У стежці до Театру за барами, блогер наркоманія показує скибочку дня від життя зони.
IK-29 є однією з кращих ручних колоній в районі Перм. Сісти тут, переважно місцевими, але сцена може принести і людей з Москви або Санкт-Петербурга. Зона "червоний", тобто накази, на відміну від "чорного", встановлюються тут адміністрація, а не "watcher" або полонини. У ІК-29, більшість з них – молоді люди, до 30 років. У колонії є окрема робоча зона з столярами і фіксаторами, для тих, хто хоче вчитися там є школа.
У будь-якому з наших в’язнів є лики – «мені», які працюють в надії Пароль, «покарані», які не хочуть працювати і сидять від виклику, «повідачі» – інформатори, які працюють в адміністрації, «відкладки» – нижню касту, ненажерливі, які не могли проти тюрмового насильства або просто слабкі, слабкі люди.
До тих, хто працює або навчається, ставлення влади більш м'якше, для неповного нападу, як я сказав, що працівник не буде покарати. Але вони йдуть на роботу не тому, але до того, як-небудь ослаблюють монотонію тюрмового життя. Гроші у кишеню теж є мотивом. У місцевому магазині відбувається те, що кулькові рулони, але можна купити щось - конденсовані, наприклад, або баночка тушкована.
Ми були показані, звичайно, тільки кришка, фасад. Всередині все набагато суворіше, важче, брудніше. Чоловіки просять для маленької камери: «Ми збираємо наше життя зсередини». Немає ризику, звичайно. Давайте їх вниз і дайте собі вниз. Але що ми побачили досить. Я, ймовірно, візьміть тур цих місць. Збираючи молоді люди і відправляйте їх в зону на дві або три години. Я думаю, що для багатьох це буде хороший урок, збережений від неприємностей.
26 фото ©
р.
Введення зони – комплексний процес. Щодня ми проходимо через три залізно-розташувальні двері чотири рази. Я подав свій паспорт з паспортом, повернувся з печаткою, і це, відправляючись в зону.
Перший морський хідний суд. На відстані, зліва, Альберт медитація - сидячи так ще на годину. Він пам'ятає його Го, я думаю.
04 мар
05 мар
06 мар
Обід для екіпажу в робочій зоні.
3816959
08 мар
09 мар
р.
10 хв
р.
11.
Зателефонувати додому, необхідно написати заяву і чекати дозволу органів влади.
Обід у покарпатській клітині (SHIZO).
14.
Магазин столярів. Тут роблять ящики з фанери, лавки, мопси.
16 мар
Куріння ламків робітників.
Книжка.
Я бачив хлібопекарня на заводі і пішли там. Вони роблять хліб для мешканців колонії.
12750.00 р.
20.
21.
р.
Перед тим як в'їхати в обідню кімнату, кожен ходить в минуле вікно і отримує його раціон хліба.
Всі куртки тут, які мають можливість отримувати сигарети в посилках. Парсель - один раз на місяць, але може бути позбавлений права на нього на будь-який образ.
24.
25.
Цікаво, що будь-який з місцевих жителів звертають увагу на істинне значення цього напису?
Джерело: