У Москві можна побачити на вулиці Гуммера лімузина. Що таке степид, жахливо смішна і еклектична структура. Це, будь-який лімузин виглядає як занадто довгий пасажирський автомобіль, який по собі ловить око, а армія джипа все-розтяжного автомобіля розтягається в угорську ковбасу особливо незвично.
83724.
Але деякі британські дуди пішли вперед і зробили лімузиновий танк. З броні, з гусениці, з вежею, з якої ще одна гармата-подібна обрізка труби злипає, а всередині - пасажирські сидіння, холодильник з шампанським і т.д.
Що таке задоволення не в домашніх умовах або в ресторані, але в машині? Тим не менш, це навіть автобус, і ви не можете стояти в ньому, якщо ви хочете. Якщо ви збираєтеся п'яти на колесах, це в тому, що ви знаєте, спеціальні фургони для мандрівників, з високими стельами, з таблицями. Але знову, чому?
Я, добре, лімузиновий танк не має сенсу мені. Хто приводить в лімос? Всі сорти багатих, відомих і скваблінгових дів і дудів.
Логічно, що при будь-яких соціальних катаклізмах вони стануть об'єктом ненависті широких мас, які чекають на боці доріг з камінням, черепахами, дубом та пляшками з запальною сумішшю. І звичний лімузин в цій ситуації неспроможний.
А лімузиновий танк, навіть з підробленим пістолетом, можна викласти барикади, можна покласти гусениці на траншеях з бідовиками ... і якщо покласти пару кулеметів в вежі, а пара більш шампанського в холодильнику - це, я розумію, є правим лімузином.
Не можна побороти на ньому, звичайно, але можна навіть прогулятися від одного захищеного міцного холоща об'єктів популярної ненависті іншому, з комфортом і змащуючим ворожих загарбників на асфальті.
Я дивлюся, до речі, як британська поліція відреагувати на підхід цього щита?
через Tanklimo.com, shit.no, moslimo.ru
Джерело: