Радник «поголені» Прем’єр-міністру за годинником

На засіданні Тульського заводу з Путіним був цікавий інцидент.
...
... Володимир Путін вже хотів залишити, як одного працівника, фіксуючи Віктора Загаєвського, запитуючи, чи дійсно були військові вітрила з федерального бюджету, і, таким чином, привернути увагу пана Путіна, раптово в точковому діапазоні (вони менше метра) запитали його:

Владимир Володимирович може дати мені щось для мене? У мене є два сини! Один військовий вітрильник!

Путін підняв руки, демонструючи, що він нічого не мав, але що він зносився.

до Що подарувати? Він сміється.
- Чи можу я подивитися? Смітт просить без посмішки.

В. Путін побив голову, навіть потемнений (чи було зрозуміло, що він поспішав від такого викривлення хребта). В широкому денному освітленні це було по-новому. Так, якщо на грудях прем'єр-міністра поставить німий револьвер Stechkin. Він не відмовляється від робітників, особливо після того, як така яскрава і самовільна мова на користь Сполученої Росії.

Займіть його, Путін сказав, зняв його годинник. Я недавно дав рівно те ж до хлопчика, сина вівчарки в Туві. Я купив його знову. Я люблю їх дуже багато, Путін сказав (відповідав, відповів на питання, він сказав, що Бланпайн годинники не золоті або платини і тому вартість близько шести тисяч доларів).

Але! Насправді Бланпайн Леман дивитися, 264,000 рублів. Хороша робота на прем'єрі.

浜у 涓 蹇

02 мар

03 мар

04 мар

Додано1 до [mergetime]1253022200[/mergetime]
Людина, інтернет був буксир... Вибачте, що довга "сумка" з 4 картиною

Джерело: