Екскурсія політехнічного музею

LJ користувальницький жовто-рекпортер відвідав Політехнічний музей і захоплено ділиться своїм звітом з Інтернет-доступу.

1,1 км Я не знаю, що це було настільки великим. Деякі космічні номери цікавих предметів. Ви повинні піти на день, дійсно. Їжа. Однак тут є кафе, але не встигли дістатися туди, тому не можна сказати про це.

2,2 км Найкрасивіші музейні тримачі у світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

3. У Перед тим як ви йдете, потрібно зробити маршрут: частина залів - для любителів тільки: наприклад, «Хімісти», де є залізна «бефоре і після» обробка; без спеціальної підготовки не зрозуміло. Це з великою кількістю, що я дізнався, що є також музей упаковки. Детальний розклад та опис експозиції можна знайти на сайті Політехніки.

4. У Для тих, хто шукає дзеркало. Візьміть поляризаційний фільтр, тому що 80 відсотків експонатів знаходяться за склом, і є спалах, оскільки деякі зали дуже темні. Але пам'ятайте, спалах не скрізь.

5. Умань Музей має ігрову бібліотеку: ви можете скласти кубики, лукати на інфрачервоній арці. Доброго дня!

Вхід 100 рублів. Зйомка - 30 рублів.
18 фотографії

Це ядерна бомба. Вона зустрічає відвідувачів. Стиль життя, до речі. Що американці кинулися в Японії. І я думав, що це було набагато менше.

Моус маніпулятор

Напис на телефон Міністерства безпеки

р.

Електроніка VCR

Універсальний плеєр "Яуза"

Збільшення та зменшення артеріального тиску

Весна починається відразу 8 днів

752103

Швейцарський ...

р.

Ці, ймовірно, повісили в кожну радянську школу або державну установу.

Національний касовий реєстр

р.

Фотозвіт

Ах, молоді.

Unsurpassed лінза TESSAR від Carl Zeiss, Jena

Універсальний програвач "Казан 2"

Р

Телемагніт амфітон.

TV з водяною лінзою на екрані

І це радянський факс ЗВТ-П.

Найпоширеніші радянські платники

Джерело: