Нагороджений єврейський цвинтар в Орелі (24 фото)

Ми приїхали до одного сонячного теплого вечора, щоб погуляти цікавими місцями нашого міста. Мета полягала в пошуку старого, занедбаного єврейського кладовища. Згадувалося в Інтернеті досить рідко, але опис цього місця виглядало дуже яскравим.
Як тільки ми досягали вулиці Енергетики, ми відразу побачили могильник з скребковими написами, які кладуть практично на боці дороги. Люди прогулялися тихо, мама ходили з прогулянками ... Звісно, скинею дороги досить нормально.
Коли ми досягали кінця ярини (в якому вона повинна бути)
Він був дійсно страшний вниз там ... З усіх боків, у вечірній суті, були викопані пам'ятники, відкриті могили (як цвинтар був закритий багатьма мараудерами, які почули, що цінні речі були поховані з мертвих), могильники прилипають з землі. Картина завершена похмурими піснями Арії, що надходить з тих, хто знаходиться поруч.
На шляху назад я побачила кістку, сподіваюся не людина. В цілому було відчуття, що це місце є збором деяких місцевих сатанів - невеликого столу в середині кладовища, птаховолоса на землі, пляшки з неприпустимою рідиною на надгробках ...
Неважливо, як я спробував, не цікаві факти про цей цвинтар можна знайти в місцевих бібліотеках, а в Інтернеті це згадується тільки в повідомленнях, як цікаві, як ми.

1,1 км Це плита по дорозі.

р.

2,2 км Все дезоляція.

3. У В середині кладовища є стіл. Про жертву приходять всі види думок. Брр. Горючий.

4. У Коли ви подивитеся на це жити, goosebumps пропускають через шкіру.

5. Умань Не тільки Сатаністи, але і шкіри.

3610Р. 4200Р.

6. Серія-містичні картини

7. Про нас На деяких пластинах всі написи виготовляються на івриті.

8. У І для деяких, тільки дроб.

р.

9. Навігація Здається, що кожна ніч мертвий підйом від своїх могил.

Р

10. Деякі пам'ятки збереглися особливо добре.

11. А деякі написи важко читати.

12. Є також пам'ятники радянської моделі

13.00 р. Я здогадую, що там були червоні зірки.

14. Вона виглядає як жахів...

15.00 р. Деякі пам'ятники ще мають написи.

16.00 р. Але більшість пам'яток без знаків ідентифікації. Я можу тільки вгадати, що тут похований.

17.00 р. Пам'ятники доповнити і розбити

р.

18 років Багато викопаних могил - результати дій лотен

19.00 р. Деякі пам'ятники просто поколяться в палі

20. І на цьому впав дерево... І всюди сміття, пластикові і скляні пляшки, сигарети ... І навіть принтер картриджа!

21. Рарелі на яких могилах збереглися паркани

22. І ті, які збереглися, навряд чи незнімаються серед скрабних вітрів.

23. Іноді могили можна побачити в несподіваних місцях - хто дивиться з-за дерева?

24. Деякі пам'ятники просто твори мистецтва!

Джерело: