559
Чотиригодинна прогулянка по Дніпру до Києва
У зв'язку з тим, що все ще стратегічно важливі об'єкти та інформація в інтернеті кішка криті. Так, не перший раз я ковзав, але цей раз я був заспокійливим і вирішив зробити фотозвіт.
4-годинна прогулянка по Дніпру до київського водосховища (що нам подобається називати Київське море).
01. Мар Підхід повітряного годинника. Рівень води в Дніпрі нижче, ніж у водосховищі
р.
02. Мар «Кроссінг» дорога до зеленого тільки
р.
03.03.2014 р. Вхідні ворота
р.
04.03.2014 р.
05. У
Р
06. вода буде проходити через це ворота при в'їзді закривається.
07. Мар Гачок флоат для змотування. Вони кілька з боків замка, для декількох судин.
08. У. Атракціон «сумка ласо»
09.03.2015 р.
10. Вхідні заглушки
р.
11. Зафіксовані вони.
12. Бетонний замок стіни біля
13.00 р. Починайте запускати воду з водойми
14. Це важка піна.
15.00 р. І хвиля. Насос дуже добре. Якщо це не для змотування, це буде все над замком.
16.00 р. Рівень води між водоймою і замком вирівнюється, можна відкрити ворота. Вони вниз.
17.00 р. Шлях вільний, можна змочити і плавати на великій воді.
р.
18 років Дарми їдалень. Вони знаходяться під час замкового маси - напевно чекають рибу, тушковані водним тиском.
19.00 р. Ми змогли зробити каркас Київської ГЕС
20. Невелике коло через водойму і назад до замка. Хочу привернути увагу до різниці рівнів води.
21.
22.
23. на дно замка. піна на воротах з попереднього входу.
24. Відкриття.
25. Гідравлічні отвори воріт
26. Більше )
27. Шлях прозорий.
28. «Розсад дороги» на зеленому тільки.
Р
29. Плавання ...
, Україна
30. ЦЕ ЛАСТ, СОРРІЯ, кинув кілька в зв'язку з практично ідентичними, тому ви не завантажуєте.
Це красива.
Джерело:
4-годинна прогулянка по Дніпру до київського водосховища (що нам подобається називати Київське море).
01. Мар Підхід повітряного годинника. Рівень води в Дніпрі нижче, ніж у водосховищі
р.
02. Мар «Кроссінг» дорога до зеленого тільки
р.
03.03.2014 р. Вхідні ворота
р.
04.03.2014 р.
05. У
Р
06. вода буде проходити через це ворота при в'їзді закривається.
07. Мар Гачок флоат для змотування. Вони кілька з боків замка, для декількох судин.
08. У. Атракціон «сумка ласо»
09.03.2015 р.
10. Вхідні заглушки
р.
11. Зафіксовані вони.
12. Бетонний замок стіни біля
13.00 р. Починайте запускати воду з водойми
14. Це важка піна.
15.00 р. І хвиля. Насос дуже добре. Якщо це не для змотування, це буде все над замком.
16.00 р. Рівень води між водоймою і замком вирівнюється, можна відкрити ворота. Вони вниз.
17.00 р. Шлях вільний, можна змочити і плавати на великій воді.
р.
18 років Дарми їдалень. Вони знаходяться під час замкового маси - напевно чекають рибу, тушковані водним тиском.
19.00 р. Ми змогли зробити каркас Київської ГЕС
20. Невелике коло через водойму і назад до замка. Хочу привернути увагу до різниці рівнів води.
21.
22.
23. на дно замка. піна на воротах з попереднього входу.
24. Відкриття.
25. Гідравлічні отвори воріт
26. Більше )
27. Шлях прозорий.
28. «Розсад дороги» на зеленому тільки.
Р
29. Плавання ...
, Україна
30. ЦЕ ЛАСТ, СОРРІЯ, кинув кілька в зв'язку з практично ідентичними, тому ви не завантажуєте.
Це красива.
Джерело: