"Афоризми" трохи тексту і 6 фото

Перше місце в рейтингу ловфрасів було взято за заявою Буша Жр. у серпні 2004 року про загрозу США: “Наші вороги є ресурсними і винахідливими, але так ми.” Вони не перестають думати про нові способи, щоб завдати шкоди нашій країні і нашим людям, і ми не робимо. й

Друге місце на цьому списку було взято колишнього бодібілдера і кіногера, а тепер губернатор Каліфорнійського Арнольда Шварценгера з його знаменитою цитатою під час дебатів про статус сексуальних меншин: «Я вірю, що гомосексуальний шлюб повинен проходити між чоловіком і жінкою. й

Бронза, згідно з респондентами, прямо належить до колишнього секретаря США Дональда Румсфельда, який у лютому 2002 року філософічно зауважив: Повідомлень, що щось не відбулося, я не зацікавлений, тому що ми знаємо, що є відомі події, які ми знаємо, є речі, які ми не знаємо. Ми також знаємо, що ми не знаємо про те, що в інших словах ми не знаємо. Ми не знаємо про те, що ми не знаємо про це. й

Британський автоматичний коментар «Перший автомобіль повністю унікальний, крім того, що в другому місці і виглядає точно так само. й

Крім того, опитування зауважив заяви журналіста Івана Ватсона: «І для тих, хто дивитися матч в чорному і білому кольорі, команда Spurs грає в жовтих трикотажах. й

Прем'єр-міністр Коричневий: «Всього витрачання продовжує зростати і буде близько нульового відсотка в 2013-2014 роках. й

Французький футболіст Ерік Кантона: "Коли моркви літати за траурою, це тому що вони думають, що сардини кинуть себе в море"

Я знаю, що я думаю. Я продовжую сказати, що я думаю. І що я думаю, я думаю, що я думаю, що я вірно, звіти ITAR-TASS.

звідси JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Джерело: