Ще один святий.

12 зображень

Всі віруючі Закарпаття і навколишні райони знаходяться на ногах. У селі Великий Березний (Укр: Великий Березний) відбувся резонансний захід. На стіні одного з майстер-класів підприємства, що займаються деревообробкою, яка знаходиться практично в центрі В. Нещодавно з'явився хоровий образ. Хтось у вечірній прогулянці і випадково помітив у світлі ліхтарів освітлює вулицю, образ Ісуса Христа, шукаючи його з стіни будівлі за парканом. Слово для слова, і це йде! Поглибше вірити, і просто цікаво, люди з усіх куточків Закарпаття і прилеглих регіонів знизилися на Березянській області в ці дні. Сьогодні, після ознайомлення з подіями з глибоким полегшенням друзів, я також вирішив піти і приєднатися до Miracle. Звернувшись до Бережанських друзів з питанням «як знайти об'єкт» і отримав рекомендацію, щоб слідувати натовпам людей, які рухаються переважно в одному напрямку від центру міста. Я поїхав, і багато людей йдуть кудись. Він оселився і п'ять хвилин пізніше досягла місця перед виробничим заводом біля центру, де сімдесят людей висять, шукаючи десь за парканом і вгору.

Автор: Олександр Богданов

Ще один святий.

Шукаю стіни деревообробного магазину, я відразу зрозумів, що це приваблює увагу людей. На одному з листів даху прикрашають контур, схожий на голову і плечі людини. Крім того, якщо ви уважно дивитесь і дайте вільний перейде до уяви, ви можете побачити «брудні дуги» і деякі елементи обличчя людини. Голова злегка нахиляється в сторону. Як якщо в повній відповідності з канонами церковного живопису.

Ще один святий.

Люди з телефонами, людьми з камерами. Вони знімають. Хтось дивує тихо, і хто падає в релігійний транс. Я помітив стару жінку, очевидно, довго стоячи тут, навколо яких люди голодують. Я прийшов над, я почув, що я говорив про. На обличчі з'явилася посмішка. Моя бабуся сказала мені, як половина дня тому вона, до Бога, побачив невелику краплю біля образу Христа. Залишилася рука Христа була піднята в вітанню жест. У той же час дуже шкода, що скидання і рука зникла, і тепер вона може бути помилкова для ліктя. Тут є більший фрагмент «зображення» без корекції кольору. Коли я запитав кілька людей в натовпі, щоб показати мені те, що я фотографував, Я звернув їх ближче до всього екрану камери і вони всі погодилися, що необхідно дотримуватися від центру. Після чого образ стає якомога простіше. Я погоджуюсь з ними. Чим ближче ви отримаєте, тим менше ви визнаєте риси обличчя.

Ще один святий.

Я зробив кілька варіантів прототипування «зображення». Чорна і біла культура, кольорова культура з підвищеним контрастом, чорно-білою культурою з підвищеним контрастом + інвертованими. Можливо, хтось інший буде бачити щось.

Ще один святий.

Побачивши поліцейський, що стоїть на відстані, підійшов його і почав говорити. У разі, якщо органи влади, які трапляються. Важко сперечатися іноді тих, хто є «за», з темою, яка є «поганим». поліцейський розповів мені, що на стометровій стіні, закритій покрівлею «блюх», нові образи знайшли майже кожні кілька годин. У натовпі відмовляється, і якщо зображення дійсно здогадується, місцеві довідники додають його до переліку перевірок. В останній половині дня люди з підвищеним рівнем уяви побачили наступні «нові образи». На фото нижче, кожен бачить Діви Марії, що йде на когось. Я не хочу відображати всіх, особливо тих, хто вірить глибоко, але я не бачу будь-якої Діви Марії. Але на черепиці даху нижче контуру чоловічої пенісу і яєчок в профілі присутні.

Ще один святий.

На фото нижче - 100% урожай фото передбачуваного образу «Віргіна Марія». Розглянемо, хто цікавиться, ретельно.

Ще один святий.

як це

Ще один святий. р.

...

Ще один святий. (Б)

9. Навігація

Ще один святий.

10.

Ще один святий. р.

11. Цей хлопець головоломка - щось схоже на Термінатор)

Ще один святий. Р

12.

Ще один святий.

Джерело: