Робимо ноутбук своїми руками

Так, мій друг попросив мене, щоб зробити його ноутбуком.
Я вирішив практикувати і зробити ноутбук з висипкою всередині.
Шкіра була обрана для чохла, але стиль зошита залишилася загадкою до мене (це одна з найважливіших помилок, тому що якщо ви зробили те, що робити, перший дизайн все до останнього шнека).
Ну, я збираюся замовити.

Приймати готовий формат паперу A4

Зрізаємо його точно навпіл (попередній лист).

Отримати стеку листів, готових до наступного етапу булінгу.

Вона зверху виглядала.

Те ж

Уважно складіть отримані листи навпіл.

Після складання всіх аркушів, ми отримуємо акуратний стек, з яким можна вже працювати.

вона.

599 р.

Ми залишаємо листи, натискаючи їх шпильками, щоб вони добре стискалися для подальших досліджень.

Переглянути з вище

Наступний день ми отримуємо палі, як це.

Тепер ми формуємо блоки: візьміть 5 листів і вставте їх в один одного. Ця операція виконується з усіма листами.

Ми влаштовуємо блоки в більш-менш естетично красивому порядку і занурюємо їх, щоб не заплутати їх пізніше.

Всі наші готові блоки.

Ми беремо лінійку олівцем і кладемо точки на внутрішній швах блоків - місця, де листи будуть стібатися. У цьому форматі я відступаю від кожного краю 1,5 см, і залишилися отвори мають в 2 см. Потім беремо стібок і проколюємо блоки на позначках. Я кладаю гофрокартону на робочій дошці так що я б не мене до стелетто.

Ось готовий стек, чекаючи часу - стібка.

Ми озброєні довгою ниткою (це зошит займає близько 2,5 метрів), голкою і стібкою блоків нашого ноутбука в єдине ціле. Я часто користуюсь технологією Coptic Binding, тому що я люблю це дуже для техніки і краси результату.

Робимо ноутбук своїми руками Габаритний зображення

Готовий, оптичний зв'язок.

Як виглядає весь блок.

Змащуйте стібки з суперклеєм, щоб вони утримували ноутбук ще більш щільно.

В той час як корінь сушіння, ми будемо боротися з важливою частиною - кеш. Щоб зробити це, я не занурився старий мішок дружини і вивів 2 магніти, які будуть тримати кришку нашої кішки в блокноті. Потім він взяв шматок щільного картону і виготовив позначки в місцях, де будуть стоятися частини магнітів.

Потім він ріже отвір під верхом магніту ножем і приклеїв гріхкі частини себе в картон. Частка, де з’явилась «обслуговуючі частини» верхнього магніту, я подав інший аркуш картону.

Робимо ноутбук своїми руками Габаритний зображення

Після цього він встав лист картону з магнітами між сторінками зошита, в місці, де він окреслив «покриття» висипки. А потім просто приклеюємо кілька листів зошита до картону, не забуваючи нарізати отвори під вже закріплені верхні частини магнітів.

Потім він взяв ще 2 шматки картону і, намагаючись на частини магніту вже зафіксували в блокноті, відзначили і запалювали залишилися частини магнітотримувача.

218282

Потім я зафіксував картон з нижніми частинами магніту між аркушами ноутбука, як це:

Після чого був рутин: склеїли листи разом, щоб утворювати «бож кешу».

Час відмітки кешу і початку різання.

Після того, як багато мату і часу (після того, як лопатки вийшли дуже багато, і вони добре приклеїли разом, і навіть щільно вирізати) отримали це через «вікно». Це буде через тимчасово, потім я закрию цей отвір ззовні з листом паперу + приклеїти до задньої мухки кришки.

Робимо ноутбук своїми руками р.

Час, щоб зробити чохол. Судденно я хотів поставити на кришку виступаючого хреста Анх. Для цього він скачав картину хрестиком і роздрукував його, потім акуратно (відносно) вирізати її.

Після цього він подав зразок на картоні і вирізати Анх з картону.

Він повторив цю просту дію кілька разів.

Після цього він приклеїв всі заготовки Анха в одну цілу.

З листів щільного картону (клеєного разом на двосторонній стрічці) розрізають 2 прямокутники під розмірами кришки.

Вибрано один з прямокутників під передню частину блокнота, центр задавав раніше отриманий Анх.

Прованс

Вирізати старий шкіряний куртку і вирізати шматок шкіри для чохла. Шкіра поширюється на дошку і поміщаємо всі частини чохла: 2 к.е. картону і 1 для кореня

На кришку акуратно змащують клею навколо Анх і притискають шкіру на її подальшу фіксацію. Виявилося ... ви побачите наступний) Плюс закріплює шкіру по периметру ноутбука. Вийшла, за принципом, закінчена кришка.

Амулет Анх викопував з старих езотерних відкладень і прикріпив його до закладки (закладка була просто отримана - дружину ріжемо рівну смугу шкіри з тієї ж куртки).

Наклеюється другий кінець закладки до кореня.

Про нас

Войла! Що сталося в кінці.

Він, приймати 2.

Ах сам на кришку.

Під час випробувань я зрозумів, що Анх був збитий закладок. Я мав зупинити закладку, і тут є остаточний результат, який чекає свого власника.

Z.S. Фото тату (до речі, підходить саме 2 скриньки ) У мене є все

Джерело: yad0ff.livejournal.com