Фотозвіт на Вавилоні. Руїни Стародавнього міста Вавилон розташовані в провінції Бабіл в Іраку, десь сто кілометрів від Багдаду на березі Євфрату. І хоча руїни Вавилону в Іраку відкриті для туристів, відвідуючи їх не рекомендується, з усіх відомих причин. Кілька років тому тут був багатонаціональний відділ. У військовому таборі біля руїн. Пізніше військові перемістили в Даняні та археологи. Стан руїн є більш-менш, музей працює. Не було закрито під час активного етапу бойових дій.
Тільки 15 фотографії.
Ось 1 Іштар Ворота – восьмих воріт внутрішнього міста. Більше як копія. У Пергамонському музеї в Берліні зберігається оригінальний (або замість того, що він залишається) Складання живіт на воротах називаються щітками. Особливо просунуті археологи називають їх грибкою.
2-й поверх. Ворота не дуже велика, до речі.
3-й Це фактично карта Вавилону на стіні музею. Це те, що місто виглядало як під час князювання Небущаднеццар II (реальне ім'я Nabukudurriutsur). Зверніть увагу на номер об'єкта 9. Це так звана вежа Babel, зігурат Етеменанки. Цей храм був побудований Хаммурабі, один з перших вавилонський царів.
4й З воріт богів Ізштара по палацу і в'їзду до храму Мардука до зигурату привели широку вулицю Процеси. Частина його ще збереглася і огороджена. Від зигурату залишилися тільки руїни фундаменту.
Вавилонський 5 був оточений трьома стінами, на яких було близько трьохсот веж. Крім того, створено комплексну систему гідравлічних конструкцій, що дозволяє появу ворогів затопити навколишню площу на великій відстані. Палац Небуходоносора просто вражає. П'ятдесят-два метри довжиною і сімнадцять метрів.
6й Переглянути ближче. Це свого роду Мазе. Вавилонський перебудований під Саддам. Правда, це не повністю надійне з наукової точки зору, але це робить враження.
Великий 7, Суко!
8й. Стіни серуша. Старі цегли вносять назву Nebuchadnezzar, лінійка світу. Ну, нові. Це право, Saddam Hussein. Або, звичайно, це написано таким чином. Від Nebuchadnezzar до Saddam Hussein, Babylon знову піднімається.
р.
10 хв І тут руїни.
468297
10 хв Все, що залишається одним з чудес світу, садівництва піврамісу.
11й Тим не менш, майже будь-який піднятий камінь показує неоднорідне написання.
12-й І в середині всього це статуя Лева Немовля. Якщо він захищає людину, або їсти, або ебать, навіть директор музею не можна сказати. Я просто сказав, що статуя символізує силу і силу Вавилону. Ну, нехай це буде.
13 Більше руїн. Я не ходив там. Не тому, що я бачу, але тому що я не робив.
14-й Зображення Небуходоносора на стінах. До речі, він виправдав на 43 роки. Запис на час.
15-й. І перш за все це пишність піднімається на резиденцію Хусейна. Про це Це його. Дякую.
143789
Джерело: