Дольмени.

З допомогою цього посту я хочу дізнатися, чи є серед японських, які не тільки біля дельменів, але відчували або побачили щось незвичайне, але може і зцілити. Я чекаю на об'єктивні коментарі

Якщо хтось не зацікавлений, тут інформація:

Дольмени являють собою конструкції 5 кам'яних плит з круглим отвором на передній плиті, як птахофабрика, але встановлюються на землі. Отвор був закритий ретельно облаштований кам'яний штепсель. Цей вид дельменів характерний для Західного Кавказу. З'єднувані дельмени дуже поширені тут, коли один або кілька пластин складається з невеликих блоків. На Кавказі є дельмени - півмоноліти, виготовлені з величезного каменю і покриті плитою-ропом. Зазвичай, лікуючи поверхню навколо отвору, вони були схожими на фасад фасад кахельного дельмена. Дольмен-моноліти були також побудовані в дуже обмеженому кількості - повністю виготовлені з одного каменю. В даний час в Сочі знаходиться тільки один такий дельмен.
Дольмени Кавказу.

Середня розмір дельменів: 2 м широка, 2 м високий і 3 м довго. Діаметр отвору становить близько 40 см. Вага кожної пластини становить від 3 до 8 тонн, вага кори становить близько 100 кг. У Західному Кавказі близько 2000-х рр., в тому числі розпад дельменів. Не більше 20 відсотків.
Але концепція дельменів ширша, а також відноситься до споруд, таких як «кам'яний стіл» або «гіантне ліжко», розташоване на прибережних територіях морського узбережжя Європи, Північної Африки, Близького Сходу та Індії тощо. Час їх будівництва датується археологами від IV до II тис. до н.е. Слово «дельмен» походить від Бретона (кельтського) слова «толмен», в якому пальцем означає стіл, а чоловіки - камінь. Найчастіше, в інших частинах світу є «полювання».
На отворах також варіюватися від круглого до овалу і навіть до прямокутного. Але обов'язково кожен отвір відповідає однаковій формі кам'яного корка рукава.
Місцеве населення Кавказу, і це дихати, циркаси, абхазіани та Карачаї, є кілька легенд про підлітків.

Адиги, наприклад, зателефонуйте їм «ispui» або «spuun» – будинок карлики. Їх легенда говорить про те, що в давні часи жили гіганти і карлики. Веганці були великі і часто відхилені карлики, а карлики були невеликими і хитрими. Таким чином, карлики за допомогою кунінгу вимушених гігантів для побудови дельменів для себе з величезних пластин. Вони відчували сейф в цих будинках. Зварювальні прутки і стрибають в будинок безпосередньо на них, через отвір в передній плиті. Козаки називають дельменами героїчні гутка.
Археологи оцінюють початок будівництва деяких кавказький дельменів в кінці третього тисячоліття до н.е. Це означає, що дельмени старші, ніж піраміди! Вони звертаються до них як грибкові споруди, оскільки вони знаходять залишки людських поховань у них.
Ані будівельники Dalmen, ні їхні інші контемпори залишили записи з відповідями на наші основні питання.

За допомогою цього посту я хочу дізнатися, чи є серед японських, які не тільки близькі до підлітків, але і відчували або побачили щось незвичайне, і може і зацікавити, чекаючи об'єктивних коментарів.

Натюрморт

Натюрморт

Джерело: