1600
Michelle Brent - жіночий термінатор
Темпи розвитку жіночого бодібілдингу пропонують, що в найближчому майбутньому жінки бодібілдінгери будуть обходити в свою пристрасть, щоб мати ідеальний і сильний організм один раз сильний секс. Однак, в той час як на вершині потужності Олімп переважають агрегати ...
Серед знаменитостей є Michelle Brent.
Відомий серед культуристів як «жіночий термінатор». й
Михайло народився на Монтерейському півострові, де вона відвідала елементарну католицьку школу. З дитинства вона була захоплена тенісом, волейболом, відіграла поле хокею і софтболом. Я вирішив стати викладачем фізичного виховання, для цього я взяв участь у коледжі.
Однак вона не закінчила навчання і отримала роботу в хлібопекарській, де одна з працівників інфікована її любов до бодібілдингу.
44014025
У 1985 році вона вперше взяла участь у змаганнях з бодібілдингу, а з тих пір Мішель не уявляв життя без нього.
Р
р.
7992999
Джерело: www.topnews.ru
Серед знаменитостей є Michelle Brent.
Відомий серед культуристів як «жіночий термінатор». й
Михайло народився на Монтерейському півострові, де вона відвідала елементарну католицьку школу. З дитинства вона була захоплена тенісом, волейболом, відіграла поле хокею і софтболом. Я вирішив стати викладачем фізичного виховання, для цього я взяв участь у коледжі.
Однак вона не закінчила навчання і отримала роботу в хлібопекарській, де одна з працівників інфікована її любов до бодібілдингу.
44014025
У 1985 році вона вперше взяла участь у змаганнях з бодібілдингу, а з тих пір Мішель не уявляв життя без нього.
Р
р.
7992999
Джерело: www.topnews.ru