635
Музей "необхідних" речей
75 зображень через них.
Музей рециклопедії з'явився практично на полігоні, а в літровому розумінні слова - він знаходиться на території переробленої сировини переробного заводу "Київгорвторсур". «Збір на заводі почав збирати у 1943 році – з початку його заснування», – розповідає Ольга Чуднер, директор ТОВ «Київгорвторресур». Люди відкидають свої майно, щоб звільнити їх житловий простір. І ми сортуємо цей сміття і знайдемо унікальні речі, які просто рука не піднімається на знищення, це наша історія! ?
В результаті було зібрано близько мільйона антикваріатів. Частина експонатів знаходиться на території заводу під дахом, а частина знаходиться під відкритим небом. Багато речей більше 200 років.
Майже відразу на в'їзді ми зустрілися з своєрідним дяком у формі.
Баба Яга сходи та гребінці для великої рогатої худоби
Плетіння машини
времена
Німецький фен для волосся з Другої світової війни. До речі, це досить важко. За вагою вона нагадує більше... Краса вимагає жертви.
Ранній аналог машини для стрижки Як я розумію аналоги дзеркала.
Жіночі речі.
Немає коментарів.
11.
р.
Я побачила подібну, коли пішов до Корсуна-Шевченківського, тільки це, слухаючи її зовнішній вигляд, трохи більше.
"Зорки-5" - аналог знаменитої Leica
14.
Пара більше мила. І на підлозі, поруч з цим, були фотовизнаки тих часів. Якщо хтось знає, що це таке. Після того, як не завжди кіоски «маніфестація-принтінг».
16 мар
, доб. 4
Він грає, до речі.
Калькулятор, я насадка.
Plasma ... повнийhd... великі діагоналі дати вам... Почати 3 і насолоджуватися життям.
Після цього немає MP3.
22.
23.
24.
25.
І фортепіано 1832, якщо пам'ять не змінюється. "У маленькому кусці" але досить грати.
р.
Хто хоче праска? Працює без електрики! У фоновому режимі можна побачити величезну кількість старих самов.
р.
28.
І були радіокеровані ракети... і шахти.
... і багато цікавих речей.
31.
Квитки, на які вказані всі рейси пілота.
Катя?
Ольгою, я шукаю на свій смак.
35.
Габаритний зображення
Простий німецький мішок з 1941 року. Добре збереглася.
Німецький пилосос, з якого радянський «рок» пізніше буде об'єднаний
38.
Не пам'ятаю яку книгу.
Другий обсяг роботи Шевченка, з десяти. 1939 р.
Хто хоче гроші?
Або новий паспорт?
Паспорт Хтось. Також є прохід для колишнього режисера Каналу 5.
Ручний банер. Двосторонній.
45.
Вибрати 46 _
47.
р.
І буває.
Hottabych висить тут.
«Піколюк Андрій Трофимович»
За сміливість і сміливість показані в боротьбі проти німецьких фашистських загарбників, а у співвідношенні 40-ї річниці перемоги радянських народів у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. Указом Президента Верховної Ради УРСР 14 березня 1985 р. присуджено орден Патріартичої війни ІІ ступеня. Написана на розширену книгу.
51.
52.
Домашнього приготування катування Kit wolke, я думав спочатку. Але виявилося, що це набір інструментів для катування царської ґендармії, які були використані представниками Чеки.
54.
55.
р.
Перший ISKRA!
р.
57 км
58.
59.00 Р
Завітайте до нашого ресторану!
Багато вагань, серед яких є передреволюціонарні, які використовували на Бесарабці.
63.
195439
64 кв.м.
р.
65 хв
66.00 Р
67.
68.
69 км
70.00 Р
71.
72.
73.00 Р
до 50
75.00 р.
Джерело:
Музей рециклопедії з'явився практично на полігоні, а в літровому розумінні слова - він знаходиться на території переробленої сировини переробного заводу "Київгорвторсур". «Збір на заводі почав збирати у 1943 році – з початку його заснування», – розповідає Ольга Чуднер, директор ТОВ «Київгорвторресур». Люди відкидають свої майно, щоб звільнити їх житловий простір. І ми сортуємо цей сміття і знайдемо унікальні речі, які просто рука не піднімається на знищення, це наша історія! ?
В результаті було зібрано близько мільйона антикваріатів. Частина експонатів знаходиться на території заводу під дахом, а частина знаходиться під відкритим небом. Багато речей більше 200 років.
Майже відразу на в'їзді ми зустрілися з своєрідним дяком у формі.
Баба Яга сходи та гребінці для великої рогатої худоби
Плетіння машини
времена
Німецький фен для волосся з Другої світової війни. До речі, це досить важко. За вагою вона нагадує більше... Краса вимагає жертви.
Ранній аналог машини для стрижки Як я розумію аналоги дзеркала.
Жіночі речі.
Немає коментарів.
11.
р.
Я побачила подібну, коли пішов до Корсуна-Шевченківського, тільки це, слухаючи її зовнішній вигляд, трохи більше.
"Зорки-5" - аналог знаменитої Leica
14.
Пара більше мила. І на підлозі, поруч з цим, були фотовизнаки тих часів. Якщо хтось знає, що це таке. Після того, як не завжди кіоски «маніфестація-принтінг».
16 мар
, доб. 4
Він грає, до речі.
Калькулятор, я насадка.
Plasma ... повнийhd... великі діагоналі дати вам... Почати 3 і насолоджуватися життям.
Після цього немає MP3.
22.
23.
24.
25.
І фортепіано 1832, якщо пам'ять не змінюється. "У маленькому кусці" але досить грати.
р.
Хто хоче праска? Працює без електрики! У фоновому режимі можна побачити величезну кількість старих самов.
р.
28.
І були радіокеровані ракети... і шахти.
... і багато цікавих речей.
31.
Квитки, на які вказані всі рейси пілота.
Катя?
Ольгою, я шукаю на свій смак.
35.
Габаритний зображення
Простий німецький мішок з 1941 року. Добре збереглася.
Німецький пилосос, з якого радянський «рок» пізніше буде об'єднаний
38.
Не пам'ятаю яку книгу.
Другий обсяг роботи Шевченка, з десяти. 1939 р.
Хто хоче гроші?
Або новий паспорт?
Паспорт Хтось. Також є прохід для колишнього режисера Каналу 5.
Ручний банер. Двосторонній.
45.
Вибрати 46 _
47.
р.
І буває.
Hottabych висить тут.
«Піколюк Андрій Трофимович»
За сміливість і сміливість показані в боротьбі проти німецьких фашистських загарбників, а у співвідношенні 40-ї річниці перемоги радянських народів у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. Указом Президента Верховної Ради УРСР 14 березня 1985 р. присуджено орден Патріартичої війни ІІ ступеня. Написана на розширену книгу.
51.
52.
Домашнього приготування катування Kit wolke, я думав спочатку. Але виявилося, що це набір інструментів для катування царської ґендармії, які були використані представниками Чеки.
54.
55.
р.
Перший ISKRA!
р.
57 км
58.
59.00 Р
Завітайте до нашого ресторану!
Багато вагань, серед яких є передреволюціонарні, які використовували на Бесарабці.
63.
195439
64 кв.м.
р.
65 хв
66.00 Р
67.
68.
69 км
70.00 Р
71.
72.