Що я назвав БУГ. 5 фото + текст + відео

Відразу зробіть замовлення, ми не будемо говорити про металеву трубку, розтоплену і згинаємо з одного боку, в яку вставляємо ту ж зігнутим цвяхом і гумкою.
Я хочу розповісти про те, що ми назвали скуки і як ми зробили їх.
Проксимус
Пугач – дитяча іграшка у вигляді гармати. ...
Словник пояснювального словника Ожегова.
Ось де ми починаємо танцювати.

P.S. Займав 40 хвилин, щоб зібрати.
Фото

Все починається з заготовки. Спочатку робимо ліжко (або якщо ви хочете каркас). Тут фантазія безмежна. Ви можете зробити принаймні AK-74, принаймні MP-5, хоча б дуплексний пістолет ранньої XIX ст. Не дуже важливо.
З деревини або текстоліту (якщо ваш батько або брат працює на заводі).
Ми також будемо раді:
- трубка сталі, латунь або алюмінієво-магнієвого сплаву
- смуга листової сталі
- кілька маленьких нігтів
- один ніготь (краще "п'ятдесят")
- досить міцна самонарізка
- пара дрібних саморізів
- Велосипедна спиця
- шматок сталевого дроту
Шматочок гумки (від велосипедної камери, але краще від кульової камери)
- Трохи терпіння.
Фото

Перш за все, за допомогою великого гвинта (можна використовувати ніготь) закріплюємо канал на клумбі. Шуруп грає роль отвору, і краще, щоб він був сильнішим.
Так що наш ствол не гойдалить збоку в сторону, ми закріплюємо його смугою листової сталі і декількома маленькими цвяхами. Тут можна використовувати стрічку, але ми не шукаємо простих способів.
Фото

Ми починаємо спуск. Для цього закручуємо дві дрібні гвинти в ліжко. Давайте спробуємо так, щоб вони приблизно на одну вісь ... шматок сталевого дроту спочатку з гумкою П-подібної ширини, що дорівнює ширині дерев'яної заготовки. А потім вигин як показано на фото.
Механізм значно схожий на механізм спуску брухту. Тільки в цьому випадку немає необхідності витягти зворотну гумку.
Хати ніготь без шапки. Він гонна грає гачок.
Фото

З велосипеда ми робимо бойову частину. Для цього згинайте його як показано на фото. Тут ми дотримуємося наступної формули: довжина від нитки до вигину = довжина від початку стовбура до "свіжого" + 5-8 мм.
Фото

Кнопка в дії.
«Ми накачуємо» головку велосипеда спиці сірого кольору від матчів (зазвичай 3-5 штук). Моя порада Вам: для того, щоб уникнути суперечок, спробуйте затягнути сірку за допомогою спиці.
Ми виводимо механізм, для якого ми гакуємо вигнуту (не десь) спицю ніготь без капелюха ...
Я не думаю, що ми повинні говорити про це більше... дивитися відео.

Додано1 до [mergetime]1256413410[/mergetime]
СТОЙКПАГ
Чому ви поспішали, eh? побили свою колекцію.

Джерело: