Космічна виставка в VDNKh

Фотозвіт жовтого репортера від нововідкритого музею космонавтики в ВДНГ
29 рис.

Музей виконаний з любов'ю, багато цікавих, незвичайних експонатів.

Але скуп-шпачок: не без онуків, які працюють до всіх, хто має камеру в руках і вимагають показати квиток, щоб стріляти. І неважливо, що ви з Росії або іноземного туризму: відповідача тут здійснюється строго російською мовою. Добре, озвучувач від стельових бджіл не доторкнувшись об'єктів своїми руками.

Що ще більш неймовірним є те, що лише три або чотири експонати мають дублікати анотацію англійською мовою. Всі решти (мисливці і сотні) - тільки російською мовою. Я побачила походу іноземної дитини в акумулятор, і мій батько спробував вайн, щоб читати: «соняч».

Вартість квитка 100 рублів. Камера сплачується окремо - за 200 рублів.

Від розваг, крім самої виставки: 30-хвилинний фільм (радянський фільм про космічні ліхтарі – хребтінг), стерео кінотеатр (сплачується окремо), кафе зі сендвічами на 60 рублів і дивний прямокутний апарат Буран 2 (також оплатити окремо).

Я любив себе виставку (це правда), крім двох тісних номерів: Офіс Корольова (сидить з штукатурки на столі, і погрожує походи десь в дивані), кут хати (!) Циолковський і велика кількість картин і ваза, присвячених космосу, від невідомої (на мене) артистів.

Squirrel і Arrow є першими тваринами астронату (Я розумію, що перший, щоб повернути живий). Що таке Squirrel, який я знайшов його важко сказати:

03 мар

24 вересня 1970 р.
Я думав, що був там, де з'явилися муки.

Тут цікавий експонат:

Набір одноразових трусики для жіночих астрономів.
Відоме слово Корольова: «Бабам в космосі не має місця»

Плавальний гігієнічний (синій). Призначений для використання в аварійних ситуаціях під час космічного польоту.

Шахи для гри в космічних рейсах. Оригінальний.

аптечка:

р.

Всі астронавти повинні мати можливість використовувати ці інструменти:

2616716

Для шанувальників ГЛОНАС:

Це те, де астрономи потрапляють до Землі з космосу.

Вона зображена на першому малюнку в повній мірі.

13 хв

Найцікавіше (з школи я хотів бачити) - їжа в трубах. Однак це буде ще цікавіше - справжній туалет.

15.00 р.

16 мар

Навісний холодильник

Пристрої для столових приладів, щоб не літати:

Я не знаю, що це, мабуть, слуга дзвінка.

Виставка космічних нарядів:

Реальна сонячна батарея, яка була в космосі та опромінюється сонячним випромінюванням:

Любителі фотографів також мають подарунок:

Камера Zenit 3M. Дана камера під час польоту на космічних апаратах "Союз-11" і першої орбітальної станції "Салют" була зйомки космонавта В. І. Панаев 30 червня 1971 р.

З космосу:

Вимова тварин. Це свого роду речей, які вони перетягують на простір.

Обіцяний номер туалету. Принцип роботи покривається таємницею:

Це ключ запуску космічних апаратів.
Це дивний, що простір не вкрадений щодня.

Зручні штани для нормалізації тиску:

Там супутник.

і

Музей «Рабочий квартал Амури»
Адреса: 129164, м. Москва, пр. Мира, 111
Пасаж: Від "VDNH"
Режим: Щоденний з 11.00 до 19.00, крім понеділка та вівторок.
Дорослі - 100 рублів; пільговий - 20 рублів; фото - 200 рублів.

Джерело: