"Kursk-ring" - оновлений лобі

Нарешті, після 3 липня 2008 року закрив лобі станції "Курська-ринг" на реконструкцію та заміну ескалаторів, було запущено в повному обсязі. Нагадуємо, що 14 травня 2009 року введено в експлуатацію єдиний курс, але сьогодні було відкрито лобі.

19 фото + літери з "хроніки метро" russos

Я хотів би відзначити, скільки збільшилася якість відновлення. Якщо на «Семенівській», після відкриття було щось скаржитися, то за останні три роки результат змінив дуже багато, і це просто приємно подивитися на цьому лобі.

Окремо хочу відзначити, що оригінальна лінія від атему, яка була написана на відкритті станції, була відновлена в лобі: «Сталін підняв нас вірним людям, щоб працювати і надихнути нас на експлуатацію». Чому ви втратили перші дві лінії, які були однаковими в оригінальній версії?

Також на мечах відреставрували назву міста Сталінграда і напис «Для материка для Сталіна». Зважаючи на скульптуру Сталіна, Гаєв заявив, що він втратив. Але якщо було знайдено, скульптура буде відновлена. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

Новий касовий апарат, новий поліцейський номер дивно органічно оформлений в лобі. Ви можете побачити, що вони дуже важко зробити його красивим. Будь-який час, нехай годинник.

Ми підняли Сталіну про лояльність людей до роботи та надихнули до експлуатації.

03 мар

Нові касові реєстри.

Всі деталі були відтворені, як вони були. Всі монети, ліпни в ідеальному стані.

захищати Сталінград. Спочатку листи були просто збиті і замість того, щоб виготовлялися накладні листи про Волгоград. Тепер накладні листи про Сталінград. Я розумію, що весь великий розділ меча потрібно переробити, щоб змінити рідну монету. Тому накладні листи досить нормальні рішення.

Я не хотів. Напис боляче недбалий.

379969

08 мар

Судячи від поліцейського номера, немає виходу на станцію.

10 хв

О, люстри. Особливо при очищенні і очищенні. Пелюшки використовуються для прозорості, без червоних зірок.

317752

12.

13 хв

р.

14.

На обов’язки на станції, Голова станції ГП Л.С. Канавська, А.Я. Мосолов (директор Реконструкційного відділу ВАТ «МР») - фактичні генеральні підрядники реставрації) та Д.В. Гаєв.

16 мар

17.00 р.

18 років

19.00 р.

Р

Джерело: