Мюнхенська конспірація (29 фото)

Написання автора, лорда-к:
Мюнхен, 30 вересня 1938
Сімдесяти років тому глави чотирьох повноважень підписали знамениту угоду в столиці Баварії. Давайте подивимося на символи та деякі пейзажі.
Почнемо з Британським прем'єр-міністром Невіль Палаліном.

У Fuhrerbau Мюнхені пройшла чотиристороння конференція. Будівництво даної будівлі закінчилося роком раніше.

На кожному в’їзді є два прапори.

Просторий інтер'єр, який відповідає плідній роботі за благо миру в Європі.

, доб. 777

Охорона заслуги в аеропорту Обернонефель в Мюнхені.

Повернутися до Палати. Два тижні до Четвертої Конференції влади, він відвідав Баварію. Він зустрів Гітлера в Оберсалзі. На засіданні визначено основні положення майбутньої угоди.

Включаючи короткий візит, Палата негайно скликала шафу. Влада Маєсти затвердила домовленості з Німеччиною. 17 вересня прем'єр-міністр і міністр закордонних справ Франції прибули до Лондона, які були повідомлені про результати зустрічі і висловили повну підтримку британських колег.

So Chamberlain знаходиться в Мюнхені.

р.

Беніто Муссоліні не прийшли до Мюнхена для миру або територіального зростання. Зроблено інші завдання, які успішно завершили.

Вже багато років, який нещодавно був засуджений Лігою Націй за агресію, яка гостро стурбована політичною ізоляцією свого режиму, тепер може відчувати себе рівною серед рівних.

Фотограф Хайніріх Хоффман захопив розмову Мусоліні з Палатою.

Р

У іржі поширений, соус відігравав тільки з тим, хто він вважається поступається в положенні. Перед камерою, він, безумовно, з'явився в образі виготовленого, життєздатного і уважного співрозмовника.

Едуард Далад'є, французький прем'єр-міністр, не був особливо захоплений в аеропорту.

І на автомобільній дорозі він виглядав дуже блідо, особливо поблизу Hermann Goering.

Велике постріл було зроблено Hugo Jaeger - один з "кудрових фотографів" Фуемера!

Тепер це називається "фото-оп." Знімок протоколу bleak.

Хіпплер отримав те, що він хотів.

Це зроблено.

Оздоблення його, прогулянка сміливо.

Це Daladier з веселощів. Особливо на шляху назад він прийшов по чарівності, благополуччя французької - Joachim von Ribbentrop, сина великого імпортера шампанського. Поговорити про вино з Goering. Але, очевидно, це не працює.

З Камереїну, Ріббентроп явно не говорить про вино.

Так, вони зробили його з усіма відзнаками.

П'ятизірковий Chamberlain проголосить на святому Мюнхені і вирушив до Лондона, щоб відредагувати його знаменитий парафрейс з недільної молитви.

р.

У Сєдтенландії вступили до довгоочікуваних німецьких військ. І сльози радості були скидати.

І в столиці Баварії вони зробили інші речі. Музей Мисливця відкрився в жовтні.

15-й річниці Пиво Пущ. Ось музичний коханець, ака Фуеграр німецького народу та Реіч Шантел, на решетарному концерті.

ДС присяги на ювілейний день.

Група висотних реенакторів.

І віола камерааден, обмін спогадами в пивному льоху «Леввенбра». Незабаром багато хто з них буде на війну.

Я можу розбити послідовність десь. Якщо ви бачите саме там, будь ласка, вкажіть.

І насправді події. Конфуцій один раз заявив, що картина коштує тисячі слів. У цьому випадку ці старі фотографії рівна велика стаття журналу. Що ще? Я все ще хочу додати щось.
30 вересня 1938 р., дуже незабутній день для людства. У цей день лідери Великої Британії та Франції демонстрували непристойну для дорослих фривольність, надаючи їм бандит, що він хотів. Надії, що не буде нічого іншого. Займав лише кілька місяців, щоб розбити надії.
Мюнхен був спробою патчувати дилапідований договір Версаль. У цей день система Versailles перестала існувати. Ілюзії та хороші наміри Мюнхена.
Не хочу війни. Крім того, вони були обрані лідерами, змушені зосередитись на громадській думки. Восени 1938 р., ані французи, ні британські бажали війни. У своїх прем’єр-міністрів вирішили важку міжнародну проблему за рахунок когось – розшук дружнього стану – і думав, що вони втратили нічого.
Лондон і Париж не хочуть помітити очевидний і побачив світло тільки після в'їзду німецьких військ в Прагу, де, власне, закінчився Мюнхенський мир. Але це було зроблено.
Я не буду діяти як адвоката девіла, і скажеш, що Палалін і Далад'єр не могли бачити в майбутньому і зробив тільки правильне рішення. І політики, які згодом зазначили, вони зробили велику помилку. Тим не менш, світ не був легше від цих зізнань.
Не варто відсмоктуватися до шантажу, для шантажу ніколи не обмежується тим, що він досяг. Це стосується Сутенландії та миру на Сході під час європейської війни. Я хотів би створити на цьому етапі, але я обмежую себе на кілька слів: словесне обґрунтування молотов-Ріббентроп Пакт на його 70-річчя не переконувати мене нічого. З того, що я мав добре знати людей, які не зустрілися з війною, як діти, і хто пішов з неї з самого початку до кінця, і ці люди вважали, що пакт з Гітлером не повинно бути зроблено. У зв'язку з підписанням Угоди про Мюнхен. Думка цих людей, які більше не існує, є більш важливим для мене, ніж аргументи сучасних авторів.
Мюнхен не є юридичним прецедентом. Але ця непаралерова угода є посиланням в мережі подій, які закінчилися світовою війною. Дуже важлива посилання, яку не варто забувати.
Про це

Зареєструватися

р.

Джерело: