ДнепроГЭС - робочіочі будиночки. 60 фотокк

На сьогоднішній день, як це було 76 років тому. Його образ запам'ятовується в порядку і медалі, дипломах і плакатах. Без нього важко уявити образ промислового гіганта - Запоріжжя, без нього взагалі складно уявити останню історію.

Багато Запорізьких жителів і гостей міста завжди побачать його в кутах «на лінії». На фоні пам'ятника Леніну, з панорамної платформи музею на острові Хортиця, з вікна тролейбуса або просто стоячи на гребінці міст і кидати невелику гравію з висоти 40-метра в воду. В якості дитини ми приймали на шкільні екскурсії в номер двигуна і музей Днепрської ГЕС. Це туристична справа. ДніпроГЕС. А як побачити Дніпро, прийшовши до цієї легенди щодня. Регулярний зсув?

Все, що я зустрівся під час зйомки станції, гордо працює на такому чудовому об'єкті. Чи може це охоронний охоронець на в’їзді або переадресації інженера. Кожен відчуває важливість своєї роботи. Кожна з них відчуває особисту відповідальність, яка працює на найбільш легендарному і красивому гідроелектричному комплексі Європи.

Побудована в 1932 р., ДніпроГЕС вважається відносно «молодою» дамою. Знижена під час Великої Вітчизняної війни і перебудована, вона все ще є досить надійним і безпечним в плані гідрозахисту.

На фоні останніх подій на Сайано-Щушенській ГЕС багато питань про безпеку таких потужних гідроструктур. Після того, як всі роки були передані з моменту його будівництва.

Але, як самі працівники станції запевняють, що вони не бояться про це. Після інциденту в Саян, перевіряючи тіло дама, турбіни та водорозрядної системи.

Ні, це не інспектор, це славний працівник Придніпровського ГЕС, і таємно від його переваг є рибальство. Навколо і биків!

Всього славних робіт Патріарха радянської енергетики близько 380 осіб. Це охорона, а також відділ кадрів, інженерні послуги, а також їдальня, і медичний центр, і садівники і навіть голова музею.

р.

Цей життєрадісний плакат висить на торцевій стіні 1 блоку живлення.

Походимо в. 236 метрів шириною довга і 70 метрів. У цій зоні є 9 турбін. Або як вони називають – гідроелектричні блоки.

р.

Давайте ближче і читати, хто дає нам поточний?

Це право, Pindos блок!

Валь в животі турбіни. Не закручувати зараз. Турбіна припинила для проведення регулярних перевірок.

Дякуемо за хвилину. Де розташовані турбінні основи. Це коридор просто під залом, який кожен бачить на листівках і довідниках. Не допускаються екскурсії та позачергові екскурсії.

Ці танки з олією, що забезпечує «софт» роботу турбінного валу.

Досить заблокувати основну олію, так як турбіна відразу починає «так». Таким чином, у 1941 р. співробітники Дніпровської ТЕС «батаровані» підрозділи, що надходять в роботу без нафти.

Є ще одна невелика турбіна в підвалі. Сейм Піндос. Це так званий «стартер», що дає первинний струм до новоствореної великої турбіни. Який стартер.

Ось її паспортний значок.

За допомогою шпинделя кермового колеса цього gravitsap можна запустити цю турбіну.

Повернемося. Вже два замінні інженери намагаються зупинити одну з турбін. Подрібнювач комп'ютерних систем, керованих сенсорними екранами. Ось так багато кнопок і лампочок!

Спробуйте неправильний прес!

Р

Це не мобільний телефон меню!

Ці крос-кабіни просто наконечник перемикання айсберга.

Досить вийти з номеру двигуна і ввести центральний контрольний номер. Звідси ведеться управління двома енергоблоками «ДніпроХЕС-1» та «ДніпроХЕС-2». Більше електроніки тут, ніж на Star Cruiser Galaxy!

І це майже по периметру всього залу!

Панель управління станціями повністю дублює всі системи в машинних приміщеннях і об'єднує їх в загальну систему, яка в один раз була об'єднана в єдиний гідроенергетичний комплекс Дніпроенерго, який в свою чергу поєднується в одну систему.

Як фентезі кіно з кінця '50s.

Пристрої, 180!

Всі меблі дуже строгі і елегантні. Очікується.

Як все на Дніпрі. Тут з’являються різні делегації уряду. Ющенко прийде, Путін прийде. Парад і весільна прикраса фойє в їдальні нагадує районний реєстр.

Це регулярна робота кафетерії.

Комплексний обід варто... до 10 000 грн.

Ззовні їдальня виглядає так само як ефектно, в стилі 1-й блок живлення.

Квіти, клумби, фонтани. Все обрізається, фарбується, полірується. Він схожий на зразковий ботанічний сад. А альтанка серед плодових дерев – це найкраще місце для ремонту.

Це ремонтний магазин. Багато металообробні верстати, зварювальні апарати, ліфти, робочі лавки. Ведуться постійний ремонт обладнання.

І це хімічна лабораторія. Я дивлюсь чому.

р.

Все про змащування! Досвідчений технік тут проводить хімічні аналізи відпрацьованої турбінної олії. Наявність металевих стружок, його рівень вмісту в олії вказує на зношування металевих деталей турбіни - вал, робоче колесо тощо.

Різні винахідливі пристрої знаходяться на охороні праці.

Олія тестується щодня. У паспортному колоді кожного турбіни вводять все.

Якщо норми металевих стружок перевищують допустимі, турбіна припинена, зміна масла або ремонт.

Давайте перейдемо. За раком стоячої квіткової дівчини.

341280 грн. 499 грн.

Походимо до непідтвердженого. Давайте дізнаємось про навколишнє середовище.

Рівень обладнання та оздоблення інтер'єру повністю відповідає сучасним вимогам цього типу закладу.

У нас є стоматологічний кабінет і UHF і всі види інших «теплових вогнів».

Номер зміни Shift.

Тут йде зміна. Я знайшов, що вони роблять дуже небезпечну роботу - змінюючи ізолятори на підстанціях з високим рівнем розподілу напруги.

Я не знаю, що повинна бути робоча напруга, але це більше 30 кВ.

Я не хочу ближче до 20 метрів.

934334,990 Р

І який вид золи на дроти - Я не знаю.

Цей GAZ-51-A не має пластин, оскільки в останні 40 років він не виходить за межі воріт ДніпроГЕС.

Монстрові системи!

Давайте подивимося на вид з правого банку.

Вид монументально.

І поступово переїжджаємо на другий зал, тобто до ДніпроГЕС-2.

Ця картина береться з місця, що сотні тисяч Запорізьких жителів щодня дивляться, їзда вздовж гребені Дніпра ГЕС, що дивиться на другому моторному приміщенні.

Три ресивери вершкового масла. Refined оливковий ...

Крос-кабіни другого моторного номера.

І знову інструменти, як в ретро-фекційних фільмах.

Р

Хлопці, хоча!

Він на автопіло, теж!

Довгий, жорсткий!

р.

Промисловий дизайн ляльок у всій красі!

Керівник напрямку переходу ДніпроГЕС-2 на роботу.

Номер двигуна просторий і чистий.

Додано1 до [mergetime]1255653540[/mergetime]
Жорсткі очисники миють підлоги двічі на добу.

На момент зйомки одна з турбін була там ремонтована - підстава була цементована і була досить пилососна.

Змінено зношені частини турбіни.

р.

Все тут є monstrous.

Р

Більше 5 тонн немає нічого підняти.

доб.

Який пристрій приклеюється з підлоги, можна тільки здогадатися.

В цілому цей машинний номер є досить «плим». Ви можете грати в футбол.

Як виглядає так. Кінець,

Джерело: