588
Слава в валіантному ефірі?
Три п'ятих околиць на "опель Вектра С", п'яний в Горькому парку, вирішили піти в область, одночасно летять під червоним перехрестям Вернадського / університету вздовж набережної. І на повній швидкості вдарив боці СсанЖонг Рекстон, який проїдав сім'ю з маленькою дитиною. Яп зробив вуха. Тільки завдяки щасливій випадковості, вони відійшлися з легкими травмами, автомобіль декомісіяний, весь удар пішов на високий дно і каркас. ВДВ, який був кермом, почав битися, він був ручним до стовпа. На фоні перевернутого автомобіля пасажири продовжили розірвати «Слава на повітряні сили!».
Загибель Есни запобігла зйомці, а парастропери потім піднялися до бою, потім накладалися на «інтернети». В результаті нещасного випадку - два автомобілі для запису, п'яний просто втратить ліцензію. У той же час слід розуміти, що якщо не була висока рама джипа, але будь-який автомобіль, то як і дівчина, і її батьки будуть мати ох, як не солодкий. Питання тут: «Гулі громадяни країни повинні боятися елітних військ і їх ветеранів, які чать, хто вони хочуть і приводять, як вони хочуть на їх прекрасне свято?» Коли вони зрозуміли, що вони майже загинули дитину, відповідь була простою: ми в Чечня і пішли через неправильне, ми не даємо ебать.
Текст та 19 фото © InMyMind (Кирил Зайцев)
Кульприт, майор, за ним.
03 мар
Скарги, де він мав всіх.
Його пасажир з розбитим підборіддям: "Слава на повітряному транспорті!"
Вони також розповідають свідка, де вони є.
Сприяє собі.
Інспектор 5th Відділ: Ви повинні отримати дозвіл, щоб стріляти мене, а потім показати затвердження. Ога три рази.
09 мар
Повернути
11.
12.
13 хв
Сім'я з Рекстон
15.00 р.
Р
Opel, номери і інтер'єр:
17.00 р.
18 років
Тепер я говорив з водієм джипа, виявилося, що він був гелікоптером, який зробив VDVsnikov з навколишнього середовища в Чечні, ризикуючи життя на Мі8. І ось 5 хвилин від дому, вони майже загинули. У нормальній країні, принаймні, водій був смугастий за їхніми назвами, наші ліцензії будуть стриптизовані. Я не говорю про честь однорідності.
І будьте обережні на дорогах...
Р
Джерело:
Загибель Есни запобігла зйомці, а парастропери потім піднялися до бою, потім накладалися на «інтернети». В результаті нещасного випадку - два автомобілі для запису, п'яний просто втратить ліцензію. У той же час слід розуміти, що якщо не була висока рама джипа, але будь-який автомобіль, то як і дівчина, і її батьки будуть мати ох, як не солодкий. Питання тут: «Гулі громадяни країни повинні боятися елітних військ і їх ветеранів, які чать, хто вони хочуть і приводять, як вони хочуть на їх прекрасне свято?» Коли вони зрозуміли, що вони майже загинули дитину, відповідь була простою: ми в Чечня і пішли через неправильне, ми не даємо ебать.
Текст та 19 фото © InMyMind (Кирил Зайцев)
Кульприт, майор, за ним.
03 мар
Скарги, де він мав всіх.
Його пасажир з розбитим підборіддям: "Слава на повітряному транспорті!"
Вони також розповідають свідка, де вони є.
Сприяє собі.
Інспектор 5th Відділ: Ви повинні отримати дозвіл, щоб стріляти мене, а потім показати затвердження. Ога три рази.
09 мар
Повернути
11.
12.
13 хв
Сім'я з Рекстон
15.00 р.
Р
Opel, номери і інтер'єр:
17.00 р.
18 років
Тепер я говорив з водієм джипа, виявилося, що він був гелікоптером, який зробив VDVsnikov з навколишнього середовища в Чечні, ризикуючи життя на Мі8. І ось 5 хвилин від дому, вони майже загинули. У нормальній країні, принаймні, водій був смугастий за їхніми назвами, наші ліцензії будуть стриптизовані. Я не говорю про честь однорідності.
І будьте обережні на дорогах...
Р
Джерело: