Шумахер Снова в Сейдле (3 фото і опис)

через модний

За словами RIA Novosti, семиразовий чемпіон світу з автоперегонів у класі «Формула-1» Михайло Шумачер оголосив, що він має намір замінити Felipe Massa, яка була в серйозному випадку, щоб підтримати рідну команду Ferrari. Шумачер залишив Королівську Змагання у 2006 році.

Перша згода Шумачера була оголошена офіційним сайтом Ferrari. «Щумачер вже дав свою згоду і в найближчі дні відбудеться спеціальна навчальна програма, після чого буде можливим говорити про підтвердження участі в Європейському Гран-прі 23 серпня», - сказав він.

Це правда, що я закінчив главу під назвою Formula 1,1 км Я не можу ігнорувати ситуацію, в якій вона знаходить себе.

499 р.

Що стосується стресових решфл, як заміна на бліотечну Бразильську, то Scuderia вважається вісником тестових пілотів Luca Badoer і Mark Genet, але вона все ще встигла пересунути Михайла.

До нещасного випадку, Felipe Massa був кращим водієм Феррі в цьому не найуспішніший сезон для італійської команди. З 22 точки, він є сьомимим загальним в чемпіонаті світу, 48 точок за лідером, Briton Jenson Button (Brown), і чотири точки попереду команди Кім Райконен.

Джерело: