1345
Свято святого Леона.
Історія з середини 90-х, точніше 93 років. Далі для Києва «Динамо» lit Leon-кваліфікатор, тобто Віктор Леоненко. Він був таким талановитим і ударним ударником, якщо ви не пам'ятаєте. Крім футболу, актор також досить хороший.
Динамо обличчя Барселона в Кубку Чемпіонів. Драматичний матч. Dynamo - Каталони відповідь. Dynamo приймає гравця. Здавалося б, враховуючи потужність Barça, все було гвинтовано. Але в другій половині Динамо створює диво, Леон забиває дві цілі, всі на вухах.
І тут диких втомлених і задоволених гравців, які потрапляють в шафу. Леон входить:
- Хлопці, Я Бог!
Так, Вітя, ви є god сьогодні, всі сьогодні, спокійно вниз.
до Ні, ви не отримуєте. Я дуже хода. Ви пам'ятаєте людей, які проживають на інвалідних візках біля входу в суд?
-Велл.
Ну, я ходив, один з них опинився і захопив мене.
Динамо обличчя Барселона в Кубку Чемпіонів. Драматичний матч. Dynamo - Каталони відповідь. Dynamo приймає гравця. Здавалося б, враховуючи потужність Barça, все було гвинтовано. Але в другій половині Динамо створює диво, Леон забиває дві цілі, всі на вухах.
І тут диких втомлених і задоволених гравців, які потрапляють в шафу. Леон входить:
- Хлопці, Я Бог!
Так, Вітя, ви є god сьогодні, всі сьогодні, спокійно вниз.
до Ні, ви не отримуєте. Я дуже хода. Ви пам'ятаєте людей, які проживають на інвалідних візках біля входу в суд?
-Велл.
Ну, я ходив, один з них опинився і захопив мене.
Повернутися
CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)