Прогулянка через силіконову долину

Ранній вечір п'ятниця, 14 серпня. Двір головної будівлі Apple Computer, Inc. в Infinity Loop, Cupertino, Каліфорнія. У цьому місці працівники компанії поділяться на команди, змагаються, які заповнять скляний фляск водою швидше. В іншому, гумові кульки з водою приклеюються з катапультів і виловлюють їх, що працюють на газоні. У третьому стрибають на великих пластикових кульках. В цілому, вони займаються тим, що тепер називають модним словом «паробудування». І просто відпочивати після тижня роботи.
27 фото 浜у

За двадцять років Я був з комп'ютером Mackintosh, і для того ж кількості років я мріяв про те, щоб побачити це знамените місце, вулиця називається Infinite Loop.
І ось я, на такий цікавий момент.

р.

03 мар

04 мар

р.

Бармен некоректний сухий червоний пляшки. Залийте пиво тут.

Catapults – це як реальний.

М'яч води повинен бути спійманий, щоб він не розламався. Хто забиває найбільш виграші.

88329р.

Парадокс є те, що на Apple, одна з найбільш секретних компаній, з жорстоким, параноїдним режимом секреції, кожен може пройти без документів.
Головне - мати знайомий працівник тут. Увімкніть назву на екрані Mace, встановленому на вході, наклейка вийде з принтера, ви налаштуєте його на футболці і готові - ввійдуть.

Най щирі радості про перемогу - вони вперше заповнили конус водою! Я!

І це головна їдальня в Apple. У цей день були столи з усіма видами їжі і шведським столом.

11.

У куті є пластикові льодові бочки і банки соди. Все, звичайно, безкоштовно.

П'ятниця з сім'ями та дітьми.

Не можна знімати всередині, але я не можу проти таємного фотографування фрагмента великого стенду, встановленого в одному з кімнат на смартфоні. Fifteen Large Apple монітори пропонують іконки додатків iPhone. Як тільки один з програм завантажується в iTunes, іконка блимає за хвилину, збільшуючи розмір. З цього по всій поверхні екранів як живий - десятки, сотні ікон постійно приїжджає до життя і всі ці масові прокладки люблять живу. Дуже добре зроблено.

Ми залишаємо за собою будинок Apple. Лео і Ян закликають свого друга на Google. На машині ви зможете дістатися до найближчих дверей.

Google займає низку будівель, які використовуються для розміщення на графіку кремнію.

Як виглядає головний корпус Google. На відміну від Apple в п'ятницю, є лише кілька людей, які сидять на таблицях.

Працівники збираються додому.
Деякі основні компанії Silicon Valley (в тому числі Apple) приносять і приймають своїх людей з Сан-Франциско в комфортабельних автобусах, обладнаних інтернет-доступом.
Так, людина починає робочий день не в офісі, але в автобусі.

Габаритний зображення

Будь-який співробітник Google може зайняти одну з цих гібридних автомобілів і приїхати на власний бізнес.
Зарядні батареї і бензин триватимуть сороки кілометрів. Потрібні отримати автомобіль назад в місці шести.
Навісний парк обладнаний сонячними панелями. Це на дахах всіх будівель Google.

р.

Російська Клієнти Google зазначають, що це людина блювання.

Далі на прийом стоїть фортепіано з декомпонованими нотками.

доб.

У центральному дворі знаходиться невеликий сад. Тут вирощують зелені для одного з місцевих цуценят.

р.

Скелет динозавр з'їдає трохи рожевого фламінго з яких причин.

Ви не можете стріляти всередині, але я зробив кілька пострілів.
На даху є SpaceShipOne.
Лівий вхід в їдальні.

На цьому моніторі ви можете побачити, куди використовується Google.

Тут на великих екранах можна побачити будь-який фрагмент поверхні Землі.
Найвища можливість вирішення Google Maps.

33435234

Всі двори будинків висаджують персімоном, який дозріває тут в кінці осені.

Джерело: