432
Виробництво мінеральних виробів
Автор, вірусог
Ця рослина розташована в Есентукії.
Трохи про них.
На дуже бідних геологічних шарах розміщені курорти Північного Кавказу, особливо це частина Ставропольського краю.
Немає нічого не знайдено
Крім дикої природи в хорошому розумінні дикої природи і родючої землі, всі багатства цієї області складаються в джерелах простих артезіанських, мінеральних і лікувальних вод, також можна назвати озеро Тамбукан приблизно в 30 кілометрах від Мінвода - там вони витягують лікувальну грязь.
Ця недекриптова структура - точка доставки мінеральної води. У фоновому режимі 2 будинки колодязі 9 і 75біс. У дев'ятому, Весняні Росії занурюються, в 75-му - Есентуки No20.
Зовні будинки, а також всередині - ідеальна чистота. Цей кран є верхнім числом свердловин 9. Навігація Вечеря Росії піднімаються тут з глибини понад 950 метрів! І немає насосів. І заливають їх трохи менше 200 куб. м на добу.
Р
У цьому приміщенні зливається вода, коли не береться до рослини. Великий резервуар - газовий сепаратор. "Есентуки 20" піти з свердловини відразу з газом, але на рослині додатково згортається.
Ця залізна ємність зливає воду з 2 свердловин, а потім надходить в трубу на місцеву річку. Це щільна вода, коли її не заливають.
р.
Тут я спробував реальну воду безпосередньо з свердловини (некарбонат «Веснянки Росії»). Смачний! Дуже смачно порізати прямо руками, без чашки і т.д.
Р
Я запитав головний гідролог, але я нічого не знаю.
Вода дійсно протікає по собі, відразу заливається в баки і береться на завод.
Заводська фабрика.
Це заводський директор. На екскурсію особисто візьмуть участь: Фото було прийнято в приміщенні для зберігання зразків продукції.
Тут у звичайних шафах зберігають зразки води з кожної партії кожного дня. Просто в разі.
Заводська лабораторія також бере зразки і аналіз кожної партії води.
Контроль якості дуже серйозний.
...
Габаритний зображення
Руки необхідно мити перед входом на виробництво. І для ідіотів навіть показала, як це зробити.
На наших головах були всі роби і житні капелюхи!
(Б)
Тут є магазин! Пляшки тільки йдуть після удару.
І це готові пакети 6 пляшок.
І тут, чисті пляшки палички етикетки.
512191
Ця машина (кругла річ праворуч) подає воду в пляшки.
Ліди прокручуються поруч.
І пляшки йдуть прямо до упаковки.
Процес безперервний. І чистота практично ідеально підходить!
Ця машина нагріває упаковку пластмаси, щоб вона бере форму пляшок зверху.
Р
Тут зібрані пакети в палетах і укладені на піддонах.
, Україна
Таблетки перекручуються і загортаються в плівку, як і багаж в аеропорту.
І на склад готової продукції беруть піддони.
через virusog.livejournal.com
Джерело:
Ця рослина розташована в Есентукії.
Трохи про них.
На дуже бідних геологічних шарах розміщені курорти Північного Кавказу, особливо це частина Ставропольського краю.
Немає нічого не знайдено
Крім дикої природи в хорошому розумінні дикої природи і родючої землі, всі багатства цієї області складаються в джерелах простих артезіанських, мінеральних і лікувальних вод, також можна назвати озеро Тамбукан приблизно в 30 кілометрах від Мінвода - там вони витягують лікувальну грязь.
Ця недекриптова структура - точка доставки мінеральної води. У фоновому режимі 2 будинки колодязі 9 і 75біс. У дев'ятому, Весняні Росії занурюються, в 75-му - Есентуки No20.
Зовні будинки, а також всередині - ідеальна чистота. Цей кран є верхнім числом свердловин 9. Навігація Вечеря Росії піднімаються тут з глибини понад 950 метрів! І немає насосів. І заливають їх трохи менше 200 куб. м на добу.
Р
У цьому приміщенні зливається вода, коли не береться до рослини. Великий резервуар - газовий сепаратор. "Есентуки 20" піти з свердловини відразу з газом, але на рослині додатково згортається.
Ця залізна ємність зливає воду з 2 свердловин, а потім надходить в трубу на місцеву річку. Це щільна вода, коли її не заливають.
р.
Тут я спробував реальну воду безпосередньо з свердловини (некарбонат «Веснянки Росії»). Смачний! Дуже смачно порізати прямо руками, без чашки і т.д.
Р
Я запитав головний гідролог, але я нічого не знаю.
Вода дійсно протікає по собі, відразу заливається в баки і береться на завод.
Заводська фабрика.
Це заводський директор. На екскурсію особисто візьмуть участь: Фото було прийнято в приміщенні для зберігання зразків продукції.
Тут у звичайних шафах зберігають зразки води з кожної партії кожного дня. Просто в разі.
Заводська лабораторія також бере зразки і аналіз кожної партії води.
Контроль якості дуже серйозний.
...
Габаритний зображення
Руки необхідно мити перед входом на виробництво. І для ідіотів навіть показала, як це зробити.
На наших головах були всі роби і житні капелюхи!
(Б)
Тут є магазин! Пляшки тільки йдуть після удару.
І це готові пакети 6 пляшок.
І тут, чисті пляшки палички етикетки.
512191
Ця машина (кругла річ праворуч) подає воду в пляшки.
Ліди прокручуються поруч.
І пляшки йдуть прямо до упаковки.
Процес безперервний. І чистота практично ідеально підходить!
Ця машина нагріває упаковку пластмаси, щоб вона бере форму пляшок зверху.
Р
Тут зібрані пакети в палетах і укладені на піддонах.
, Україна
Таблетки перекручуються і загортаються в плівку, як і багаж в аеропорту.
І на склад готової продукції беруть піддони.
Джерело: