Друге життя старої стрічки рекордера.

Я не знаю про вас, але я дуже люблю старі (70-х 80-х) магнітні рекорди, як це. Це викликає, ви знаєте, деякі спогади молоді, коли такі машини в комісійній вартості як половина Жигулі.

Ця копія була придбана мною на ринку блохи 4 євро.
Однак ностальгія є ностальгією, але просто так що ви стоять і не хочете зайняти місце. Отже, ідея виникла, щоб додавати до старого апарату не менше сучасного значення.

Для початку необхідно провести дезінфекцію (в першій фото це після цієї процедури), для якої ми також розібраємо деталі тіла в теплій воді з пральним миючим засобом. Добре, всередині очищають від пилу століття. Це весь будинок в розібраному вигляді.

Далі ми заміняємо відверто поганий і вже загиблий час доповідачами на 10 сантиметрів автомобіля, знятий безкоштовно в авторозбирання я не пам'ятаю з якого зламаний автомобіль.

Зайдіть, як сім'я. Отже, пластик стовпчиків не ламається, заповнюємо їх товстою піною.

Тепер перейдемо до нового значення. Ідея з'явилася на перехрестя старого чоловіка з дешевим MP3-плеєром, який має слот для SD-карти.
Спочатку я думав, щоб побудувати гравця безпосередньо всередині стрічки, але намагаючись на цю ідею відмовилися, це було боляче безглузде місце розташування дисплея і ключі гравця на тілі. Я вирішив зробити USB вихід для живлення гравця, не буде залежати від акумулятора, але вихід для навушників, звичайно, з'єднати з лінійним введенням магнітного рекордера.
Невелика складність - на цьому екземплярі лінійний вхід виконаний у вигляді древнього роз'єму 5 шт. Вам необхідно додати вхід у форму тюльпанів. Він вийшов з ламаного магнітного рекордера, а також автоматичного розбирання.
Power USB організуйте за допомогою одного автомобільного адаптера з навантажувачем.
Все, що намагаємось. Працює! (Дуже, де б це йти)

Корпус USB кріпиться до тіла наступним чином (знімається). З прикріпленим стовпчиком не буде видно.

Тепер залишилося бути ретельно пропаленими і зібрані всі ці конструкції. Це результат.

Ви можете взяти з собою пікнік, кемпінг і т.д. Ну, в домашніх умовах, я тепер використовувати його як різновид старовинних динаміків для ноутбука.

Додано1 до [mergetime]1252259750[/mergetime]
П.С. Я думаю, що це повідомлення не повинно бути зроблено як практична рекомендація для використання застарілого обладнання. Це більше ліків для вимушеної свічки. Можливо, хтось сподобається ідеї. До речі, в той час як я зробив це, кілька інших подібних ідей виникали. Мапа Я буду, якщо вона виходить, щоб бути приємним пристроєм.

Джерело: