Хто такий геній: нормальна людина або хвора людина?

Невисокий інтерес, особливо у великій люнайтиці.

«Геніус» – це латинське слово (геній) та має найвищий ступінь дарування та універсальності. Як правило, милуються генії, але контемпори, як правило, немов їх, іноді навіть ненавидять і заздрять, так що для кожного Моцарта є хоча б один Салірі.

Вважаю, що подарована людина, яка отримала здібності від природи, витрачає все життя, насолодіться вільним подарунком. Але як це було так, що люди дійсно отримують разом з своїми творчими здібностями?

Довгий час, наприклад, було конфронційне оточення ім'я Джонатана Свіфта, автора безсмертного ТРЦ Gulliver. В кінці лікарі діагностували його як носова. На підтримку цієї теорії були зазвичай передані три докази. По-перше, запис коротко перед смертю письменника офіційної опіки над його справами через психічну нездатність. По-друге, прогресивна втрата пам'яті, нездатність розпізнати навіть близьких друзів і знайомих. І, нарешті, клопотання про створення першої психіатричної лікарні в Ірландії, до якого він здався всім своїм значним фортуном і в який, за злими язиками своїх контемпорій, він сподівався ввести себе як перший пацієнт.

р.

Німецький композитор Шуманн почав страждати від болотності у віці 24, а у віці 46 він повністю втратив свій розум. Він був переслідуваний розмовними таблицями, він бачив звуки, які складалися в акорди і музичні фрази.

р.

Шведська природниця Ліннаевса впала в паралітичну і безглузду державу на 60 років.

Додано1 до [mergetime]1246790409[/mergetime]
Уявляв, що думки вилетів з рота у вигляді бджіл і птахів, і захопили брум, щоб розбити їх.

Італійський філософ Карано мріяв, що всі уряди були шпигунськими на ньому, і м'ясо він служив був замочений в воску і сірці.

Моцарт постраждав манією переслідувань, віривши, що італійці хотіли отрути його.

Збільшена і концентрована чутливість характерна для чоловіків і чоловіків, таких як тимчасова амнізія. Геніус, як божевільні, все одно відчужуються до модерації. Багато геній зловживали і зловживали спиртом.

Таким чином, Ібсен, після того, як випити занадто багато, почав розірвати і відірвати все, що прийшла під руку, часто знищивши те, що тільки було написано.

Ван Гог звернув на дні, відвертий абсинте в відро, відрізав ліву вухо і пофарбував самопортрет у цій формі, а у віці 37 скоєних суїцидів. Після смерті, до речі, понад 150 медичних діагностиків були зроблені до великого художника. Серед інших серйозних захворювань, ескулапяни виявили в еполепсії Ван Гог, пухлині мозку, маніко-депресивний психоз, шизофренії, дефіциті магнію і навіть отруєння з діефісом, який в той час був лікуватися при психічних захворюваннях.

«Тільки великі чоловіки мають великі несправності», - сказав Ла Рочефоукеральд. Джордж Санд додав: Це те, де ці великі люди сидять. Дуже добре читати своє життя, приємно бачити їх, кинути в броню або різьблений в мармур, але це погано, щоб боротися з ними. Сердитий, cocky, tyrannical, жовчний, соковитий. ?

Schopenhauer писав: Geniuses are not only unbearable in life, але безсмертний і жорстокий, важко для них мати друзів. Лонелість панує на висотах думки. У той же час, Шпенгауер сам один раз побив старою жінкою і мав би платити їй пенсію за життя. « » » » » » » » » » » » » » »

З геніусів можна сказати, що вони залишаються самотніми, холодними, байдужими до обов’язків всієї родини. Він писав про себе: Мій психічний хвилювання є більш результатом хвороби, ніж генія. Я написав поезії. У цих жахливих ночей, божевільний з болем, мій поганий голова щітки збоку до бока і робить дзвіночки зношеного степидного кепка кільце з черепицею. І він уклав свої рефлексії на геній і божевільності з словами: Творчість – це хвороба душі, як і перлина – це молюскне захворювання. У своїх звичаях і ексцентричності є генії.

Наприклад, Schiller може створити лише після того, як було розтане яблуко на столі.

Хайдн не працює без алмазного кільця: він виглядав на хвилину.
Вагнер, при складанні іншої частини музики, викладають яскраві шматочки шовку на стільці та інші меблі, які використовуються для підбір їх і рубати їх.

Для успішної роботи на романі, зола прив'язала себе на стілець.

Муссет поставив свої вірші свічником, все поодинці, на столі, де були дві техніки для своєї коханої явної жінки, яка була про приїжджати і поділитися вечерею з ним.

Шарлотт Бронте постійно зламав від написання ще одного роману і пішов до шкірки картоплі.

Думаки люблять добре з'їсти п'ять разів, щоб пробудити натхнення.

Я люблю тебе, шановний Mademoiselle, сказав Анрі Матіса до своєї майбутньої дружини. Але ви повинні знати, що я люблю живопис ще більше. Митець страждав від депресії, безсоння, іноді заспокійливий у своєму соні і кинувся з гарним крім. Одного разу, без причин він раптом мав страх сліпих. І він навіть навчився грати на скрипці, щоб зробити життя як вуличного музиканта, коли він втратив свою пам'ять. Лікарі розповіли, що не було нічого страху, що він не мав очей. Але Матісс не вірив їх. До того, як він почав малювати, він мав бажання заплутати когось! І процес творчості, пов'язаний з ріжучою пухлиною пацієнта з ножем і без наркозу.

Флауберт змащений разом з героями він зобразився. Я кинувся і сміхався, або я зробив великі кроки, щоб швидко ходити по офісі і голосно посміхався слів.

Монтескієв розповів про те, що на підлозі біля столу, де навчався він, можна побачити відступи від постійного висихання ніг.

Англійський письменник Ґудон, який займається літературною роботою, одночасно вивів ніж або ножиці. Під час повісті письменника він подрібнив більше одного столу, виріжте кілька стільців, і один раз роздягнув улюблену сукню дружини.

Великі мислики, поряд з божевільними, характеризуються постійним переповненням мозку кровом (гіперемія), сильним теплом в голові і охолодженням кінцівок, схильністю до гострих захворювань мозку і слабкою чутливістю до холоду.

Наприклад, Балзак написав свої романи, стоячи ноги на холодному кам'яному поверсі. Россао зробив роботу мозку важче, стоячи на сонці з головою.

Шулер, працюючи над своїми роботами, завжди тримають ноги в холодній воді. Едгар Пое може сидіти на години на столі і старатися мовно на аркуші заготовки паперу перед ним.

Метерлінк про нього. Він сидить на столі протягом трьох годин з ранку, навіть якщо не сталося.

Джордж Санд написав кожен день до 11:00, і якщо вона закінчила роман на 10:30, то відразу почав новий, на якому вона працювала на півгодини.

Француженський фабуліст Lafontaine, коли вона знайшла натхнення, за години кидається по вулицях, що не занурює пасер-по вулиці, дивляться з сюрпризом, як жестами, стегнами ніг, стрибаючи на вершині голосу лінії, що народжуються.

Сім'ямі люди дивилися з сюрпризом, як Bernard Shaw, вже в старій вікі, покласти на гумове взуття, закріпити клоак на всіх кнопках, і, звернувшись додому, сказав: Я збираюся писати гру! Я пішов на ринок, де було дуже зайнято. Він часто бачив на комбінованих поїздах з блокнотом в руках, швидко накидуючи лінію по лінії. ?
Шуберт, який жив тільки 31 років, його улюблені твори, повинні грати на гребінці, перш ніж бути опублікованими.

Дума (father) писав тільки на спеціальних квадратних аркушах. Якщо така папір не була надана або вона вибігла, він припинив роботу.

Анатоль Франція, навпаки, ніколи не торгується папір і писав на що-небудь: на старих буквах, конвертах, листівках, навіть візитних картках. Зрозуміття і забутість деяких геній вражає.

Звісно, вони пояснюються особливим акцентом на творчості, коли все зовні, здається, перестати існувати.

Дідерот забули дні, місяці, роки і імена близьких.

Гоголь і Готе не помітили мортальну небезпеку під час своєї роботи.

Після того, як Ампер, залишивши свою квартиру, написав в крейди на двері: Ампер не буде дому до ночі. Але прийшов додому вдень. Я прочитав напис на мої двері і пішов назад, тому що я забув, він був Ампер. Він невпинно кинувся ніс в рогатку, з якою промивається крейда під час лекцій, і, змащений крейдою, збуджує радість студентів.

Чудовий Ньютон колись отримав гостей і, захочивши їх ласощі, відправився в офіс для вина. Гості чекають, але ведучий не повертається. Він вийшов, вказав, що Ньютон дуже глибоко про свою наступну роботу, яку він повністю забув про друзів. Також є випадок, коли Ньютон вирішив приготувати яйце, взяв годинник, помітив час і після декількох хвилин знайшов, що він тримає яйце в руці, і був приготуванням годинника. Коли Ньютон написав його Принципи, він забув до сукні і їсти. Він був обід один день, але не помітив його. А коли він пішов на обід ще раз, помикавшись, він був дуже дивним, що хтось їсти його їсти. Ще один раз, відволікаючи вартість вченого дуже дорого. Після того, як виїхати додому, він забув розкопувати свічку на столі, і всі його рукописи - плоди багатьох років важкої праці - вигорають в вогонь. З цього розуму великого фізика було порушено протягом декількох місяців. ?

Ще один відомий фізик, Ейнштейн, зустрівся з другом і, всмоктується в своїх думках, сказав: Приходьте і подивіться мені на ніч. У мене є професор Стимсон. Його друг, головоломка, об'єктований: А я Стимсон! Einstein відповів: Неважливо!

Батько російської авіації Жуковський колись, після розмови з друзями у вітальні, раптово підіймав погляд на капелюх, і починав слухняно говорячи про те, гасити: Але я з вами, це час, щоб піти додому!

«Кращі ідеї мислителів народжуються раптово і розвиваються як несвідомо, так як висипні дії божевільного. Згідно з психіатрами, виникає сумнів, що існує повна схожість між зразком під час нападу і блискучою особою, яка думає і створює свою роботу.

Наприклад, як лікар описує стан Тассо: Пульс слабкий і нерівномірний, шкіра бліда, холодний, голова гаряча, запалена, очі блискучі, знеболюючий, неспокійний, працює навколо. Наприкінці періоду творчості, часто сам автор не розуміє, що він сказав про це. й

« Різниця геній і простих людей в тонкій і практично болючій вразливості колишнього.
Ампер відчував красу природи настільки яскраво, що він майже загинув щастя, як тільки знайшов себе на березі озера Женева.

Додано1 до [mergetime]1246790584[/mergetime]
Чатобріанд не може чути байдужу похвалу будь-якого, а не його взуттєва.

Schopenhauer був непристойним і відмовлено сплатити рахунки готелю, якщо його ім'я було написано в двох парах.

Дослідники геній стверджують, що вони зазвичай погані студенти.

Таким чином, Ліевелика тільки під захистом Гумболдта вступила до професора.

Gogol також отримав стілець. Крім того, Gogol був сертифікований в школі як манжет і недбалий.

Пушкін зробив дуже бідно в ліцеї і кричав на арифметичних уроках.

Лео Толстої в університеті іспити забирають одиниці,

Чехова двічі проживала в гімназії на другий рік.

Це все.

Джерело: