Львы крупным планом

Щоб взяти ці фотографії, брати Вільям і Метью Буррард-Лукас з Лондона використовували свою домашню дистанційну камеру BeetleCam для фотографії левів в Маасаї Мари в безпосередній близькості.

р.

1,1 км Ліон їсть дикий в рівнинах Маасай Мари. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

2,2 км Цей лев був настільки всмоктований на обід, що він просто не помітив камер, що дозволяє братам прийняти ці дивовижні фотографії. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

3250Р. 3700Р.

3. У "Для того, що ранок завжди буде нашим улюбленим", - розповідає Вільям Вільям, 28. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

4. У Минулої осені брати пішли до Кенії з їхніми машинами. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

5. Умань Обладнаний з міцними колесами, непристойним покриттям, HD-камерами та дистанційним керуванням, ці пристрої довели, що ідеальний засіб для захоплення зв’язку левів без відволікаючих предаторів від їх нормального життя. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

6. Жнівень У 2009 році брати створили свою першу камеру BeettleCam, перевіривши її в Танзанії, а потім повернулися в Африку з більш розширеною версією. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

7. Про нас "Останній літо, я подивився на пилку BeetleCam в підвалі і вирішив, що це було час для її, щоб повернутися до роботи", - сказав Вільям. У цей час леви були наші жертви. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

8. «Я почав будувати ще дві фотокамери – одна з твердою рамою, яка не може проникнути в кіготи леву, а ще з більш розширеними можливостями, включаючи захоплення відео HD, бездротове мовлення та дистанційно керована камера.» (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

9. Навігація "Я знову приєднався до мого брата Матту і ми пішли до Масаї Мари в Кенії, де багато левів живуть!" - Буррард-Лукас / Barcroft Media

10. Кошик Кам-камери змогли витікати на кілька привидів, в тому числі групу кучерявих левових кульок. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

11. Кульки лева відразу об'ємні ненасильні предмети, потім перевертають їх і перенесли їх в загустки, щоб виглядати ближче. На щастя, леви скоро втратили інтерес до них. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

12. Тепер брати роблять BeetleCam для замовлення інших фотографів. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

13.00 р. У наступні дні ми змогли краще зрозуміти і почати повагу левів ми фотографували. Ми завжди обережні, тому що ми не хочемо заважати їх. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

, Україна

14. Однак ми відразу зрозуміли, що леви дуже цікаві і сміливі коти. Найсучасніший предатор Африки! – Burrard-Lucas/Barcroft Media

15.00 р. У два тижні наша бронетехніка була подряпина і стругана; застібки почали руйнуватися, і на тілі з'явилися сліди кігтів і зубів. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

3677634

16.00 р. «Ми були зняті, проте, тому що наша поїздка потрапила до кінця, і ми не втратили окрему камеру!»

17.00 р. Ми повернулися додому з набором фотографій, які перевищили наші очікування. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

18. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

19. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

20. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

21. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

22. (Burrard-Lucas/Barcroft Media)

Джерело: bigpicture.ru