Поезд на Логу (10 фото)

Написання автору, d0cent:

Хто вже знає про своє справжнє ставлення до повітряних подорожей, а також любов до поїздів. Навігація Я отримав в Празі поїздом з Білоруського залізничного вокзалу. Звідти можна не тільки до Праги, а й до Відня, Парижа, Берліна, Варшави, Братислави та багатьох інших європейських міст. Для аерофобів, як мені, це право. Дізнатися більше про такі поїзди на сайті Укрзалізниці. Як правило, в одному поїзді можуть бути автомобілі, які збираються в абсолютно різних напрямках, на шляху поїзд багаторазово перепланований. Ресторан російської залізниці, слід зазначити, неприпустимо в Бресті, а потім вам доведеться їсти тільки ті товари, які ви прийняли з вами.
Подорож до Праги приймав більше дня, і поїзд мав провести два ночі. Багато часу витрачаються на кордон, перевіряючи документи, перевіряючи (одноразові поверхневі, іноді мезичні), а також задні візки (я покажу вам це нижче).
Не зовсім звичайні автомобілі йдуть в Європу, а деякі з них - старі шабби, сині або з малюнками, а деякі новіші, з склопакетами, сервісними кондиціонерами і вакуумними туалетами - такі автомобілі фарбуються в тонах російського триколора. Ми змогли їздити на обох типах автомобілів. І ось що я скажу: якщо ви повинні піти на поїзді в країни ЄС, обов'язково вкажіть який автомобіль, який ви поставите і попросіть новий триколір, якщо звичайно, ви надаєте таку інформацію. Ви можете побачити, як виглядають автомобілі всередині і зовні на фотографіях. Але я розповім вам ще одне: Я отримав в стару «Євро Гонку» за підтримки чеського диригента. Чешка була дуже жаба, спробувала продати окропу. Але у нас є електричний чайник і пляшка води, а в відсіку всіх цих "Євровагонів" є гніздо для 220 вольт. У той же час чоловік був дуже розумним: туалет в його старовинному автомобілі був старий з кидкою на сонники (Я навіть не знаю, що в Європі вони все ще дозволені), тому він ніколи не закрив цей туалет, і хотів би здатися на концепції «санітарної зони». Говорячи про розетки. Вони знаходяться в відсіку і дають 220 вольт, в той час як є ознака в машині, яка попереджає, що роз'єм тільки для гоління, і якщо потрібно заряджати мобільний телефон, зв'язатися з провідником, який, ймовірно, попросить цей дениушка, інакше вони не відповідають за зіпсовані пристрої. Природно, ми спиралися на все і спокійно заряджаємо мобільні телефони там і з'єднані чайники, нічого не сталося з ними (привіт, це звучить дивно, що бритва буде працювати нормально, а інші пристрої візьмуть і зіпсують!).

(доб. 3)

Я завжди дивився, як наш поїзд збирається йти європейським. Нагадуємо, хто не в темі: в Росії і країнах СНД, всі треки шириною 1520 мм, в Фінляндії 1524, хоча наші PS можуть їздити на них, але в інших країнах Європи основний трек має ширину 1435 мм. Я чую про візки, які змінилися на кордоні, і тепер я мав можливість спостерігати цей процес. Я зняв правду таємно, щоб не стріляти себе, ці білоруські хлопці змінили кошики занадто суворі особи. Так, якщо ви ще не розуміли, пасажири залишаються в автомобілях, і вони не допускаються, хоча деякі все ще йдуть в туалет або дим. І трейдери всіх сортів ярусу і продуктів вільно ходять навколо здавалося б закритої території. На шляху назад я почула історію жахів про дівчину, яка подрібнюється візками, коли вона бездумно вирішила прогулятися серед кріплень і джеків. На фото можна побачити номер, де зміниться кошики.

Автомобілі некуповані і розподілені в кріпах, після чого кожен автомобіль піднімається потужними джеками (дозатор жовтий в фото), і це відбувається так плавно, що всередині ви не відчуваєте нічого, крім, звичайно, муфта. Універсал піднімається таким чином, що вісь, на якій проводиться візок з отвору. Після цього візки заглушуються кабелями і викочуються з вагонів.

Після того, як було видалено старі кошики, інший кошик, призначений для руху на іншому трекі, прокочується під автомобілем до потрібного місця. Не видно тут, але поки я розумію, тролейси призначені для руху на трасі 1435 мають більш широкі колеса, а так звана спідниця має більший проміжок відносно голів залізниць на трасі 1520, так що ці тролейси можуть розгортати уздовж доріжки 1520, щоб замінити і повільно перемістити поїзд на трасі 1435, але для роботи їх на нашому трекі не буде працювати через дуже проміжок - поїзд може відходити від доріжки. Якщо я описую цей процес невірно. Цей геморой створений різницею в стандартах по ширині доріжки. І, майже заготівля, разом з візками, також змінені муфти, щоб ми могли скручувати наші автомобілі на свої автомобілі, а також до локомотивів: кошики не змінюють локомотиви, і просто чіпляють на інший локомотив.

746445

І тепер вагон знаходиться на нових візках і готовий піти на трасі 1435.

Деякі дачні вокзали в Польщі, після перетину кордону.

Нічна зупинка. Це той самий старий автомобіль, який прийшов з Москви.

р.

І ось триколірний новий автомобіль. Повернулися.

Це те, що купе виглядає як в старому Єврокарі. Вовки один над іншим і є тільки три. Пупе дуже вузька, на протилежній стіні вішалка і складаний сходи для того, щоб піднятися на верхню полицю. Є мийка під стільницю.

1 999 р.

І це купе в нових автомобілях. Вийняти з верхньої полиці, під ним ще два (середина тепер складена). Пупе є однаковим в районі, як попередній, але виглядає набагато світліше і нові, крім того, середня поличка складається в стіну, чим менше виходить і три комфортабельні сидіння виходять в автобус. Якщо їсти разом, то середню полицю можна підняти вище, щоб не заважати сидячи на дно, а зверху повністю видалити. Єдиним недоліком є те, що ви можете розпоряджатися полицями тільки за допомогою провідника, який має спеціальний тетрагедральний ключ: так, знайти ваші улюблені трихедрони тут не допоможуть, у всіх цих єврокарах замки є тетрахедрал.

Зареєструватися

Джерело: