Масові витяжки

Іпотечна криза, яка почалася в Сполучених Штатах в середині 2007 року, перетворилася на економічну кризу, внаслідок чого рекордна ставка індексів на основних обмінах і мільярдах у втратах великих банків. У третьому кварталі 2009 р., 937,840 господині в У.С. були повідомлені кошторисами можливого або неоднорідного заготовки. Один у 136 господинях отримав попередження, найвищий квартал з 2005 року. Збільшення кількості американців, які не сплачують відсотки за кредитами, пов'язані з високим безробіттям.

Ординарні американці з Ельхарту, Індіани, розповідають про те, як вони втратили свої будинки і закінчилися на вулиці.

9 зображень через bigpicture

1,1 км Серед тих, хто вивів з будинків, які були заселені банками, є Карла Вентилятор Елхарт, Індіана. "Я пропустив цей будинок, дійсно пропустив життя мені, - каже вона. На цій картині, взятій 25 вересня, вентилятор виглядає в будинку, вона була зателефонувала їй протягом 18 років. Після того, як вона була пожежна і її останні заощадження, вона втратила своє право на будинок в 2007 році. Після 30 років в житловому ван-торговому комплексі, воронки, 52, тепер працює в неповний робочий день в піца і живе в машині ван з сином і дочкою в будинку сина-в-право. Повернувшись назад, Фанель каже, що вона могла б вивести кредит від родичів, якщо вона була прийнята її проблеми раніше. Вона консультує, не боятися запитати про допомогу якомога швидше. Не соромлюся. (James Cheng/msnbc.com)

2,2 км Террі Ваврек, 42, залишають свій 8-річний будинок після декларування банкрутства та втрати його іпотечного. Після втрати своєї роботи в січні і отримання $1,200 у виплаті заробітку щодня, вона швидко переїхала в борг, оскільки вона повинна сплатити $1,400-а-місячну іпотеку. Ваврек і дочка в даний час живуть з другом. Вона працювала на заводі, яка виготовила автомобілі H2 Hummers для General Motors. Вона сподівається на повернення свого місця, як компанія вирішила продати завод на китайську компанію. "Я чекаю позитивних новин про свою роботу, як компанія підписала контракт на продаж заводу", - сказала вона. Тексти пісень, а це означає: Чи вона змінює що-небудь, якщо вона була б? "Я впевнений, що я можу купити будинок навіть без роботи", - сказала вона. (James Cheng/msnbc.com)

3. У Johnny Warren і Brenda Carpenter розповідають про проблеми з іпотекою на дверцятах будинку в Ельхарті 30 вересня. Вони мешкали в будинку з 1998 року, і завжди оплачені до тих пір, поки вони не були вогнеті від своїх робочих місць – Warren після 17 років, Carpenter після 20 років. Вони допомагають місцевим некомерційним організаціям Ла Каса, що допомагає їм зменшити іпотечні збори. Карпентер каже, що вони шукають роботу в будь-який час, але вони перетворюються, тому що вони "не підходять для віку". Відсутній на будинкових рахунках автомобільний пенттер консультує з відсутньої оплати. "Ми впевнені, що іпотека оплачена вперше, - каже вона. (James Cheng/msnbc.com)

4. У Rebecca Christner sits поза її будинок в Elkhart, де вона жив протягом 24 років і потім втратила його. Кожна кімната має спогади, вона каже, і "і не можна їх брати". Кріснер, 55, втратив своє право на майно після того, як кинути свою роботу, як медсестра вона залишилася внаслідок стресу і смерті чоловіка. «Для смерті приніс мені багато емоційних проблем», – каже вона. І я відважаю його покупка, особливо на кредит. "Секретна консультація і допомога від людей, не банків", - розповідає про ті ж проблеми. (James Cheng/msnbc.com)

5. Роберто і Патриція Негрет грають з своїм однорічним сином Роберто Джр. на задньому дворі свого дому 17 вересня. Роберто, 38, хоче залишити будинок, тому що він не може платити його заставу. Він втратив свою роботу і був безробітний протягом 10 місяців, але потім повернувся до своєї роботи, але його зарплата ріже. "Я не зароблю стільки, скільки я використовував, щоб заробити", - каже він. "Я знаю, що я не можу впоратися з іпотекою", - каже він. Вони перейдуть в квартиру, як тільки його іпотечне рішення вирішує свої права на майно. (James Cheng/msnbc.com)

6. Берта Гарсія сидить на кроки її будинку 22 вересня. Вона втратила свою роботу в рік тому, і її векселі — особливо медичні рахунки — почали поплавати. Наприкінці жовтня вона виявила себе обличчям-обличччям з домашньою депривацією. "Я втратив свою роботу і мій страх здоров'я", - говорить Гарсія, 39. Цей подвійний удар на її кишеню призвело до того, що вона втратила будинок, вона живила протягом 5 років. Мати з трьома дітьми, вона сплачується $1,600 намагається попросити іпотечного власника змінити кредит, але це ніколи не відбулося. Її поради: "Для того, щоб оплатити вашу іпотеку першим." З одного безплатного рахунку ви можете втратити все, включаючи ваші мрії. (James Cheng/msnbc.com)

7. Про нас Стара співачка Rowena Gutierre позує портрета на задньому дворі будинку Elkhart. Після того, як втратити свою роботу медсестри і побачити її іпотечні платежі сходження 13 відсотків, вона закінчила лікарню для інфаркту в червні. Вона може втратити свій будинок, якщо вона не знаходить роботу найближчим часом. У вихідні вона співає безкоштовно. Вона сподівається, що хтось приділить увагу своєму таланту. "Я зустрію себе з співом", - сказала вона. Гу'єр відхиляє свою ситуацію на іпотеці агента і власної дружності. "Я не розумію, що це все про третьої сторони", - говорить про кредит. Я думав, що я був домовласником ... Я був як маленька дівчина в Діснейленді. (James Cheng/msnbc.com)

8. У Janet Berrier стоїть поза її будинку 23 вересня. Вона готова рухатися, як тільки повідомлення прибуває, якщо її іпотечні умови розслаблені. "Я вже впакував більшість моїх речей, - каже вона. Для того, щоб уникнути часу, коли потрібно. Бер'єр вийшов іпотеку в 2006 році і каже, що вона думала інтерес був створений. Через два роки її щомісячні платежі збільшилися на $ 200, і вона втратила свою добре оплачену роботу. "Я можу оплатити половину іпотеки", - сказала її банк. І сказали, що було недостатньо. (James Cheng/msnbc.com)

9. Навігація Террі Гогонон в своєму домі в Єхарті, де він і його сім'я жив протягом 4 років до тих пір, поки вони смуглися свого майна в березні цього року. Він працює як конструктор, але робочі години не більше 10 на тиждень. Він і його дружина і 9 дітей живуть в трейлері в Брістоль. Гогонон виплатив $20,000 заставу, який виходив протягом 30 років, але потім платежі пішли на $ 400. Застрахувальник відмовив у обкладанні будинку і його кредитору додали інтересу на обставинах «сила велич» до суми. Gognon, 38, каже, що він використовується для роботи з людьми, які він знає і довіряє. Отримати заставу з місцевого банку, він консультує. - Не зайдіть до брокера. (James Cheng/msnbc.com)

Джерело: