569
Музей зброї в Тульському Кремлі (35 фото)
Написання автора, фіма-псуклета:
[...] Тула Кремль, як правило, досить просте будівництво: квадрат стін з вежами, а посередині - Успенський і єпископський собор. [...]
Щоб дістатися до музею, довелося почекати десять хвилин і покинутися на Кремля.
Прийміть всередину і оплатити, як звичайно, для в'їзду і фотографії, я бандрував по першому поверсі: антична зброя, холод – як у всіх музеїв, які повні в Санкт-Петербурзі. Не особливо вражений ...
...
...
...
Ще одне - підлогу два. Тут затверджена схема проведення кузова по експозиції підкаже, що не буде нудним.
У великих числах вже є гармати.
... і кулемети.
Пристрої для оснащення стрічкою Максима кулемета радують своєю специфікою і неминучістю. Я відразу пам'ятав фільм «Чапаєв» і сцена «психічна атака».
Він не має багато калібру.
Тоді прийшли всі цікаві ножі...
,990 Р
... гламурні гармати ...
... і дуже патос-гламурно-гіфтні варіанти.
...
На кутах були закладені водорості не так глянцеві, але дуже ефективні пристрої (для справедливості я зауважив, що щільність експозиції дуже велика).
Окремі стенди були присвячені дизайнерам та їх ексклюзивним розробкам.
Деякі з них були дивовижні. Штехкінська гармата, наприклад. Ви чули про це?
Самі варіанти автомати ...
По дорозі знову стоїть пістолет.
р.
І бочки, бочки, бочки...
На дно - однакова машина, як в центрі, але без PBS і складена. Ведуться там, відкидаючи на іграшки, як це.
р.
...
І цей творчий квест зняв мозок. Хоча все логічно і зручно: якщо магазин з боєприпасами йде від бата, то він не заважає і його ємність може бути збільшений.
Чому це не так? Просто через поганий зовнішній вигляд?
Я не знаю, що це, але це дійсно класно. ]
Коктейль Molotoff не забутий.
TT без нього.
Всі моделі - це лише кілька сантиметрів, які працюють!
...
І ось ліворучна мука з чотирма золотистими конями. Для перегляду це комплексна система дзеркал, світлових і мікроскопів.
...
Увімкнено, але спробували взяти картину (щось сказав, що це було неможливо!).
На правому – інструментатор, в якому можна побачити поточну модель гвинтівки довжиною менше 3 мм.
...
По суті, екскурсія над. [...]
через fima-psuchopadt
Джерело:
[...] Тула Кремль, як правило, досить просте будівництво: квадрат стін з вежами, а посередині - Успенський і єпископський собор. [...]
Щоб дістатися до музею, довелося почекати десять хвилин і покинутися на Кремля.
Прийміть всередину і оплатити, як звичайно, для в'їзду і фотографії, я бандрував по першому поверсі: антична зброя, холод – як у всіх музеїв, які повні в Санкт-Петербурзі. Не особливо вражений ...
...
...
...
Ще одне - підлогу два. Тут затверджена схема проведення кузова по експозиції підкаже, що не буде нудним.
У великих числах вже є гармати.
... і кулемети.
Пристрої для оснащення стрічкою Максима кулемета радують своєю специфікою і неминучістю. Я відразу пам'ятав фільм «Чапаєв» і сцена «психічна атака».
Він не має багато калібру.
Тоді прийшли всі цікаві ножі...
,990 Р
... гламурні гармати ...
... і дуже патос-гламурно-гіфтні варіанти.
...
На кутах були закладені водорості не так глянцеві, але дуже ефективні пристрої (для справедливості я зауважив, що щільність експозиції дуже велика).
Окремі стенди були присвячені дизайнерам та їх ексклюзивним розробкам.
Деякі з них були дивовижні. Штехкінська гармата, наприклад. Ви чули про це?
Самі варіанти автомати ...
По дорозі знову стоїть пістолет.
р.
І бочки, бочки, бочки...
На дно - однакова машина, як в центрі, але без PBS і складена. Ведуться там, відкидаючи на іграшки, як це.
р.
...
І цей творчий квест зняв мозок. Хоча все логічно і зручно: якщо магазин з боєприпасами йде від бата, то він не заважає і його ємність може бути збільшений.
Чому це не так? Просто через поганий зовнішній вигляд?
Я не знаю, що це, але це дійсно класно. ]
Коктейль Molotoff не забутий.
TT без нього.
Всі моделі - це лише кілька сантиметрів, які працюють!
...
І ось ліворучна мука з чотирма золотистими конями. Для перегляду це комплексна система дзеркал, світлових і мікроскопів.
...
Увімкнено, але спробували взяти картину (щось сказав, що це було неможливо!).
На правому – інструментатор, в якому можна побачити поточну модель гвинтівки довжиною менше 3 мм.
...
По суті, екскурсія над. [...]
через fima-psuchopadt
Джерело: