489
Брокен Бугатті на Формула 1 час
До забігів F1 перемогла Бугатті 110. Цікаво, що сталося з водієм цього автомобіля. Так я, намагаючись знайти вільний доступ ближче до стендів, щоб подивитися на автомобілі F1, надійшли на цей зламаний автомобіль. Я спочатку думав, що це було Ламно, але ім'я Я не знаю, що це сталося там, але я сказав, що вона була вбита в джекпот. Видовище є звичайно рідкісним (не кожен день поломки Бугатті, особливо так рідко). Поки не судити, звернувшись на мобільний телефон, і автомобіль вже під авансом. 10 зображень
Фото
Це відбулося сьогодні в Москві на демонстраційному забігу трьох водіїв F1 Heikki Kovalainen, Kazuki Nakajima і David Coulthard.
Фото
Один з учасників гонки спортивних автомобілів збили ексклюзивний Bugatti EB 110 Super Sport. Наприкінці прямої лінії, перед поворотом на Боровицьку площу, автомобіль витягнув на бічну сторону, і вдарив захисний бар'єр жорсткий. Водій не був поранений.
Фото
148862.
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
Джерело:
Фото
Це відбулося сьогодні в Москві на демонстраційному забігу трьох водіїв F1 Heikki Kovalainen, Kazuki Nakajima і David Coulthard.
Фото
Один з учасників гонки спортивних автомобілів збили ексклюзивний Bugatti EB 110 Super Sport. Наприкінці прямої лінії, перед поворотом на Боровицьку площу, автомобіль витягнув на бічну сторону, і вдарив захисний бар'єр жорсткий. Водій не був поранений.
Фото
148862.
Фото
Фото
Фото
Фото
Фото
Джерело: