Evil авто-start

Це те, що сталося з другом останнього п'ятниці. Якщо ви хочете, щоб поговорити, йти вперед!
" 02.10.2009 ~ 07:20 мій niece збив на моїй кімнаті, з словами: "Сьомий Саша прийшов до вас про автомобіль". Перша думка полягає в тому, що деякі чайники не залишають стоянку, я завжди залишаю місце для інших автомобілів, щоб залишити, але є деякі особи, які мають 20 метрів, щоб не вистачить.
- Отримати одягнені. Давайте підемо себе.
В цілому, в той час як ми збираємося в ліфті, він сказав мені, що він мав автоматичний сигнал на вазі 2114, і коли він змінив акумулятор в ключовій фобі, автомобіль почав і, так як він був в редукторі, пішов і гакнув мій торговий вітр. Ну, я думаю, що відступив мій крило або двері - маленькі речі, хоча б не приємно. Але коли я вийшов, я не знайшов мій автомобіль, де я пішов.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Де?
до Там, давайте ходити шоу - Саша сказала, вказуючи навколо кута будинку.
В результаті Торговий вітр був близько 50 метрів від де я залишила його ввечері, зробивши практично повну вертикалі.
Ланцюг подій приблизно так: 2114 розпочався і після водіння 15 метрів вдарив свої торгові вітри з лівою фарою фарою на лівому фарі і почав його підштовхувати, торговельні вітри «зварені» з правою стороною вздовж задньої крила дев'яти паркованих за ним, потім автомобілі почали перевернути і 2114 доторкнулися правої сторони бампера сім і припинили це «розумні» коли мій перенісся з задньою лівою кутом в Nissan, що стоїть навколо кута будинку.

Тепер з жахом Я чекаю, скільки страхування буде розраховувати на 4 пошкоджені крила, 2 бампери, 2 праві двері і фари.

Якщо у кого-небудь є нитка пізнаваних оцінювачів, які можуть об'єктивно розрахувати мої втрати, я б подякував.

Ось приклад нещасного випадку.

A - ваза 2114
B - VW Пасат
C - ваза 2109
D - ваза 2107
Е - Ніссан
Флюси

Джерело: