14-а галерея Старtimer

До 20 вересня компанія Crocus Expo провела виставку античних автомобілів Oldtimer Gallery. Дуже дивний захід на мій погляд. Я не знаю, що він призначений для. Якщо колекціонери, то всі знають один одному і знають, хто має його. Що робити? Це не схоже на. Тільки автобус ZIS-155 і три Ford-Ts пояснили, що транспортні засоби були. Ну, можливо, є ще одна пара, але не більше. Передача відвідувачів, не розуміючи, що перед ними, наприклад, єдиною експериментальною моделлю Mercedes-Benz 290 Stromlinien 1936 р., чудесно знайдеться в СРСР і майже загинув. Це не так, що смарт, це прес-реліз. Тепер я сидів, шукаю через фото, мій пам'ять штамів і я не можу зрозуміти, який автомобіль він від тих, хто я бачив письмово. Всі зацікавленість громадськості полягає в тому, щоб подивитися всередині машини або механіку, і які останні цифри на швидкісномуометрі. О, так багато знати! На жаль, ця виставка полягає в тому, що невелика кількість поціновувачів автомобілів, які на одному погляді на автомобіль, проголошено: «Погляд! Це шість років Chevrolet Corvette! Символ Америки, модель, яка виробляється більш ніж п'ятдесят років. й

18 зображень Відтінки сірого

02 мар

км

03 мар

04 мар

Р

"Москвич-412" - перша невелика модель спортивного автомобіля

, Україна

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

10.

11.

В рамках виставки є ретро базар. Не вдалося витягнути з старого гаража-шкаралупи до загальної уваги порізних шедеврів технічної культури. Для 12 тис. руб. вартості участі тут були пофарбовані в металеві настояні малюки або, наприклад, Jeep Wrangler з повітряним ударом.

13 хв

Для цього класика попросіть п'ять сотень тисяч рублів. Росново нальоти варто два для абсолютно будь-якого автомобіля - в таких кількостях вони несуть крихітно і заважають фотографам.

І «чаї» основні товарні тарди і хром.

16 мар

Купивши такий знак і вибиваючи номер, можна сміливо поставити автомобіль на рахунок.

18 років

Джерело: