Написати автора, вже відомий нам сержидола:
Наш літак зробив надзвичайну посадку в Мирні. Через 4 години, ніж за розкладом. Ми стрибали в вертоліт і летять на оглядовому турі з алмазних гірничих кар'єрів, лісової тандри, Удачний і Айхал.
У Москві стартували пригоди. Коли я отримав на площині, я вичавив минулого хлопця з викрутками, які приклеїли з люка на підлозі.
Нарешті, він з'явився звідти і позбавлявся від капітана через відкриті двері кабіни: «Дуже, я прив'язував його вгору». Оптимістична.
Через кілька хвилин двері були закриті, а літак перенісся. На півночі. У голосі капітана звучали спікери: «Ціцени, пасажири!» Все добре на борту! Привітання з вами! Знову оптимізм. Як мінімум я не скажу, щоб нам було прямо.
Мій друг і я купив квитки бізнес-класу, але не було таких місць на площині, і ми дали ряд місць:
...
Після 5 годин польоту ми побачили алмазний кар'єр:
GPS-навігація. Висота 9,100 м. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Нездатність красива. Дивний. Після 15 хвилин ми знову побачили однакову картину. Успішно з'явився літак:
"Неправи, що з'являється," Виробництво палива ...
У літаку занурилися мирно і не показали ознак несправності. Після другого туру, згідно з GPS, ми пішли на південь, в Мирний. Тоді капітан відкинув, «Ціцени, пасажири!» Удачливий туман. Повернемося до миру. Все добре на борту!
До Мирни 500 кілометрів, і ми висадили в 40 хвилин. Успішно зателефонуйте своїм родичам. Як виявилося, ми були лише за півгодини. За час ми висаджували, що туман був очищений. Але я також мав час, щоб дивитися Мирний:
р.
...
...
На виході з терміналу з кожного боку головного сходи встановлюється рекламна кабіна:
...
, Україна
На жаль, ми не побачили алмазний кар'єр в Мирні під час зльоту або посадки, але ми подивимося на пельмені з порожньою склею від площі станції:
Ми не пішли в місто, тому що у нас був рейс в годину, але ми зуміли покинутися по аеропорту.
...
р.
...
За 40 хвилин до успіху. По суті, успішний 3 "міста", розташований один від одного в 5 хвилинах їзди від готелю. Сам Удачний, село Недежний і село Полярна, де знаходиться аеропорт:
...
На шляху ми супроводжували чарівні авіаносини, але не летять з нами:
На вертольоті були лише три з нас:
...
...
...
Зігрівають двигуни, стеляться на ходу і плавно знімалися:
На висоті 200 метрів на швидкості 260 кілометрів на годину над лісом Якут:
...
...
...
Знизу цей ліс виглядає так:
Хмарність тут дуже низька, а часто «біло-вигнуті коні» відпочивають на невеликих висотах:
...
Періодично тундра ріжеться через довгий і прямий, як стріли, ріжучі, які тут називаються «профілями».
Габаритний зображення
Тут знаходяться лише невеликі річки:
У кожному місті є штучний водойма:
...
...
Збереження заплавної частини лісової тундри:
55
...
Першим кар'єром, до якого ми летемо, був найменшим і вже покинутим Ситканським.
...
Його дно заповнюється водою, а колишні серптини, що веде вниз, зливаються постійними землями:
...
123456Наступна
Удачний і Айхал знаходиться лише 70 кілометрів. У середині є великий кратер Komsomolskaya труби:
Все порожня скеля випаровується поруч з кар'єром у великих кремніях:
Kimberlite ore, що містить діаманти, перевозяться в великих вантажних автомобілів на завод, де він збагачується і діаманти витягуються з неї.
...
Якщо Фабрика не справляється з обсягами або «витримує на РПР» (План-ревентивний ремонт), то руда розсипається в окремому місці, називається складом руди:
Зареєструватися веб камера
Джерело: