Абхазія. Сухум.

24 фотографії

Чудовий курорт сьогодні.
Коментар автора.

Сухумі Ботанічний сад був створений в XIX столітті. Під час війни він постраждав величезним пошкодженням - більше сотні оболонок припав на територію парку. Відразу після закінчення бойових дій, садова команда почала відновлювати. До цього дня це місце є одним з головних визначних пам'яток Сухуму.

Ми не пішли всередині, тому я шкодую, немає нічого, щоб показати. Вони кажуть, що є 250-річний кавказький вапно (3 м в діаметрі), який виріс до фундаменту саду. Він зрізався Турками, зламав ураган, але дерево ще стоїть і іноді навіть цвіте.

Платформа Gum. Станція колишнього Бараташвілі, потім зупинка Баратова.
Поїзди на станції не зупиняються.

До правої дороги веде до гірської трапезії (Абхазь назва Хатхуа).
Є ще одна визначна пам'ятка - знаменитий мавп, створений в 1927 році.
У цьому зоопарку можна побачити близько 300 мавп з Азії, Африки та Південної Америки.

Тільки хтось будинок, можливо, деякі знамениті дачі

, доб.200

06 мар

Більшість залізниць у місті Сухум прокладено над землею.
Перевалка побудована на таких стовпчиках в античному стилі.

Ми повернулися в будинок знову з аптекою, біля якого ми почали оглянути Сухум. Будинок знаходиться практично навпроти станції, злегка по діагоналі. Частина будинку нежитлова, деякі квартири житлові.

Ми йдемо далі по вулиці Ашба з станції на околиці міста. Ми побачили ці будинки на автобусі, зацікавили і вирішили повернутися на територію. Майже всі будівлі знаходяться в кулінарії. Не одне життя на першому поверсі будинку.

Цей будинок був менше...

Будинок біля лікарні. Все на вулиці Ашба.

Ця п'ятиповерхова будівля зловила свою увагу. Він був укорочений. А край, здається, був запалений. Дива...

З іншого боку, є пояснення - немає одного входу. Може бути оболонка вдарила будинок.
В'їзд був знищений до землі, а в іншому будинку вони живуть, якби нічого не сталося.

Одного разу на кухні.

Будуємо наступні двері. Старий перерослий мертвий будинок.

І є нова будівля. Тільки з якоїсь причини неприпустимо.

Півлюксні будинки навколо. Вони живуть десь,
Я не знаю, як жити біля занедбаної квартири.
Не менш неприємний, і при більшості страшних.

Булетні отвори, знищені балкони. Я нагадую вам, війна закінчилася 16 років тому.

На одному з будинків висить цю гранітну дошку.

Це де ми зустрілися дядько Tola. Він запитав, де ми були, чому ми збираємо фотографії, які ми були зацікавлені в. Слово для слова, вони розмовляли, і він пішов у спогади. Він сказав мені багато.

Тоді він показав нам цей будинок. Тут є пам'ятник.

Два брати. Молоді

Потім ми відчували гостинність абхазького народу.
«Для знайомства», «тільки вчора вичавлене вино», «на доріжці», «Алік, залийте гостей з вами», «Чи приймаєте виноград» і т.д.

Як тільки ми дізналися, що ми хотіли піти в пам'ятку на річці Гумста, був другий співусінь пол-брюка сусіда, який був «просто на шляху». Ми приймали до мосту, що я поговорю про наступне повідомлення. Цей покинутий будинок був орендований на шляху з вікна автомобіля. Край Сухума. Гори красиві.
Столиця Абхазія – місто Сухум. Стародавні греки назвали його Діоскурією, Римляни назвали його Себастополісом, грузинськими У місті Аква.

Джерело: