Як зробити шовкові нитки?

Автор: Я особисто відвідав шовкову завод біля міста Далат в горах В'єтнаму. У мене є кілька туристів, щоб взяти і отримати там трохи проблемних, але мій мати і я зробив це і не шкодував нервів і грошей, проведених.
Є три види шовкових ферм/факторій. 1. Де ми вирощуємо личинки (ми не отримали там). 2. Де намальовані нитки. Ось трохи більше плетіння. 3. Де емброїдні нереальні картини з шовком. Останнім є найпопулярніше місце, компанія XQ (який навіть має веб-сайт російською мовою), що летить направляючими і тими пакетами приймають туристів там. Ми захотіли виїхати занадто, але ми не встигли.
Це те, як зберігаються готові припущені личинки.

Кура вкрадена, але вона ховається лобом.

Отже, спочатку дівчата приймають пучки коконів з помади і кладуть їх в горщик окропу.

Отже, личинки варять і вмирають. Запах трохи нудотний, запах схожий на варене м'ясо, тільки більш специфічний. Пізніше, коли ми купили шарфи, вони замочували в запахі, і навіть після того, як я промив її, ще трохи залишався, буге. Це те, що виглядають варені кокони.

Потім кладуть в довгий кашель з водою, щоб витягти нитку з кожного.

Я використовував, щоб вони шукали дуже кінчик нитки в коконі, щоб розмотати його. Насправді, я зрозумів, що це звичайно неспроможність, просто витягування павука з поверхні. Тут можна побачити нитку з кожного кокона.

Потім вона підбирає нитки з декількох коконів.

І ось мій другий міф. Я думав коконову нитку стала остаточною ниткою. Не вірно. Шовкова нитка перекручена з декількох мікрострум. Кількість цих ниток визначає товщину готової нитки і, відповідно, товщина майбутньої тканини. Ви бачите серію странгерів? Тепер це не душі, але коконові нитки. Дівчинка з пальцем приносить пучок ниток до цих швидкісних пельменях і нитки смоктати в ньому і скручуються.

А потім дві нитки поєднуються в одну і вже готову нитку намотують на котушки.

Котушки з нитками готові.

Р

Незрівняні кокони виглядають так. Продається личинка.

На фото я тривав рік на ринку COOP в м'ясному відділенні. Я не думав, що вони були шовкові личинки. Я не 100 відсотків впевнений, але я дуже схожий і логічно. В іншому випадку, де ще було б зробити личинки?

Також є кілька лоумів, де просту тканину плетені. Вгорі зліва від машини ви можете побачити підвісну стечку пробивних карток або що ще викликати її.

Р

Це картки, які закодовують візерунок тканини. Нитка протягується через кожну дірку, а потім на машинці вони розумно зміщені і виходить візерунок чарівно.

р.

І на цій машині я зробив шорстку шовкову сумку. Що ми не розуміємо, можливо для декоративних цілей.

І на цій одиночній машині нитки виготовляються за таким же принципом, як решта, але тільки товсті і вузлисті, буклетні нитки.

А потім роблять шарфики так. Вони запалюють як варене м'ясо.

Джерело: leprosorium.ru