Бездомний

Марк Дженкінс є одним з найцікавіших вуличних митців, відомих по всьому світу для своїх вуличних установок, створених з пакувальної стрічки. Він активно пропагує культуру шотландського по всьому світу і навіть навчає процесу створення незвичайних скульптур у майстер-класах.
Більшість учасників вже зробили свою роботу і деякі навіть змогли встановити їх на вулицях Москви.
Перше, що я бачу дівчину в харчовій упаковці і кисті. Ог! Маітр знає, як обгорнути.
20 зображень через відтінки сірого

02 мар

Вона повинна бути душею широкою відкритою.

04 мар

05 мар

Ось голова знімається з її коханкою.

Я волонтер, щоб допомогти дівчатам і приймати молодят до Курської станції. Марія Поліщук хоче поставити його в номер очікування. Вона розмовляється - багато міліції. Ми їздимо по місту і подивимося на зручне місце. Знаходимо до трьох станцій.

08 мар

р.

09 мар

Маша (праворуч), так як отримано, вирішує його висаджувати на вході в Рамстор.

Після перегляду реакції пасторів на півгодини ми залишаємо йога. Марія - маленька гарнітура. Мусковіти є жахливо закритими і зайнятими. Важко будь-який з них, дивлячись на скульптуру, думав про суєту щоденних справ, мудрості та чистоти душі.

Чисті ставки привітають мене з дивовижним складом

В центрі води все ще буде встановлена установка.

Автори - Даша Глазкова калапіра і Катя Карматський при виготовленні скульптури загортають своїми ногами.
- Як ви прийшли з цим?
- Ми танцювали з місця. Ми думали про театр Болшого, а також ідею балериної. Тоді я думав про фонтан і балерину перетворилися і почали плавання.

р.

15.00 р.

16 мар

до 1 2 3 4 5+

17.00 р.

Марк Дженкінс дивиться на своїх студентів, які роблять наземну установку.

19.00 р.

383838

Насолоджуючись успішним завершенням, я ходжу на наступний, останнє місце дня.

Джерело: