Поблизу Виживання Pioneer Camp

Прогулянка в Московській області може перетворитися на несподівані знахідки! Продемонстрував відомий блогер Вікторпрофесор у щоденному щоденному житті.

Як ви все знаєте, знайдіть занедбаний об'єкт в Московській області досить проблематично. Він загинув занадто швидко стеклами. Але раптом такий табір знайшов на берегах річки Протва. В цілому svintuss і я пішов, щоб побачити джерела на Protva, і в той же час вирішив приїхати сюди.

24 фотографії

У той же час ми розглянемо, що виглядає табір.

1,1 км Цей вхідний ворота виглядає як давньоросійська фортеця.

21327034

2. Теремок з різьбленими обсадами. Другий поверх чисто декоративний.

3. У Всередині було радіолокація, частини знака виклику залишились на зламаному вікні дверей.

р.

4. У Згідно з інтернетом, табір було припинено в 2002 році.

5. Умань Але багато співробітників продовжили приїхати сюди, якби до дачі. Вони шкодали залишити таке місце.

6. Жнівень Були ігрові кімнати, там були слоти.

7. Про нас З вікон були приємно заповнені таборними працівниками, які підготували для збереження.

8. У І це їдальня.

9. Навігація Тут холодильники.

10. Їдальня - поза.

11. І це житлові будинки.

12. Всі вони однакові, і є близько 10 будівель.

13.00 р. Всередині будівлі табору.

1457039, Україна

14. Міні більярд.

15.00 р. Вид з тераси на вході в табір.

353290 Р

16.00 р. Почесні дошки.

17.00 р. Стеля в бібліотеці.

18 років Сама бібліотека.

291190

19.00 р. Зірка.

592184

20. У мене є хороший карусель, я шкодую, що це зламаний.

21. А якщо ви поїхали на річку, то в ярі можна побачити цю альтанку.

22.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Після всього табору менше 100 кілометрів від Москви. Все дуже добре збережено, всередині будівель сухий, дах не витікає. Звісно, це буде незрівнянним для відновлення цих будівель для життя, фундамент загнати і легше будувати новий.

І ми пішли бачити джерела на Протві. Навічно постаралися відпочивати бампер в об'єкті, але усвідомлення неможливості запровадження цієї венчурної закинутої машини і пройшовши через село країни, так як він письмовий в описі.

23. Вже мало води, явно не сезон.

24. Але це виглядає ефектно - величезна плита вапняка, покрита мохами, по кроках яких потік потоків.

Джерело: