Музей "необхідних" речей

75 зображень через них.

Музей рециклопедії з'явився практично на полігоні, а в літровому розумінні слова - він знаходиться на території переробленої сировини переробного заводу "Київгорвторсур". «Збір на заводі почав збирати у 1943 році – з початку його заснування», – розповідає Ольга Чуднер, директор ТОВ «Київгорвторресур». Люди відкидають свої майно, щоб звільнити їх житловий простір. І ми сортуємо цей сміття і знайдемо унікальні речі, які просто рука не піднімається на знищення, це наша історія! ?

В результаті було зібрано близько мільйона антикваріатів. Частина експонатів знаходиться на території заводу під дахом, а частина знаходиться під відкритим небом. Багато речей більше 200 років.

Майже відразу на в'їзді ми зустрілися з своєрідним дяком у формі.

Баба Яга сходи та гребінці для великої рогатої худоби

Плетіння машини

времена

Німецький фен для волосся з Другої світової війни. До речі, це досить важко. За вагою вона нагадує більше... Краса вимагає жертви.

Ранній аналог машини для стрижки Як я розумію аналоги дзеркала.

Жіночі речі.

Немає коментарів.

11.

р.

Я побачила подібну, коли пішов до Корсуна-Шевченківського, тільки це, слухаючи її зовнішній вигляд, трохи більше.

"Зорки-5" - аналог знаменитої Leica

14.

Пара більше мила. І на підлозі, поруч з цим, були фотовизнаки тих часів. Якщо хтось знає, що це таке. Після того, як не завжди кіоски «маніфестація-принтінг».

16 мар

, доб. 4

Він грає, до речі.

Калькулятор, я насадка.

Plasma ... повнийhd... великі діагоналі дати вам... Почати 3 і насолоджуватися життям.

Після цього немає MP3.

22.

23.

24.

25.

І фортепіано 1832, якщо пам'ять не змінюється. "У маленькому кусці" але досить грати.

р.

Хто хоче праска? Працює без електрики! У фоновому режимі можна побачити величезну кількість старих самов.

р.

28.

І були радіокеровані ракети... і шахти.

... і багато цікавих речей.

31.

Квитки, на які вказані всі рейси пілота.

Катя?

Ольгою, я шукаю на свій смак.

35.

Габаритний зображення

Простий німецький мішок з 1941 року. Добре збереглася.

Німецький пилосос, з якого радянський «рок» пізніше буде об'єднаний

38.

Не пам'ятаю яку книгу.

Другий обсяг роботи Шевченка, з десяти. 1939 р.

Хто хоче гроші?

Або новий паспорт?

Паспорт Хтось. Також є прохід для колишнього режисера Каналу 5.

Ручний банер. Двосторонній.

45.

Вибрати 46 _

47.

р.

І буває.

Hottabych висить тут.

«Піколюк Андрій Трофимович»
За сміливість і сміливість показані в боротьбі проти німецьких фашистських загарбників, а у співвідношенні 40-ї річниці перемоги радянських народів у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр. Указом Президента Верховної Ради УРСР 14 березня 1985 р. присуджено орден Патріартичої війни ІІ ступеня. Написана на розширену книгу.

51.

52.

Домашнього приготування катування Kit wolke, я думав спочатку. Але виявилося, що це набір інструментів для катування царської ґендармії, які були використані представниками Чеки.

54.

55.

р.

Перший ISKRA!

р.

57 км

58.

59.00 Р

Завітайте до нашого ресторану!

Багато вагань, серед яких є передреволюціонарні, які використовували на Бесарабці.

63.

195439

64 кв.м.

р.

65 хв

66.00 Р

67.

68.

69 км

70.00 Р

71.

72.