Як побудувати автомобіль для себе

4 друки
У Горлівці (Донецька область), 38-річний самовідкритий майстер Віталія Адарічева зібрав лімузин з холодильників.

«Так це був простий старий Mercedes-116 сірий, але я хотів виїхати в лімузин, - говорить Віталій. Як мені гірше інших? Давайте спробуємо! Однак я ніколи не працював у в'язниці і не тримала болгарку в руках.

Батьки, які побачили машину в півдня, тільки газовані. А Адарічев почав збирати по сусідству непотрібні холодильники «Донбас». Ті, які відкривають за допомогою довгої ручки і відрізняються міцним тілом.

«Так, що вони не роблять цього», пояснили самозбиту механіку, «і є сталь 1,2 мм, як і старий Mercedes. й

Щоб подовжити тіло, і він майже 120 сантиметрів, взяв 4 холодильники. Крім того, ретельне чергування двигуна, що зараз довелося приводити двотонну машину. Враховано особливості українських автодоріг, зміцнюючи німецькі амортизатори з пружинами з Запоріжжя. В результаті виходить спортивний і позашляховий лімузин, здатний розвивати високу швидкість і легко долати нерівні дороги. Єдина проблема полягає в тому, щоб вичавити на вузькі вулиці і власний двір.
Це те, що зроблено.

Це те, що лімо виглядає як з переднього.

2247057

Ось ми йдемо в спину.

Джерело: