Як правильно висадити картоплю

У мене є друг Міша. Хороша людина, сімейний чоловік, відмінний гітарист, життєрадісна людина і пивний коханець - це ідеальне людина, ви згодні. І він отримав ебать котеджу, і ми використовували для висихання там, поки я купила будинок на дачі. Але це не точка.

Одного разу, дружина Мішина розповідає нам, ви хлопці, чому не виходите до села, щоб висадити картоплю, ху? Моя мама хвора, не буду йти з вами, я допоможу її на господарських хребтах. Почули про це, ми почули щастя. Так буває парад планет - один раз в сто років, не більше. Звісно, затираючи з захопленням, ми сказали, що ми обов'язково будемо йти, висаджувати все там і навіть закріпити паркан. Я не пам'ятаю Леньку, шукаю нас дивним і розповісти нам не пити багато. Я отримав щось сказати.

Для тих, хто бачив картопля тільки в супермаркетах, я бажко розповісти вам, як його висаджують в селах. Скоро, необхідно спочатку закопувати, потім все літо, щоб стояти над ним з раком, вибираючи бджільці, подрібнити і провести ряд чарівних обрядів, потім, як термін приходить, його необхідно викопати, ебать з сортуванням / сушкою / складом і можна, за принципом, їсти. Це веселий спорт, команда спорт. Захопити всіх.

Але ми були тільки зацікавлені в першій фазі - картопля повинна бути похована. І вони захоплюють її просто - зробіть клумбу (не, ебать, не залийте і пахнуть, але робити). З землі вони кидають картоплю і заглиблюють їх. Виготовляючи клумби з лопатями трахаються вгору, раби в галі не ебать так багато, тому клумби виготовляють культиватор або коня, тобто коня. Вони щіпають кінь за луками, а людина під халатами веде її уздовж плоскої лінії до кінця поля, після чого кінь перевертається і виводиться назад, роблячи паралельне ліжко. До тих пір, поки не закінчуються кінь або ліжка.

Тепер кожен теоретично засвоюється і може слухати далі. Ми приїхали на рано вранці в с., відразу ж відверталися і пішли до Дядька Степана, щоб попросити кінь. І Дядько Степан, слід зазначити, що така людина, яка протягом 2 літрів білого і закуска, яка б подушила весь сад своїми зубами. В короткий час вони домовилися з конем протягом дня, і вони повернулися до будинку і попутують ще одну бульбашку, шукаючи годинник - півгодини залишилися до приїзду коня.

Misha, коли він п'яний, він завжди приходять з деякими ебать ідеї, які я знайшов блискучий, коли я п'яний. "Чи ми куримо?" - сказав Міша. "Коме на," я погодився з якоїсь причини. Покоївка, зроблено. В короткий час прибув кінь, я можу тільки посміхатися, і дивитися на світ очима. Я пам'ятаю Misha уповільнив мене трохи, вони кажуть, отримаємось, у нас є гості (це про коня), але я посміхався навіть ширше. В кінці Міша сказав, що він виходить, що він нічого не зробив, і тому він зрізав ці клумби разом з конем, якби він не трахнув це, викинути картоплю і зробити все правильно. Misha виглядав трохи, де кінь глухий, взяв його під блідо, і ця дружня компанія cheerfully пропустили сад.

Після невизначеного часу, моя свідомість повільно і частково повернулася до мене, і я почав дивувати те, що Міша і кінь робили там. Ви пам'ятаєте, коли я сказав, що є паралельні ліжка? Про нас Так я дивився і fucked.

Агроном Миша використовувала інноваційний метод ріжучих грядок - він поїхав на конюшину, доки він звужився так багато, що кінь почався під час наступного повороту, щоб отримати його ніс до свого носу. При цьому Міша вирішила, що досить, якось швидко гасити картоплю в хутрі - де половина відро, і де один за метр - швидко закохується лопаткою, а в центрі, де кінь трохи себе за асами, викопавши отвір і вичавивши там 2 відро залишилися посадковий матеріал.

Я не можу допомогти йому в той час, тому що я лежав на воротах і сміхався. Misha і кінь cheerfully ходити минулого мене і один з них burled на ходу, що fuckin' краля в той час як ми fuckin' з він лежав на траві.

Я не знаю, що моя дружина сказала, коли вона побачила себе два тижні пізніше, але коли картопля прийшла, це було красивим, неземним поглядом. Особливо доторкнувшись невеликим кущом картоплі в центрі. Усе село вирушило на екскурсії.

Я дивлю, як він виглядав зверху ...

До речі, картопля виросла смачною, і Misha безперечно приваблює цю властивість своєму інноваційному методу.

І ви скажете Англія, обрізки...

Рикоша

Джерело: