692
Найбільша виставка Electronics (54 фото)
Написання автором, сержидолою:
IFA - це найбільша виставка електроніки в Європі. Всі провідні світові виробники намагалися зробити один одного тут з насиченістю і незвичайністю своїх стендів. Хтось привертав розкішні дівчата, хтось влаштував театральні вистави. Більшість телеведучих привезли ультратонкі телевізори всього за кілька міліметрів товстих і 3D телевізорів. У найближчому майбутньому ми чекаємо на масивну заміну старих плазм і Жекашек з новими світлодіодними телевізорами. Canon, який приніс тут свою нову 7D камеру, і Sony здивує ультратонкий і компактний ноутбук, поруч з яким мій улюблений MacAir нервово димить в бічних лініях.
Міл побудував стіну пилососів на її стенді, розбирання і висить одну з них:
5915659
Bosch кладуть пристрій з фільму «Погляд з мінорності». При дотик екрана на ньому з'являються віртуальні аркуші паперу, які можна перенести на поверхню:
Українська
При обході виробників чорного обладнання я почався з Sony:
р.
Як і більшість виробників, Sony представила 3D телевізор. Спеціальні окуляри потрібні для перегляду:
3610Р. 4200Р.
...
Серед ноутбуків, моя увага привернулася до рожевого дива в крокодиловому покритті.
Але основною особливістю Sony стала надкомпактний ноутбук X-серія:
Він має 2 USB і доступ до монітора.
У наступному ангарі поруч з Sony є Panasonic стенд:
Головною особливістю стенду стала пропаперова робота з нового фільму James Cameron Avatar:
У закритому кінотеатрі були показані зразки з фільму, виготовленого з використанням новітніх технологій:
Panasonic продемонстрував свою версію світлодіодного телебачення. Прийміть більш детальний вигляд: вертикальна смужка праворуч від фото - телевізор розміром 50 дюймів у профілі:
...
255593
Для залучення громадськості до своїх камер японські запрошують артистів виконувати сцени перед аудиторією:
...
...
...
В цілому красиві жіночі тіла використовуються багатьма виробниками. Ці дівчата порадували фотографувати:
...
Найкрасивіший і цікавий стенд вийшов на Samsung:
...
Фіолетовий стенд
...
...
Головною новинкою виробника стала телевізійний формат 21:9:
На протилежному боці підстави будь-хто може відчувати себе як James Bond і поголені з a Philips razor. У довгій лінії креслилилось чимало «посудів» і вони підкреслилилилися:
Підставка Toshiba була досить невеликою за стандартами японських і корейських конкурентів. У центрі залу, під куполом, організатори розкидані м'які oofiks, а відвідувачі можуть зупинитися і відпочити:
р.
...
Габаритний зображення
Родзинкою було 2 мотоцикли Ducati, на яких можна взяти фотографії:
3610Р. 4200Р.
Дуже дивився стенд Grundic. Я думав, що він був мертвий в Bose протягом тривалого часу.
Логітех був представлений невеликим стендом. Після того, як основна виставка для комп'ютерних науковців є CeBIT:
Р
Французький аксесуар компанії T&B.
Зрозуміло, що наголошується на стійкості своєї продукції:
...
На в'їзді до павільйону JVC почав розтопити в очах від різнокольорових близнюків автореєстратора підсвічування:
Ви також можете подивитися 3D телевізор тут:
...
Loewe побудував великий і повітряний стенд:
р.
Розмір телевізорів дещо відрізняється від сучасних тенденцій:
Томсон приніс свої нові універсальні пульти до виставки:
р.
Olympus defiantly вологий камери під тонкими струмками води:
р.
На стенді Никона була довга лінія. Люди подарували дівчатам деякі ваучери і отримали вільний пакет попкорну:
...
Кан. продемонстрував нові мильні коробки:
Далі вони, як якщо на контрасті, укладають професійне телебачення:
...
р.
Добре, основною особливістю Canon є новий 18-мегапіксель EOS 7D. Я закрутив його в руках з новим об'єктивом 15-85. Пристрій залишає приємне враження:
р.
На в'їзді до LG був паркований гоночний автомобіль в корпоративній розмальовці:
І не було 3D TV:
Головною особливістю стала величезна стіна ультратонких телевізорів:
Наклейка в середині наступного фото - це профільне телебачення:
Зареєструватися веб камера
Джерело:
IFA - це найбільша виставка електроніки в Європі. Всі провідні світові виробники намагалися зробити один одного тут з насиченістю і незвичайністю своїх стендів. Хтось привертав розкішні дівчата, хтось влаштував театральні вистави. Більшість телеведучих привезли ультратонкі телевізори всього за кілька міліметрів товстих і 3D телевізорів. У найближчому майбутньому ми чекаємо на масивну заміну старих плазм і Жекашек з новими світлодіодними телевізорами. Canon, який приніс тут свою нову 7D камеру, і Sony здивує ультратонкий і компактний ноутбук, поруч з яким мій улюблений MacAir нервово димить в бічних лініях.
Міл побудував стіну пилососів на її стенді, розбирання і висить одну з них:
5915659
Bosch кладуть пристрій з фільму «Погляд з мінорності». При дотик екрана на ньому з'являються віртуальні аркуші паперу, які можна перенести на поверхню:
Українська
При обході виробників чорного обладнання я почався з Sony:
р.
Як і більшість виробників, Sony представила 3D телевізор. Спеціальні окуляри потрібні для перегляду:
3610Р. 4200Р.
...
Серед ноутбуків, моя увага привернулася до рожевого дива в крокодиловому покритті.
Але основною особливістю Sony стала надкомпактний ноутбук X-серія:
Він має 2 USB і доступ до монітора.
У наступному ангарі поруч з Sony є Panasonic стенд:
Головною особливістю стенду стала пропаперова робота з нового фільму James Cameron Avatar:
У закритому кінотеатрі були показані зразки з фільму, виготовленого з використанням новітніх технологій:
Panasonic продемонстрував свою версію світлодіодного телебачення. Прийміть більш детальний вигляд: вертикальна смужка праворуч від фото - телевізор розміром 50 дюймів у профілі:
...
255593
Для залучення громадськості до своїх камер японські запрошують артистів виконувати сцени перед аудиторією:
...
...
...
В цілому красиві жіночі тіла використовуються багатьма виробниками. Ці дівчата порадували фотографувати:
...
Найкрасивіший і цікавий стенд вийшов на Samsung:
...
Фіолетовий стенд
...
...
Головною новинкою виробника стала телевізійний формат 21:9:
На протилежному боці підстави будь-хто може відчувати себе як James Bond і поголені з a Philips razor. У довгій лінії креслилилось чимало «посудів» і вони підкреслилилилися:
Підставка Toshiba була досить невеликою за стандартами японських і корейських конкурентів. У центрі залу, під куполом, організатори розкидані м'які oofiks, а відвідувачі можуть зупинитися і відпочити:
р.
...
Габаритний зображення
Родзинкою було 2 мотоцикли Ducati, на яких можна взяти фотографії:
3610Р. 4200Р.
Дуже дивився стенд Grundic. Я думав, що він був мертвий в Bose протягом тривалого часу.
Логітех був представлений невеликим стендом. Після того, як основна виставка для комп'ютерних науковців є CeBIT:
Р
Французький аксесуар компанії T&B.
Зрозуміло, що наголошується на стійкості своєї продукції:
...
На в'їзді до павільйону JVC почав розтопити в очах від різнокольорових близнюків автореєстратора підсвічування:
Ви також можете подивитися 3D телевізор тут:
...
Loewe побудував великий і повітряний стенд:
р.
Розмір телевізорів дещо відрізняється від сучасних тенденцій:
Томсон приніс свої нові універсальні пульти до виставки:
р.
Olympus defiantly вологий камери під тонкими струмками води:
р.
На стенді Никона була довга лінія. Люди подарували дівчатам деякі ваучери і отримали вільний пакет попкорну:
...
Кан. продемонстрував нові мильні коробки:
Далі вони, як якщо на контрасті, укладають професійне телебачення:
...
р.
Добре, основною особливістю Canon є новий 18-мегапіксель EOS 7D. Я закрутив його в руках з новим об'єктивом 15-85. Пристрій залишає приємне враження:
р.
На в'їзді до LG був паркований гоночний автомобіль в корпоративній розмальовці:
І не було 3D TV:
Головною особливістю стала величезна стіна ультратонких телевізорів:
Наклейка в середині наступного фото - це профільне телебачення:
Зареєструватися веб камера
Джерело: