567
Vip Стиль Автомобілі
VIP Style (або Bippu) є модифікацією японських розкішних автомобілів, щоб зробити їх більш розкішними. Як правило, це задні автомобілі, великі і дорогі седани, але є також мінівени і автомобілі Кеі. Поява цього напрямку в тюнінг часто пов'язана з японською мафією Якуза, представники якого намагаються уникнути уваги правоохоронних органів почали використовувати японські седани для руху замість європейських Мерседес і BMW. Головною відмінною особливістю автомобілів, що виготовляються в стилі VIP, є великі диски, в більшості випадків з дизайном «сольовий» і негативним краєм, що може досягати 20% і більше. Ще однією відмінною рисою даного стилю є використання акуратних комплектів для тіла, які доповнюються, не змінюючи зовнішній вигляд автомобіля, а також дуже низька посадка, як при парковці, так і при русі. Основні кольори: чорний, білий, срібло, але є також інші кольори.
Найпоширеніша кількість компаній, що забезпечують VIP Стиль:
Цукерки
* Незвичайний *
Ім'я *
Кранзе
* Адмірація
* К-Бреак
Найпоширенішими машинами для яких VIP Стиль діє:
Президент США
* Toyota Celsior
* Тойота Арісто
Тойота Корона
Ніссан Лорел
USDM/Muscle є терміном, який використовується для позначення автомобілів (частини та частини для тюнінгу) продаються на ринку США. Автомобілі, виготовлені в цьому стилі, так звані м'язові автомобілі, які на англійському обладнанні «м'язова машина». Тюнінг в стилі USDM, як правило, піддається автомобілям, що виробляються в США в шістдесятках - ранні сімдесяти. Класичні м'язові автомобілі суворо визначені моделі середніх дводенних седанів і муфт, з двигунами V8 великого робочого об'єму і потужності - в більшості випадків від 6 літрів і 300 або більше кінної сили.
Euro Style – як випливає з назви, це напрямок тюнінгу, який найбільш сильно розвинений в Європі. Особливістю цього стилю є «поколювання» всього зайвого від тіла автомобіля (ваги, дверні ручки, формування, кількість кадрів і т.д.). Також одним з основних особливостей євростилу є установка бамбукових дверей. Добре, відпочинок залежить від фантазії тюнера.
Я хотів би додати це, на мій погляд, найкрасивіший стиль VIP Style, але як ви знаєте, смак і колір всіх маркерів відрізняється.
2,2 км
193843
3 хв
4. У
5 хв
6 хв
7 хв
р.
8. У
9. Навігація
р.
10 хв
11.
12.
13 хв
14.
15.00 р.
16 мар
93268123
17.00 р.
р.
18 років
19.00 р.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
Джерело:
Найпоширеніша кількість компаній, що забезпечують VIP Стиль:
Цукерки
* Незвичайний *
Ім'я *
Кранзе
* Адмірація
* К-Бреак
Найпоширенішими машинами для яких VIP Стиль діє:
Президент США
* Toyota Celsior
* Тойота Арісто
Тойота Корона
Ніссан Лорел
USDM/Muscle є терміном, який використовується для позначення автомобілів (частини та частини для тюнінгу) продаються на ринку США. Автомобілі, виготовлені в цьому стилі, так звані м'язові автомобілі, які на англійському обладнанні «м'язова машина». Тюнінг в стилі USDM, як правило, піддається автомобілям, що виробляються в США в шістдесятках - ранні сімдесяти. Класичні м'язові автомобілі суворо визначені моделі середніх дводенних седанів і муфт, з двигунами V8 великого робочого об'єму і потужності - в більшості випадків від 6 літрів і 300 або більше кінної сили.
Euro Style – як випливає з назви, це напрямок тюнінгу, який найбільш сильно розвинений в Європі. Особливістю цього стилю є «поколювання» всього зайвого від тіла автомобіля (ваги, дверні ручки, формування, кількість кадрів і т.д.). Також одним з основних особливостей євростилу є установка бамбукових дверей. Добре, відпочинок залежить від фантазії тюнера.
Я хотів би додати це, на мій погляд, найкрасивіший стиль VIP Style, але як ви знаєте, смак і колір всіх маркерів відрізняється.
2,2 км
193843
3 хв
4. У
5 хв
6 хв
7 хв
р.
8. У
9. Навігація
р.
10 хв