Найбільший хостел в Празі

Сьогодні ми проходимо через найбільшу студентську гуртожитку в Празі - Страхова гуртожиток.

Почнемо, можливо, з вулиці, а потім плавно перейдемо на «внутрішнє» гуртожитку.
Гуртожиток знаходиться біля найбільшого стадіону в Європі Страхова та перед будівлями використовуються для потреб спортсменів. 12 з них.

Це нещодавно відремонтовано і виглядає менш гідно.

На території хостелу є пара спортивних майданчиків зі штучними поверхнями.

І в кінці одного з будівель сходження ...

З того, як ми не знайшли нічого, щоб побачити в оновленому будинку (новий новий), ми будемо йти з вами до старого будинку.

Це те, що вхід виглядає як...

Ви пам'ятаєте, як погуляти своїм бабусям на годинник? Це право, головне не сказати що-небудь, але для переміщення з впевненістю, навіть краще з мобільним телефоном до вуха, тоді ваш бабуся не має шанс зупинити вас.

Тут був дідусь, і ще більше...

Як і більшість хостелів, є система коридору.

Чи не це? Як виглядає склад або тюрма...

Туалети і душові кабіни два на підлогу, хлопчики зліва, дівчата направо, але кожен йде до того, що ближче.

р.

Давайте подивимося на кухні ... Якщо я не помилився, як туалет, два поверхи. Мийка, плита і навіть мікрохвильова піч!

Щоб завершити картину, потрібно подивитися в приміщення...

Knock...knock ...
Чи можу я зробити картину вашої кімнати?
до Так, сторінка
Дівчата навіть мають рожевий туалетний папір.

4519599

530 грн.

р.

У номері є гуртожиток і їдальня... Я не міг пропустити, що це шанс, тому ми будемо їсти.

Це готові страви ... в області 100 рублів. для плити ...

Але можна замовити їжу окремо, почекайте трохи довше, але смак краще і порцію більше. Після замовлення та оплати необхідно трохи чекати, поки номер замовлення з'явиться над вікном видачі.

Р

Габаритний зображення

Всі Ви можете їсти!
Курка (4 штук) з картоплею і коляною вартістю 140 рублів.

Практично забули місяць життя в гуртожитку витрат студентів 4-5 тис. рублів, а в новобудові близько 6-7.
Природно, є тренажерний зал, пральня і Wi-Fi в усіх будівлях.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8