радянські пельмені

Ні, я не маю на увазі перший нічний скидання починок перстрофії - здавалося б, для водіїв таксі - про них окрема розмова. Ні, я говорю про звичайне пельменування сімдесятів, які в нашій величезній країні потім був - скільки там було? Пільмен в Росії більше, ніж пельмен. Як перевести це слово іноземцю? Дамплін Хаус? Не робіть мене сміятися. Пельмен - це абсолютна модель світу, з його естетичністю, запахами, грубістю, непритомною добротою, складною структурою відносин між людиною і божественним. Вся радянська влада є однією з великих пельменів.

浜у 涓 蹇

р.

Пам'ятайте двері? Він підкладений з деякими офіційними пластмасами - під дерево, а в середні вставляються лексиглас (скло має довгий зламаний), і він похмурий і різьблений, і накидка зсередини, і червона фарба на ній фарширована - "робочі години від 8.00 до 20.00". І хтось спробував від "20.00" зробити слово "x..." - не вдалося. І по всій ручці пораниться і йде всередині хрусткий тканині так, щоб двері не засміхалися, так як ви прогуляєтеся, і ви приїжджаєте з морозу і отримаєте в пару і запах. Я не даюся описати його - молодий не розуміє, і решта знаю, що я маю на увазі. Вона запашна як пельмені, переважно. На лівому — пересувний лічильник, разом з яким вигнуті алюмінієві рейки розтягують - перемістити лотки. Гора підносів (які, до речі, не називаються лотками, але розсіювання). Ви відчуєте - не майстер "пропонувати", але демократичний "доставити". Цікаво, що рік вони придумали?, так, на столі з блакитною пластиковою поверхнею, а розсіювання також пластикова, коричнева, з загартованими краями, і всі вони заливають липкою каву з молоком (близько цієї кави – далі!). Це те, де слово «коффе» йде з маскуліну до середини. Може бути «сіт» також колись маскулін?), а потім є ще одна хрустка тканина, так само як і на дверній ручці – ці скатерти з цієї кави протерти, і, звичайно, ніхто це не робить, тому що доторкнутися до сірого мокрого перекрученого полотна над людською силою, і переносити перерозподіл, гордо надягаючи руки вперед, щоб не зануритися на пальто.

За лічильником два жирні тітки в один раз білі роби і фартухи. Вони люблять сестри в голосах, рухах, залишках хитрих пергідролових зачісках на своїх головах, сумності в очах. Це спеціальна глибока сумність, і ви розумієте, що ні ваш приїзд, ні пельмені, ні пишні і холодні зовні вікна, ні навіть вічна радянська влада є причиною цієї сумності – причина неприваблива глибоко. Ви коли-небудь бачили тітка, що посміхатися хоча б раз?

Один з них періодично слізує червоні-сірий картонні ущільнювачі своїми руками, відварює вміст в величезний танк, перетворюється там з варильною варильною варильною плитою. Пар падає з бака, плаває навколо приміщення, осідає на темних вікнах. Другий небайдужий кидає на стільниці з пельменями. Вареники з оцтом і гірчицею - 32 копеки, пельмені зі сметаною і вершковим маслом - 36 копеків. Сметана або вершкове масло тітка кидає вам в пластину самому, а оцет і гірчиці знаходяться на таблицях: оцет в захоплених пельменях руки і тому непрозорі круглі деканти, і там немає гірчиці - вона над, і баночка пуста і тільки змащується сушеним коричневим, а половина дерев'яної палички з палички Ескімо палички палички палички палички з неї, які хтось закінчував всю гірчицю, і ви йдете на столи, щоб підібрати - є? "Я шкодую, ви можете мати гірчицю?" Столи маленькі, круглі і високі, щоб їсти стоячи, на нозі вони мають спеціальні гачки для брифли і avoseks, а потім нога переходить в штатив і відпочиється на підлозі, і незалежно від того, скільки складених папірів ви кладете там, стіл ще гойдалки.

Пельмен, якщо ви будете, є невеликим гарячим дном пасивної стійкості до радянської влади, навіть якщо це несвідомо. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Для того, хто приходить до скидання, просто їсти? Тому вам потрібно окуляри, і якщо ваша тітка в хорошому настрої - до певних обмежень, звичайно, не посміхатися - вона, здається, не помітить, як ви подрібнили пару склянок від лічильника і не залийте цю каву в них. І якщо тітка знаходиться в своїй звичній державі, з'явиться шламовий скандал, і вам доведеться взяти каву і пити її гасіння, адже там просто ніде залити, а потім горілка в цьому склі буде похмурим і теплим. У кінці лічильника, перед касовим реєстром, де є локони і сірий хліб. Кава є надзвичайно гарячою і неймовірно солодкою і липкою рідиною - згущений конденсат не пошкодив. Склянки, стикаються і звичайні тонкі, перемішуються, але потрібно взяти з собою, тому що тонкі миттєво нагрівають від кави і буде дуже важко довести до столу. Форки проколіться пальмою в злегка змащеному алюмінієвому троху. Вони також алюмінійні, злегка жирні на дотик, і вони погано відсутні зуби, а збережені вигнуті в дивному вигляді - останнім часом особливий декрет радянських органів збільшили мову на горілці кришки, тепер він називається "безпосередньо" і його неможливо видалити без допомоги іноземного барбекю-розрізу. Вони говорять, що деякі розумні хлопці розраховують заощадження від жилетів - деякі тисячі тонн металу будуть збережені, якщо ви не зробите повторно. Я думаю, що країна втратила сотні разів більше на алюміній.

Але при собівартості іншої пари зубів зв'язується кришка, природно під столом, сліпо, і два ваших друзів щитують вас від зрілих тіл, і ви, при ризику різання пальців пальцями, роздягають неяскравий метал з шиї, і є також коричневий картонний коло, і під ним дуже тонка целофанова плівка, і - це все. І, звичайно, залийте три відразу, і ви можете пити в два прийоми - після першого sip почуття небезпеки дає йти, і, дивно, це не без причини. П'яний і причал існує паралельно, хоча близько, але різні реалії, і що може статися з одного ніколи не станеться з іншого. І навпаки.

І так - ви будете тонкими, і світ наповнений добротою, і день не здавалося б, і речі не так бездії, і скидки просто хороші - все залежить від кута зору, прямо? А ваші дорогі друзі з вами, і велика розмова пішли, і хтось вже курив "Прима" спокійно, поставивши курку в рукав. Скільки таких пельменів, розсіяних по всій величезній площі країни, прогрівають наші душі в цей момент?

Тут приїжджаємо, ввічливо дивиться навколо, три військові чоловіки в перекопах - чітко відвідувачів, слухачі деяких академічних або ділових поїздок, намагаючись відкрити «багату експінгу» з червоним портовим вином під стілом, виїжджаючи, пляшка ковзає своїми руками, гучно розбиває, муркі малинові рідини мухаються по всій плитковій підлозі, покриті однорідними пишними, нові кольори вівсяні в створений запах. Сіро-волосистий чоловік в капелюшній, не перевертаючи навколо, соковито станів: «Таким людям ми доручили захистити батьківщину!»

І поїсти, і пити і їсти пельмені, і спокійно говорити про те, що дорого, і знову втекти, і піти, притулок, в темряві і сноуборді, забувши брикети і avoska на гачках під таблицями.

Габаритний зображення

Джерело: