Зірки Настільна гра

через gipzzz
У зв'язку з відкладенням релізу Starcraft 2 до 2060 року і поганою погодою в місті, герой придбав це диво:

2 000 р. Гра локалізована в Росії Смарт, виготовляється за бампою, в російській версії підставки для літаючих блоків трохи більш похмуро. Все ще ідеально. Я ніколи не бачив такої деталі на столах, хоча крім всіляких «монопольських» і «білих корів» я відігравав дуже мало.
Наскільки я розумію, весь друк є іноземним, ми робимо фігурки. Деякі трохи гірше, ніж оригінальні, інші краще.

3 хв Коробка важить 3,5-4 кг. На ній навпіл-стака Стара бабуся: одиниці (180 штук), палуби карт, планет, правила ... і багато інших.
Як в комп'ютерній грі ми говоримо про війну 3 гонки: людина, Zergs, Protos. Кожна гонка складається з двох кланів (Я не схожа на словоспоживання), кожен розписаний в своєму кольорі і, відповідно, кожен клан має близько 30 фігур. Не просто інфікований паратроппер. (Це буде з'являтися на додаток Бродської війни, яка буде локалізована в Росії восени).

Р

4. У

5 хв

6 хв

7 хв

1 999 р.

8 000 р. Гра доступна на 2-6 осіб. Процес цікавий. По-перше, планети малюються в свою чергу, галактика побудована. З'являються переходи між планетами. Після цього карта надана своєрідна тривимірність через портали з одного місця до іншого. Природно, раси, колоди кланів, юнаків, підстав. Розмір галактики залежить від кількості гравців, ми грали два, три і чотири. У останню версію всі ці дії приймали багато місця. У грі на 6 осіб ніжний стіл 2 по 2 метрів.

9. Навігація

10 хв

11.
Кожен великий рух складається з 4 замовлень, які гравці випускаються на планетах, на яких буде виконано цей порядок. Накази поділяються на: 1 – будівництво, 2 – дослідження, 3 – мобілізація (зняття військ або руху з війною). Коли 4 замовлення викладаються на карті, починається наступна фаза.
Таким чином, на одній планеті може бути велика стека замовлень, які будуть виконані в зворотному порядку (тобто верхнє замовлення в стеці буде перетворюватися спочатку). Це хороший момент гри, вам потрібно думати, як і коли покласти те, що, хто соромиться і т.д.
Гра завжди на боці атаки, він отримує більше бонусів і може використовувати більше одиниць в атакі, але це не зіпсує гру, навіть навпаки – штовхає для постійного бою.

12.

13 хв

14.

15 Війна – сутність Starcraft. Нападник витягне військ на планету в зоні дії, вибирає, які атакувати, витягує бойові карти, обирає блоки підтримки, використовує або не використовує стратегію і карти подій ... в цілому, мільйон нюансів, дуже важко зрозуміти спочатку, ігри після 4 все стає чітким.

Війна Брода додала нові юніти, лідерські картки, героїв та сценаріїв (компанії першої частини та бродувара).

Р

16 мар

17.00 р.

18 років

19.00 р.

20.

доб.

21.

22.

р.

23.

24.

25.

26.

р.

27.

28.

29 кв.м.

доб.

30.

31.

32.

33.

р.

34 кв.м.

35.

36.00 Р

37 хв

8670181

38.

39.00 р.

40.

41.

42 км Для юнітів краще купувати ящики для трюфелів, в електротехнічних товарах я забрав рублів за 100 шт. У рибних магазинах можна знайти те ж саме для 500.

43 Склад:
Правила диффікулта, гра не для "сидіти ввечері, розслабляючи голову"
Ціна в США в 2 рази менше

Плюси:
Правила диффікулта, гра не для "сидіти ввечері, розслабляючи голову"
Захоплює атмосферу Всесвіту Starcraft.
- красиво

Джерело: