Як в Самім розділяє Віце-президент Altýna?

через ддкіни

Є така людина - Антоніна Бабосюк, і це навіть псевдонім, це правда життя. Він використовується для мене просто. Неперевершене джерело гарного настрою Антоніна Бабосюк. Але Яндекс поставив мене в своєму місці серед шанувальників цієї Діди. Виявилося, що багато людей турбується про те, що її мороне тіло і перекисний вісник!
Не пропустіть можливість сміятися з серця, відвідати сайт Алтина, це мегарага, відео, які здавалося б, з правою нозі сліпої Киргизики!
Тепер, увага! Бабосюк – фальсифікація фактів!
Візьміть погляд на фото нижче і переконайтеся, що це Photoshopped у всіх фотографіях!
Бабосюк та діти

Р

Бабосюк та ветерани

Бабосюк та вимкнено

Згідно з інформацією з надійних джерел, вона дуже стискається і просто відмовляється від фотографій з дітьми!
І це транссексуалоподібне (до речі, я не чув докази на суперечку) молочна брошка, яка вішала все киргизьке золото на себе, є обличчям бренду з літерою B! і разом з цим непристойним відео і текстами! Маркет і рекламодавець цієї компанії чекає пекл, і в своїх реайумах вогонь листи назавжди загорнуть на написі Альтин !!!

Regalia Антоніна:
Почесний керівник Європейського технічного інституту; її назва була включена до енциклопедії «Народи нашого тисячоліття»; тримач золотого значка московського об’єднання підприємців; шеф-кухарка ордену «Слава Росії» та лауреата Всеросійського публічного визнання «Слава Росії»; Лауреат конкурсу «Менеджмент року – 2008»; Лауреат Всеукраїнської премії «Золоті мережі» у номінації «За розвиток російського роздрібного ринку», тримач диплома та статуетки «Робітний менеджер 2008»; Лауреат Всеукраїнської премії «Глобальна премія Росії»;

вуаєрист

Джерело: