100 км, 24 години

Blogger colmatrix пише:

Увечері, розслабляючи в компанії хороших друзів, розмова була про свята, про Крим, і я випадково пам'ятав стару школу знайомства, яка ніколи не використовувала громадський транспорт у своєму житті (навіть, на всіх), але переїхали на ногу або бігу.
Так цей друг якось вирішив відпочити в Криму (і він жив у славному місті Мінськ). І пішов 1,5 км, і за легендою, він досяг Криму за 15 днів.
З математикою, ми не дуже щільно, але estimating that this comrade overcame 100 км в день. 20 годин на добу 5 км / год - анріал.
Слово для слова, і зараз ми урочисто перерваємо руки в аргументі джентльмена саме після моїх слів: "Так, я можу ходити 100 км на добу!"

І вони зробили!

colmatrix.livejournal.com/19774.html.

Я пішов з Марса, і тут, що я буду сказати тим, хто хоче отримати їх від дивана і приєднатися до:
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! дорога повністю запечена, припливи дрібні, вантажні автомобілі не безглузні, і вони дуже швидко йдуть з їх застібкою дихання.
На шляху є всі види страшних труднощів і небезпек, які можуть вплинути на здоров'я!
Є два правила для тих, хто не змінив їх розум:
1,1 км не несе відповідальності за вашу особисту безпеку, крім себе.
2. хто жолоб виходить з-за льоду III.

лінія обробки:

Додано1 до [mergetime]1249823704[/mergetime]
ibigdan.livejournal.com/5002391.html

Добрий ранок, шановні радіослухачі! Гарний гарний ранок, пташиний спів і здавалося б, нічого не заморожує. Ах немає. Я заселив його на тиждень і тепер він над! Ми звітуємо з Хімки, де зомбі повільно збираються з усього Москви. Точно, в той час як вони життєрадісні, життєрадісні, і навіть в деяких випадках люди, але протягом 24 годин люди, які залишать живий, будуть ревнюватися Мерсеєва. Так-da-gos-poda (оки, шкода, я породився з жилетом), незабаром починає цю ж кризову ходьку «100 кілометрів в 24 години».

р.

8 серпня о 9:24 Московський час, 9 осіб переїхали на північ.

Додано1 до [mergetime]1249824032[/mergetime]
8 серпня 11:46
Група пішоходів вже проходила 22 кілометри, підхід Зеленограда. В той час, як не існує, кожен тримається, але один учасник перейшов від ходьба, щоб бігти і тепер попереду. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

8 серпня 12:44
Група дуже простягається, але немає лаггардів - попереду
Ми вже пройшли 30 км, середня швидкість 7,5 км / год.

8 серпня 14:59
Вже втрачають втрати - дві особи залишають перегони після 30 км. шлях - погано протирають ноги. Автомобіль взяв їх додому.
Фліп (Я не знаю нікуди в LiveJournal) вже пройшов 50 км.
[info]colmatrix знаходиться на відстані 40 км.
Решта групи становить 7-8 кілометрів за

Р

8 серпня 16:48

Три чоловіків на 50-му кілометрі чекають інші. Один ран далеко вперед, де він не знає.

Фото: colmatrix aka "Джеді"

50км, зупинка:

Додано1 до [mergetime]1249824274[/mergetime]
8 серпня 22:19

Алас і ah - тільки 4 люди залишилися на доріжці, решта залишилася гонка. Тепер вони: «Фліп», змивається кудись вперед, «Джеді» і «Кайзер» (нині вони знаходяться на 70-му кілометрі) і кілька кілометрів за «японцем».

30 км. Самий складний - адже кожен втомився, хоче харчуватися і спати. А вночі.

О, до речі -- автопровідник також зламав всі записи: 100 км в 24 години -- ніхто не припинив машину так повільно. 9 серпня 4:40

До фінішної лінії досягло 1 (одна) бігунка - дуже швидкий "Фліп" (у світі Іллі). У цьому випадку на 5 ранку (MSK), коли лінія закінчувалася в 19 кілометрах. Разом з ним, відчайдушно резистентність «японці» зняла доріжку - обидва з них ще можуть доходити до кінцевої лінії, але не зустріли залишилися 4 години.

Добре, щоб ризикувати тестування ваших здібностей відвага, і зрозуміти, коли вони вибігають, є інтелектом.

Щиро вітаємо учасників цього тесту, ви найкращі. А ті, хто тут в коментарях сказав: «Пе, храп, ми маємо натовпи тут на 100 км, щоб ходити і з дітьми» – наступного року дія повториться, готова.

Вітаємо переможця - 100 км за 18х30 хв - це круто. Я не знаю нічого про Flip, але завтра або день після того, як кожен прийде до своїх почуттів, покаже і сподіваємося, що ми розповімо нам деталі. Потім будуть фотографії.

через ibigdan

Джерело: