1157
З життя мамонтів в Україні
Сьогодні я був у Головному офісі податкової служби на Львівській площі. Нова глава Ігоря Белуса, рідного корпоративного сектора, говорить про те, що так звані сайти для слуху, було більше 200 з них в країні – я думаю, що кожен розуміє, що ми говоримо про – засвоюється близько 200 мільярдів гривень на рік. Бюджет не досягнув близько 20 млрд грн на рік – це те, що було викрадено лише за цією схемою. Всі сфери були суворо контрольовані податковими органами. Будь-який, хто спробував готівку на інших сайтах, покарані. Прокуратура та Міністерство внутрішніх справ.
Заступник Белуша тепер працює Владимир Котенко, перед тим як очолював податкову практику на Ернст і Ю. Я думаю, що це фундаментально нові люди для будівництва податкової служби в Києві.
Тепер невелика екскурсія в життя ссавців з будівлі на Львівській площі.
Білоус продемонстрував мене стілець, в якому його попередник, Олександр Клименко, за минулі роки, і який, згідно з аборігінами відділу, вартість податкової служби 70 000 євро.
Команда попереднього управління була жахливо позбавлена, як ви знаєте. Якщо у спальні немає реліквій, як Пшонка, так не менше іконостасу, як Арбузов в офісі. Клименко не виняток. У подвір’ї податкової служби в Україні він відкрив свою церкву, презентацію якого було «запрошення» всіх співробітників.
І тепер головне: якщо Петро Великий мав бурштиновий номер, то Олександр Клименко мав залізний номер. Для забезпечення повної конфіденційності переговорів був призначений для забезпечення повної конфіденційності переговорів. Всередині її обшивають металевими листами з нержавіючої сталі, розміром відсіку в поїзді, всередині - тільки прозорий пластиковий стіл і стільці. Загальний сюрреалізм. Капітан Немо-стиль, 20,000 ліги під ебать води.
«Ви думаєте, що Міністерство доходів Канади має таку залізну кімнату для переговорів?» – Я запитав Белуса і Котенко. Всі сміхалися, навіть охоронці.
Я не буду входити в деталі, але якщо ви не знаєте, Олександр Клименко був партнером Сергія Курченка, який придбав медіахолдинг UMH, який швидко загинув журнали «Кореспондент і Forbes». Сайти теж.
Я не тримую ніяких гнів, але я радий, що у нас є зміна нашої країни. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У вас є хороші вихідні, всі.