478
Екскурсія політехнічного музею
LJ користувальницький жовто-рекпортер відвідав Політехнічний музей і захоплено ділиться своїм звітом з Інтернет-доступу.
1,1 км Я не знаю, що це було настільки великим. Деякі космічні номери цікавих предметів. Ви повинні піти на день, дійсно. Їжа. Однак тут є кафе, але не встигли дістатися туди, тому не можна сказати про це.
2,2 км Найкрасивіші музейні тримачі у світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
3. У Перед тим як ви йдете, потрібно зробити маршрут: частина залів - для любителів тільки: наприклад, «Хімісти», де є залізна «бефоре і після» обробка; без спеціальної підготовки не зрозуміло. Це з великою кількістю, що я дізнався, що є також музей упаковки. Детальний розклад та опис експозиції можна знайти на сайті Політехніки.
4. У Для тих, хто шукає дзеркало. Візьміть поляризаційний фільтр, тому що 80 відсотків експонатів знаходяться за склом, і є спалах, оскільки деякі зали дуже темні. Але пам'ятайте, спалах не скрізь.
5. Умань Музей має ігрову бібліотеку: ви можете скласти кубики, лукати на інфрачервоній арці. Доброго дня!
Вхід 100 рублів. Зйомка - 30 рублів.
18 фотографії
Це ядерна бомба. Вона зустрічає відвідувачів. Стиль життя, до речі. Що американці кинулися в Японії. І я думав, що це було набагато менше.
Моус маніпулятор
Напис на телефон Міністерства безпеки
р.
Електроніка VCR
Універсальний плеєр "Яуза"
Збільшення та зменшення артеріального тиску
Весна починається відразу 8 днів
752103
Швейцарський ...
р.
Ці, ймовірно, повісили в кожну радянську школу або державну установу.
Національний касовий реєстр
р.
Фотозвіт
Ах, молоді.
Unsurpassed лінза TESSAR від Carl Zeiss, Jena
Універсальний програвач "Казан 2"
Р
Телемагніт амфітон.
TV з водяною лінзою на екрані
І це радянський факс ЗВТ-П.
Найпоширеніші радянські платники
Джерело:
1,1 км Я не знаю, що це було настільки великим. Деякі космічні номери цікавих предметів. Ви повинні піти на день, дійсно. Їжа. Однак тут є кафе, але не встигли дістатися туди, тому не можна сказати про це.
2,2 км Найкрасивіші музейні тримачі у світі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
3. У Перед тим як ви йдете, потрібно зробити маршрут: частина залів - для любителів тільки: наприклад, «Хімісти», де є залізна «бефоре і після» обробка; без спеціальної підготовки не зрозуміло. Це з великою кількістю, що я дізнався, що є також музей упаковки. Детальний розклад та опис експозиції можна знайти на сайті Політехніки.
4. У Для тих, хто шукає дзеркало. Візьміть поляризаційний фільтр, тому що 80 відсотків експонатів знаходяться за склом, і є спалах, оскільки деякі зали дуже темні. Але пам'ятайте, спалах не скрізь.
5. Умань Музей має ігрову бібліотеку: ви можете скласти кубики, лукати на інфрачервоній арці. Доброго дня!
Вхід 100 рублів. Зйомка - 30 рублів.
18 фотографії
Це ядерна бомба. Вона зустрічає відвідувачів. Стиль життя, до речі. Що американці кинулися в Японії. І я думав, що це було набагато менше.
Моус маніпулятор
Напис на телефон Міністерства безпеки
р.
Електроніка VCR
Універсальний плеєр "Яуза"
Збільшення та зменшення артеріального тиску
Весна починається відразу 8 днів
752103
Швейцарський ...
р.
Ці, ймовірно, повісили в кожну радянську школу або державну установу.
Національний касовий реєстр
р.
Фотозвіт
Ах, молоді.
Unsurpassed лінза TESSAR від Carl Zeiss, Jena
Універсальний програвач "Казан 2"
Р
Телемагніт амфітон.
TV з водяною лінзою на екрані
І це радянський факс ЗВТ-П.
Найпоширеніші радянські платники
Джерело: