Вічна тема, яка вперше прийшла, курка або яйце комірів або імбирного чоловіка?
13 зображень + текст + відео + посилання
1,1 км
Після того, як фермер на кухні випікав пряники і вирішив: «Я зроблю пряника і подарувати чоловіка». Мій чоловік працював в саду.
Вона виготовляла пряника людина очей з родзинок, ніс з вишні, і рот з лимонної скоринки. І покласти його в гарячу духовку. Вона була жахливо здивована, коли вона відкрила духовку, і звідти стрибала живий гончарний чоловік!
2,2 км
- Довгий! Він шут. - Яка тепла в цій духовці!
На кухні почався пряник, а коли фермер відкрив двері до саду, щоб викликати її чоловіка, людина вибігається зовні, весело висихає:
- Ви не можете отримати його! Бо я прочитав!
3. У
На вулицю пробігла пряник і майже вибігла.
Зачекайте хвилину! - Ви дивитеся так апетитним. Чи добре?
З'явився фермер і фермер, вони повністю вийшли з дихання від бігу швидко.
- Стоп це! Зателефонуйте! землеробство збивається.
4. У
Але Gingerbread Man тримала бігу і бігу, і навіть подрібнюється на ходу:
- Ви не можете отримати його! Бо я прочитав!
5. Умань
Вдово перед ним, велика собака виросла з землі і злякала його жахливо.
- Р-р-р, собака розводять. А ти дуже хороший, напевно смачний.
«Ні, ні, собака!» - сказав вінець. А фермера і фермера, і його корова бажали їсти мене, але вони не могли ловити мене.
6. Жнівень
І ви не зловите мене ні, - ось я 'm the Gingerbread Man і я gonna отримати від вас ще швидше.
Він побіг, побіг, і побіг у річці.
7. Про нас
«Що робити зараз?» відповідав Гінгербсер.
Собака, корова і фермер з фермером просто з'явився на високому березі, коли лисиця з'явилася перед Гінгербредом з будь-якої точки.
8. У
«Я допоможу вам перехрестити річку», - сказав він старий кунжут. - Перемикач на спині.
Він вводив воду.
Коли лисиця пливла трохи з берега, Гінгербест Ман сказав йому:
до Моя ніжка волога.
«Це океї, перейде вище, на голову», - сказав фокс.
Що зробив імбирний чоловік.
9. Навігація
Фокса про те, щоб поплавати по річці і раптом сказав до Гінгербесту:
Ви знаєте, я думаю, що це безпечніше для вас, щоб отримати на носі.
На носовій носовій нісі перемістили пряники і ретельно оселилися там, поки лисиця прийшла на суші.
10.
Але, як тільки лисиця була на березі, він кинув Гінгербсердя чоловіка в повітря, відкрив його рот широкою і згорнув його.
р.
11.
А імбирний чоловік сказав нічого більше.
621252
12.
Я знайшов цей простий рецепт онлайн:
Інгредієнт:
125 г несоленого масла,
1/3 склянки коричневого цукру,
1/4 склянки сиропу,
1 яйце,
2 склянки борошна,
1/4 склянки борошна з розпушувачем,
1 ст.л. меленого пряника,
1 чайна ложка питної соди,
1 ст. л.
Для глазурування:
1 яєчний білий,
1/2 ст. лимонного соку,
11/4 склянки цукрової глазурі,
харчові барвники (за бажанням)
13.00 р.
Підготовка:
Нагріваємо духовку до 180°C. Зробіть два або три пергаменти. Ударне вершкове масло, цукор і сироп до повітряного крему. Поступово додайте яйце, збиваючи після кожного порції.
Перенесення суміші в велику чашу. Посів сухих речовин на масляній суміші. Змішати спочатку шпателем, а потім - рясно посипати борошном рукою. Покладіть на борошно посипте поверхню і перемішайте до однорідності.
Покладіть велику обробну дошку з пергаментом. Розкачати тісто на ньому товщиною 5 мм. Місце на 15 хвилин в холодильнику на дошці так, щоб тісто досить щільно зрізати.
Виріжте тісто з формою чоловіків. Приєднуйся до обрізки і розкачати знову, вирізати додаткові фігури. Встановити фігури вгору на бриттях. Зробіть очі і ніс з родзинок. Загорніть 10 хвилин або до світло-коричневого. Вийняти її з духовки і остудіть її вниз.
Підготовка глазурі. Покласти яєчний білок в невеликій сухій ємності змішування. Удар кальмар до міцної піни. Поступово додайте лимонний сік і цукрову глазур. Кріплення з електричним міксером до тих пір, поки суміш товста. Розкласти глазур на кілька склянок, пофарбувати кожну з вибраним барвником. Поставте його в паперові кулінарні пакети, закрийте широкий кінець. Вимкніть кінчик сумок і викладіть обличчя і одяг на пряників чоловіків.
Я не знаю, чому, але для мене, пряники, пов'язані з чимось поганим. З якоїсь причини я думаю, що вони страшні і злий. Якщо я зустрілися з казкою, то імбирний чоловік буде негативним характером, вкрасивши дітей і вбиває тваринництво.
Як це:
А можна малювати власний пряник.
ЗДОРОВ'Я
трафік - 0.66
Джерело: