Музей зброї в Тульському Кремлі (35 фото)

Написання автора, фіма-псуклета:

[...] Тула Кремль, як правило, досить просте будівництво: квадрат стін з вежами, а посередині - Успенський і єпископський собор. [...]
Щоб дістатися до музею, довелося почекати десять хвилин і покинутися на Кремля.

Прийміть всередину і оплатити, як звичайно, для в'їзду і фотографії, я бандрував по першому поверсі: антична зброя, холод – як у всіх музеїв, які повні в Санкт-Петербурзі. Не особливо вражений ...

...

...

...

Ще одне - підлогу два. Тут затверджена схема проведення кузова по експозиції підкаже, що не буде нудним.

У великих числах вже є гармати.

... і кулемети.

Пристрої для оснащення стрічкою Максима кулемета радують своєю специфікою і неминучістю. Я відразу пам'ятав фільм «Чапаєв» і сцена «психічна атака».

Він не має багато калібру.

Тоді прийшли всі цікаві ножі...

,990 Р

... гламурні гармати ...

... і дуже патос-гламурно-гіфтні варіанти.

...

На кутах були закладені водорості не так глянцеві, але дуже ефективні пристрої (для справедливості я зауважив, що щільність експозиції дуже велика).

Окремі стенди були присвячені дизайнерам та їх ексклюзивним розробкам.

Деякі з них були дивовижні. Штехкінська гармата, наприклад. Ви чули про це?

Самі варіанти автомати ...

По дорозі знову стоїть пістолет.

р.

І бочки, бочки, бочки...

На дно - однакова машина, як в центрі, але без PBS і складена. Ведуться там, відкидаючи на іграшки, як це.

р.

...

І цей творчий квест зняв мозок. Хоча все логічно і зручно: якщо магазин з боєприпасами йде від бата, то він не заважає і його ємність може бути збільшений.

Чому це не так? Просто через поганий зовнішній вигляд?

Я не знаю, що це, але це дійсно класно. ]

Коктейль Molotoff не забутий.

TT без нього.

Всі моделі - це лише кілька сантиметрів, які працюють!

...

І ось ліворучна мука з чотирма золотистими конями. Для перегляду це комплексна система дзеркал, світлових і мікроскопів.

...

Увімкнено, але спробували взяти картину (щось сказав, що це було неможливо!).

На правому – інструментатор, в якому можна побачити поточну модель гвинтівки довжиною менше 3 мм.

...

По суті, екскурсія над. [...]

через fima-psuchopadt

Джерело: