Поезд на Логу (10 фото)

Написання автору, d0cent:

Хто вже знає про своє справжнє ставлення до повітряних подорожей, а також любов до поїздів. Навігація Я отримав в Празі поїздом з Білоруського залізничного вокзалу. Звідти можна не тільки до Праги, а й до Відня, Парижа, Берліна, Варшави, Братислави та багатьох інших європейських міст. Для аерофобів, як мені, це право. Дізнатися більше про такі поїзди на сайті Укрзалізниці. Як правило, в одному поїзді можуть бути автомобілі, які збираються в абсолютно різних напрямках, на шляху поїзд багаторазово перепланований. Ресторан російської залізниці, слід зазначити, неприпустимо в Бресті, а потім вам доведеться їсти тільки ті товари, які ви прийняли з вами.
Подорож до Праги приймав більше дня, і поїзд мав провести два ночі. Багато часу витрачаються на кордон, перевіряючи документи, перевіряючи (одноразові поверхневі, іноді мезичні), а також задні візки (я покажу вам це нижче).
Не зовсім звичайні автомобілі йдуть в Європу, а деякі з них - старі шабби, сині або з малюнками, а деякі новіші, з склопакетами, сервісними кондиціонерами і вакуумними туалетами - такі автомобілі фарбуються в тонах російського триколора. Ми змогли їздити на обох типах автомобілів. І ось що я скажу: якщо ви повинні піти на поїзді в країни ЄС, обов'язково вкажіть який автомобіль, який ви поставите і попросіть новий триколір, якщо звичайно, ви надаєте таку інформацію. Ви можете побачити, як виглядають автомобілі всередині і зовні на фотографіях. Але я розповім вам ще одне: Я отримав в стару «Євро Гонку» за підтримки чеського диригента. Чешка була дуже жаба, спробувала продати окропу. Але у нас є електричний чайник і пляшка води, а в відсіку всіх цих "Євровагонів" є гніздо для 220 вольт. У той же час чоловік був дуже розумним: туалет в його старовинному автомобілі був старий з кидкою на сонники (Я навіть не знаю, що в Європі вони все ще дозволені), тому він ніколи не закрив цей туалет, і хотів би здатися на концепції «санітарної зони». Говорячи про розетки. Вони знаходяться в відсіку і дають 220 вольт, в той час як є ознака в машині, яка попереджає, що роз'єм тільки для гоління, і якщо потрібно заряджати мобільний телефон, зв'язатися з провідником, який, ймовірно, попросить цей дениушка, інакше вони не відповідають за зіпсовані пристрої. Природно, ми спиралися на все і спокійно заряджаємо мобільні телефони там і з'єднані чайники, нічого не сталося з ними (привіт, це звучить дивно, що бритва буде працювати нормально, а інші пристрої візьмуть і зіпсують!).

Поезд на Логу (10 фото) (доб. 3)

Я завжди дивився, як наш поїзд збирається йти європейським. Нагадуємо, хто не в темі: в Росії і країнах СНД, всі треки шириною 1520 мм, в Фінляндії 1524, хоча наші PS можуть їздити на них, але в інших країнах Європи основний трек має ширину 1435 мм. Я чую про візки, які змінилися на кордоні, і тепер я мав можливість спостерігати цей процес. Я зняв правду таємно, щоб не стріляти себе, ці білоруські хлопці змінили кошики занадто суворі особи. Так, якщо ви ще не розуміли, пасажири залишаються в автомобілях, і вони не допускаються, хоча деякі все ще йдуть в туалет або дим. І трейдери всіх сортів ярусу і продуктів вільно ходять навколо здавалося б закритої території. На шляху назад я почула історію жахів про дівчину, яка подрібнюється візками, коли вона бездумно вирішила прогулятися серед кріплень і джеків. На фото можна побачити номер, де зміниться кошики.

Поезд на Логу (10 фото)

Автомобілі некуповані і розподілені в кріпах, після чого кожен автомобіль піднімається потужними джеками (дозатор жовтий в фото), і це відбувається так плавно, що всередині ви не відчуваєте нічого, крім, звичайно, муфта. Універсал піднімається таким чином, що вісь, на якій проводиться візок з отвору. Після цього візки заглушуються кабелями і викочуються з вагонів.

Поезд на Логу (10 фото)

Після того, як було видалено старі кошики, інший кошик, призначений для руху на іншому трекі, прокочується під автомобілем до потрібного місця. Не видно тут, але поки я розумію, тролейси призначені для руху на трасі 1435 мають більш широкі колеса, а так звана спідниця має більший проміжок відносно голів залізниць на трасі 1520, так що ці тролейси можуть розгортати уздовж доріжки 1520, щоб замінити і повільно перемістити поїзд на трасі 1435, але для роботи їх на нашому трекі не буде працювати через дуже проміжок - поїзд може відходити від доріжки. Якщо я описую цей процес невірно. Цей геморой створений різницею в стандартах по ширині доріжки. І, майже заготівля, разом з візками, також змінені муфти, щоб ми могли скручувати наші автомобілі на свої автомобілі, а також до локомотивів: кошики не змінюють локомотиви, і просто чіпляють на інший локомотив.

746445

І тепер вагон знаходиться на нових візках і готовий піти на трасі 1435.

Поезд на Логу (10 фото)

Деякі дачні вокзали в Польщі, після перетину кордону.

Поезд на Логу (10 фото)

Нічна зупинка. Це той самий старий автомобіль, який прийшов з Москви.

Поезд на Логу (10 фото) р.

І ось триколірний новий автомобіль. Повернулися.

Поезд на Логу (10 фото)

Це те, що купе виглядає як в старому Єврокарі. Вовки один над іншим і є тільки три. Пупе дуже вузька, на протилежній стіні вішалка і складаний сходи для того, щоб піднятися на верхню полицю. Є мийка під стільницю.

1 999 р.

І це купе в нових автомобілях. Вийняти з верхньої полиці, під ним ще два (середина тепер складена). Пупе є однаковим в районі, як попередній, але виглядає набагато світліше і нові, крім того, середня поличка складається в стіну, чим менше виходить і три комфортабельні сидіння виходять в автобус. Якщо їсти разом, то середню полицю можна підняти вище, щоб не заважати сидячи на дно, а зверху повністю видалити. Єдиним недоліком є те, що ви можете розпоряджатися полицями тільки за допомогою провідника, який має спеціальний тетрагедральний ключ: так, знайти ваші улюблені трихедрони тут не допоможуть, у всіх цих єврокарах замки є тетрахедрал.

Зареєструватися

Поезд на Логу (10 фото)

Джерело: