Арарат аномалія

Ця аномалія є утворенням дивної форми, розташованої на висоті близько 4725 м над рівнем моря і має близько 183 м в довжину. Історія «Ararat Anomaly» має більше одного століття. Однак не розкрито таємницю аномалії.

(3 фото + текст)

В даний час є три основні варіанти, що пояснює походження: це може бути геологічне утворення, льодовик або залишки Арка Ноя.

Хто Ноя?
Ноя є нащадком Адама в п'яти племені. Він побудував арк у віці 600, щоб врятувати тварин від паводка на поради Божого. Я отримав пару кожного. На арку навантажили 8 осіб - Ноя та його дружини, сини Хам, Шем і Яфет з дружинами. Проводиться близько 200 діб. Вони проживали в аркі ще в 365 днів до тих пір, поки вода не спить.
Про це заявив Юдаїс, Християнство та Іслам, а головне джерело інформації – Книга генезу. За тією ж книгою генезу Ноя Арк відпочиває в гірській області давнього царства Урарту, спотворена назва якої прийшла до нас у вигляді слова «Арат».

Біблійні тексти та історичні докази гігантських паводків в минулому (він може бути вірним, що лише певні регіони були затоплені, зокрема, перська затока) науковці, але найголовніше, захоплені по всьому світу. Кількість експедицій, обладнаних для пошуку Ноя Арк, має довге перевищено сто, але не менше людей, які готові спробувати свою удачу. Масло в вогонь заливається скатертими очисними рахунками: деякі з скелелазень побачили на Арараті з афарату (але «зварити не ближче») щось схоже на великий чоловічий об'єкт.

Вайт
Довгий час були легенди серед місцевих жителів про величезний старий корабель на вершині гори. Письмен Чарльз Берліц у своїй книзі «Загублений корабель Нои» цитує свідчення вірменського Георгія Гагопійського.
У 1905 році, як 8-річної хлопчика, піднялася гора Арарат з дідом. Я знайшов арк і пішов всередині. На верхній палубі я бачив суперструктуру з багатьма вікнами. Корпус арка був великим і твердим, як камінь.
У 1939 р. інтерв’ю з'явився в Американському журналі New Eden з колишнього пілота царської армії, лейтенанта Ростовицького, який нібито відкрив арку в 1916 р. під час польоту розвідувальних робіт.
Повідомлений цареві. Микола II відправив експедицію 150 чоловіків. У два тижні досягають арк. Згідно з Росковицьким судном було як гігантський барж і вантажний автомобіль одночасно. Тут були багато кімнат всередині, великих і малих. А маленькі затягували металевою сіллю.

Додано1 до [mergetime]1250168985[/mergetime]
Супутникове зображення.
Але перші більш-менш значущі докази існування невідомого об’єкта на вершині гори є фотографії, зроблені американськими пілотами в 1949 році. Через кілька років, щось перезбирання корабля було відмічено їхніми турецькими аналогами. Тоді anomaly був фотографований двічі більше: в 1973, американський шпигун супутниковий брелок-9, в 1976, інший розвідувальний супутник Keyhole-11. C.I.A. посадових осіб, які обробляли супутникові зображення в сімдесятках, важко інтерпретувати дані. Порчер Тейлор, який працював на CIA в той час, сказав фільм несподівано. Він не вказав, що він був там, як матеріали, зібрані Keyhole-9 і Keyhole-11, як і раніше класифікуються. У 1999-2000 роках Арарат був фотографований IKONOS, що належить космічним зображенням.

Додано1 до [mergetime]1250169084[/mergetime]
Я дуже хотів би поділитися своїми тапочки, не кинути їх, моя перша тема на YP-e.

, Україна

Джерело: