Абхазія. Сухум.

24 фотографії

Чудовий курорт сьогодні.
Коментар автора.

Сухумі Ботанічний сад був створений в XIX столітті. Під час війни він постраждав величезним пошкодженням - більше сотні оболонок припав на територію парку. Відразу після закінчення бойових дій, садова команда почала відновлювати. До цього дня це місце є одним з головних визначних пам'яток Сухуму.

Абхазія. Сухум.

Ми не пішли всередині, тому я шкодую, немає нічого, щоб показати. Вони кажуть, що є 250-річний кавказький вапно (3 м в діаметрі), який виріс до фундаменту саду. Він зрізався Турками, зламав ураган, але дерево ще стоїть і іноді навіть цвіте.

Абхазія. Сухум.

Платформа Gum. Станція колишнього Бараташвілі, потім зупинка Баратова.
Поїзди на станції не зупиняються.

Абхазія. Сухум.

До правої дороги веде до гірської трапезії (Абхазь назва Хатхуа).
Є ще одна визначна пам'ятка - знаменитий мавп, створений в 1927 році.
У цьому зоопарку можна побачити близько 300 мавп з Азії, Африки та Південної Америки.

Абхазія. Сухум.

Тільки хтось будинок, можливо, деякі знамениті дачі

Абхазія. Сухум. , доб.200

06 мар

Абхазія. Сухум.

Більшість залізниць у місті Сухум прокладено над землею.
Перевалка побудована на таких стовпчиках в античному стилі.

Абхазія. Сухум.

Ми повернулися в будинок знову з аптекою, біля якого ми почали оглянути Сухум. Будинок знаходиться практично навпроти станції, злегка по діагоналі. Частина будинку нежитлова, деякі квартири житлові.

Абхазія. Сухум.

Ми йдемо далі по вулиці Ашба з станції на околиці міста. Ми побачили ці будинки на автобусі, зацікавили і вирішили повернутися на територію. Майже всі будівлі знаходяться в кулінарії. Не одне життя на першому поверсі будинку.

Абхазія. Сухум.

Цей будинок був менше...

Абхазія. Сухум.

Будинок біля лікарні. Все на вулиці Ашба.

Абхазія. Сухум.

Ця п'ятиповерхова будівля зловила свою увагу. Він був укорочений. А край, здається, був запалений. Дива...

Абхазія. Сухум.

З іншого боку, є пояснення - немає одного входу. Може бути оболонка вдарила будинок.
В'їзд був знищений до землі, а в іншому будинку вони живуть, якби нічого не сталося.

Абхазія. Сухум.

Одного разу на кухні.

Абхазія. Сухум.

Будуємо наступні двері. Старий перерослий мертвий будинок.

Абхазія. Сухум.

І є нова будівля. Тільки з якоїсь причини неприпустимо.

Абхазія. Сухум.

Півлюксні будинки навколо. Вони живуть десь,
Я не знаю, як жити біля занедбаної квартири.
Не менш неприємний, і при більшості страшних.

Абхазія. Сухум.

Булетні отвори, знищені балкони. Я нагадую вам, війна закінчилася 16 років тому.

Абхазія. Сухум.

На одному з будинків висить цю гранітну дошку.

Абхазія. Сухум.

Це де ми зустрілися дядько Tola. Він запитав, де ми були, чому ми збираємо фотографії, які ми були зацікавлені в. Слово для слова, вони розмовляли, і він пішов у спогади. Він сказав мені багато.

Абхазія. Сухум.

Тоді він показав нам цей будинок. Тут є пам'ятник.

Абхазія. Сухум.

Два брати. Молоді

Абхазія. Сухум.

Потім ми відчували гостинність абхазького народу.
«Для знайомства», «тільки вчора вичавлене вино», «на доріжці», «Алік, залийте гостей з вами», «Чи приймаєте виноград» і т.д.

Абхазія. Сухум.

Як тільки ми дізналися, що ми хотіли піти в пам'ятку на річці Гумста, був другий співусінь пол-брюка сусіда, який був «просто на шляху». Ми приймали до мосту, що я поговорю про наступне повідомлення. Цей покинутий будинок був орендований на шляху з вікна автомобіля. Край Сухума. Гори красиві.
Столиця Абхазія – місто Сухум. Стародавні греки назвали його Діоскурією, Римляни назвали його Себастополісом, грузинськими У місті Аква.

Абхазія. Сухум.

Джерело: