583
Серпень 2 - День Повітряно-десантних військ і вул. Ілліча
2 серпня 1930 р. На військовій вправі біля Воронежа здійснювалася перша посадка парашутом, що складається з 12 осіб. З цього дня історія повітряних військ розвивається і 2 серпня вважається професійним святом десантників. За останні 79 років військово-десантні війська взяли участь у всіх воєнних конфліктах колишнього СРСР. Зараз ці війська вважаються елітою російської армії. Девіз "блакитні берети" - "Небо ми."
34 фото через zyalt
Цього разу святкування Дня Повітряно-десантного було поєднано з Днем Ілліну. На 11 o'clock, коли розпочато процесацію по Іллінці до місця Лобнея, вже повністю відсвяткувалося червона площа.
Вихованці «Слава до Повітряно-десантних сил» висунули виступи командирів духовенства та армії.
04 мар
1 500 р.
Як правило, паратроопи зібралися в групах і активно відвертували алкогольні напої, майже ніхто не стежить за замовленням, пара полімерів, які намагалися дуже полонено припинити пиття, були аміково відправлені.
До 12:00, кожен п'яний достатньо. Багато людей були втілені моїм волоссям. Якщо на початку свята накома розпочався з питання: «Для вас послужить все?», то тепер я зацікавила російською, а які «неросійські» зачіски я маю.
Багато паратропувальників, які пропонують розбити камеру, захопивши об'єктив своїми руками і пропонують збити мене.
3610Р. 4200Р.
Тоді я вирішив, щоб зробити нові друзі. Один з паратроопів запитав, де були фотографії, і я пообіцяв його відправити їх електронною поштою, і ми відразу стали друзями. Мій новий друг був вирівняний, що він тепер має персональний фотограф, для якого я вільно знімався, пара разів він врятував мене від своїх агресивних друзів. Зателефонуйте мені:
На висоті офіційної частини збираються невеликі стовпчики на Lobnoye місце. Хлопці вирішили ходити по площі.
10 хв
Після 3 хвилин пуповин був відхилений, а стовпчик перемістився на Лубне місце, де влада перебувала в цей момент.
12.
Так, це мої друзі.
Прогулянка з приборами не допускається. Хоча я думав, що це буде боротьба, вони заспокоїлися дуже швидко. Якщо вони хотіли, напевно, вступили до Кремля.
р.
15.00 р.
46307625
Відпочивали, в повному гонці.
17.00 р.
У передмісті я хотів би потрапити на камеру. Як це зробити?
19.00 р.
20.
149868
Мій захисник.
З правого боку, що майже зламав камеру. Повернувшись після удару.
22.
Показувати виступи для туристів.
р.
24.
25.
578862.
У вигляді повітроджених не тільки дітей, але і собак.
27.
р.
28.
72675849
29 кв.м.
Концерт на Василевському узвізі. На вході священик зустрів гостей.
Охорони та солдати закрили і закрили безкоштовно.
32.
р.
33.
34 кв.м.
Джерело:
34 фото через zyalt
Цього разу святкування Дня Повітряно-десантного було поєднано з Днем Ілліну. На 11 o'clock, коли розпочато процесацію по Іллінці до місця Лобнея, вже повністю відсвяткувалося червона площа.
Вихованці «Слава до Повітряно-десантних сил» висунули виступи командирів духовенства та армії.
04 мар
1 500 р.
Як правило, паратроопи зібралися в групах і активно відвертували алкогольні напої, майже ніхто не стежить за замовленням, пара полімерів, які намагалися дуже полонено припинити пиття, були аміково відправлені.
До 12:00, кожен п'яний достатньо. Багато людей були втілені моїм волоссям. Якщо на початку свята накома розпочався з питання: «Для вас послужить все?», то тепер я зацікавила російською, а які «неросійські» зачіски я маю.
Багато паратропувальників, які пропонують розбити камеру, захопивши об'єктив своїми руками і пропонують збити мене.
3610Р. 4200Р.
Тоді я вирішив, щоб зробити нові друзі. Один з паратроопів запитав, де були фотографії, і я пообіцяв його відправити їх електронною поштою, і ми відразу стали друзями. Мій новий друг був вирівняний, що він тепер має персональний фотограф, для якого я вільно знімався, пара разів він врятував мене від своїх агресивних друзів. Зателефонуйте мені:
На висоті офіційної частини збираються невеликі стовпчики на Lobnoye місце. Хлопці вирішили ходити по площі.
10 хв
Після 3 хвилин пуповин був відхилений, а стовпчик перемістився на Лубне місце, де влада перебувала в цей момент.
12.
Так, це мої друзі.
Прогулянка з приборами не допускається. Хоча я думав, що це буде боротьба, вони заспокоїлися дуже швидко. Якщо вони хотіли, напевно, вступили до Кремля.
р.
15.00 р.
46307625
Відпочивали, в повному гонці.
17.00 р.
У передмісті я хотів би потрапити на камеру. Як це зробити?
19.00 р.
20.
149868
Мій захисник.
З правого боку, що майже зламав камеру. Повернувшись після удару.
22.
Показувати виступи для туристів.
р.
24.
25.
578862.
У вигляді повітроджених не тільки дітей, але і собак.
27.
р.
28.
72675849
29 кв.м.
Концерт на Василевському узвізі. На вході священик зустрів гостей.
Охорони та солдати закрили і закрили безкоштовно.
32.
р.
33.
34 кв.м.
Джерело: